British royal wedding

Alltså. Åh jag dör lite på hur vackert det är.
Och framförallt dör jag på att jag kommer missa en hel massa. Exempelvis när William och Kate ska vinka från Buckingham Palace. Visst det låter nördigt men det är ju fint. Jävla jobb alltså. Snacka om att det förstör.

De var så fina så också. William är ju alltid snygg såklart och Kates klänning var fin.
Åh åh åh.

--

Hatar att allt påminner om dig.
Jag vill inte sakna dig mer.

Men jag kan inte låta bli.


Jag vet inte om jag någonsin kommer sluta.

Orkar inte

Alltså jag orkar inte skriva något!

Blä på mig, blä på jobbet imorgon, blä på att jag har haft skumt ont-i-magen från och till hela dagen. Känns som mensvärk men ska inte ha mens nu (kul för alla att veta eeheh). Jobbigt läge. We all know how that will end..... Nej nu ska man inte vara bitter. Alla kan vi ha ont i magen utan att det är något.

Nu ska jag sova - PUSSS


Nakentönt.se haha (fanny, om du läser det här - kolla inte länken!;))

Uhu, näst sista jobbdagen för denna veckan.

Suck, nu ska jag snart åka iväg till jobbet igen. Är inte pepp överhuvudjävlataget. Men men, det är näst sista jobbdagen denna veckan och sen är det chillidillhelg :)

Nu ska jag kolla in på Studera.nu och bli deprimerad över att mina betyg är för dåliga också. Det hjälper verkligen för min pepp för att jobba. Men men :P Jag funderar lite över vad jag ska göra till hösten om (läs när) jag inte kommer in på det jag sökt. Jag vill verkligen inte plugga i Örebro även om jag kommer in där. Om jag kommer in där och ingen annanstans, ska jag då börja plugga där? Eller ska jag fortsätta jobba på a-tjänst? Eller söka nytt jobb eller vad fan ska jag gör? Fan då. Varför pluggade man inte när man borde gjort det? Trots allt fick jag så mycket bättre betyg än vad jag förtjänade, med tanke på vad jag gjort liksom. Men ändå, jag kunde fått åtminstone lite bättre och det kanske hade gjort skillnad. Då kanske jag hade kommit in. Blää :(

Nej fy så deprimerande jag är nu.

Lite roligare - jag kollar på Project Runway nu. Väldigt roligt program faktiskt :) Och Tim är ju bara för skön. Han är så himla gay alltså haha. Fast nu var programmet slut så det var ju inte så roligt ändå ^^

Men jag ser fram emot helgen och nästa vecka :D

På tal om ingenting så måste jag klippa mig också. Och färga håret. Just nu ser det verkligen för jävligt ut. Men jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig. Suck :( hjääälp!

¨
Något sådant? Eller är det för "extremt"?

Eller ska jag bara klippa upp det och klippa till luggen? Ska jag klippa hellugg (nej förfan)? Buhuu!!

Nu måste jag dra. Börjar om 41 minuter och ska ta på mig, fixa mat och åka till jobbet. Jackpot.

OVERn'OUT. 

The eight deadly sins ... ?

Jag kollade på Dirty Sanchez ikväll - tre walesare och en engelsman som gör stunts, äckliga grejer och är allmänt dummai huvudet. Ja men precis - KUL!

Det handlade om att de gjort en film (nu var detta ganska gammal, men ändå) och den handlade om att de hamnat i helvetet. Kravet från Djävulen för att de skulle få komma därifrån var att de skulle göra alla sju dödssynderna. Då skulle de få komma upp till jorden igen. So, they did.
Och - de la till en åttonde: stupidity. Det som gör det kul!

Och jag måste säga att tyvärr, jag förstår inte varför de här sju sakerna, eller tillstånden, eller beteendena (vad man nu vill säga) är dåliga.

Lust
Greed
Envy
Pride
Gluttony
Sloth
Anger (wrath)

Okej, just girighet och avund är kanske inte bra saker. Men hur skulle det gå om alla gick runt och var nöjda med vad de hade hela tiden? Inte kul alls. Och världen skulle stå stilla; det skulle inte vara något som utvecklades.

Och att (väl)lust skulle vara dåligt ..? Det känns ju bara gammalt och mossigt. Usch.

Jag gillar inte överdrivet högmod heller såklart. Men lite stolt får man väl vara om man vill. Det finns alltid någon som är lite bättre som kan trycka ner en på jorden. Men det behöver man inte låtsas om :P

Nu orkar jag inte vara mer ambitiös än att kolla på Wikipedia, men där står iallafall vilka "demoner" de olika synderna sammankopplas med. Lite intressant tyckte jag. Till exempel så kopplas Pride, högmod, ihop med Lucifer. Och Belsebubb kopplas samman med gluttony - frosseri.

Tänk vad mycket det är som man inte vet. Och som man inte visste att det fanns någon vetskap om..


Se7en - väldigt bra film. Lite sådär btw ^^

What the hell

All my life I've been good but now,
I'm thinking 'What the hell'.
All I want is to mess around,
and I don't really care about
if you love me, if you hate me,
you can't save me, baby, baby.
All my life I've been good but now, 
What the hell!

Om en vecka och typ 14,5 timme ska jag tatueras (och nej jag har inte sådan koll. Jag räknade haha).
Har fortfarande inte sagt något till mina päron och har inte bestämt mig för om jag ska göra det eller inte.
Misstänker ju att de blir mer besvikna om jag inte säger något. Men jag ser ingen anledning till varför de ska veta allt heller. Det är min egen kropp jag förstör (om det nu är så man vill se det), och det är inget som kommer gå ut över dem. De kommer inte få någon skit för det och de kan inte säga att jag inte får göra det eftersom jag är myndig. Visst, de kan tycka det ser för jävligt ut och de kan klaga hur mycket de vill. Det rör mig inte i ryggen. Skulle de dock slänga ut mig ur huset så suger det ju med tanke på... Ja, då är jag hemlös. Euw.. vad äckligt. Men liksom, varför skulle de?! Haha nu funderar jag på om jag börjar bli nervös för att göra det. Och ja, så är det nog. Formeln kommer sitta på min arm resten av mitt liv, och jag är inte ens säker på att jag vill ha den där. Men jag har ju funderat på det i flera år. Nu blev det dock lite större än grundtanken. Meen, more is more haha :D

Snart så


sitter alltså det här på min arm. Fast utan x:et.
I'm so excited, I just can't hide it..

Borde nog sova snart. Fast.. klockan är ju bara 01,19.

Bilder

Så, here we go. Lite bilder från.. Ja, mitten av April och framåt. Har inte orkat ha med kameran så mycket ^^


At Bjerkhoels
Christofer, Andreas och Vicky
Christofer, Andreas och Vicky :)


Extreeemt ocharmig. This is how we do it, nanana.. Right.


Söta Henke och Sofia :)

Chillande i Åbroparken

Emma och Emelie


Ioanna. Lite ljust kanske ^^


Emelie går lös

Myzko och Godis. (ska tillägga att Godis fyller en vecka ungefär nu, men på bilden är han (eller hon) bara en och en halv dag).


Och jag ska ta bättre bilder. Han är iallafall världens sötaste.

Femkamp och annat skoj med Bunkerklubben i Stadsparken

Meit, Tessie, Maria, Lindita och jag. Bästa laget :D


Det andra laget - förlorarna. Mohahah!


Älskar Lances min :P


Midget-Meit kunde äntligen närvara fysiskt och inte bara in Spirit :D


Ja, vad ska man säga ^^ Fanny, Meit och Lindita blev ihopflätade!


För ovanlighetens skull så fanns det till och med en fin bild på min kamera -
Meit och Fanny :)

Sen gjorde även jag och Emma en "ägg-high five" under det här Bunkermötet. Mycket underhållande och ganska kladdigt :P haha, Meit har film på det. Nice!

Sen var det slut på bilder för den här gången. :)

Suck alltså. Nu kom Enriqe (eller stavas d...

Suck alltså. Nu kom Enriqe (eller stavas det Enrique kanske) Iglesias låt "tonight I'm fucking you" på radion. Men de sjunger 'tonight i'm loving you' . Och det är SÅ. JÄVLA. FÅNIGT. Seriöst. Jag får panik. Till exempel så sjunger han "excuse me i don't mean to be rude, but tonight i'm....". Och då funkar det ju med fucking, men verkligen inte med loving. Åårh!

Cha cha bloggen! ...Hahaha usch vad lam ja...

Cha cha bloggen! ...Hahaha usch vad lam jag är. Nu sitter jag iallafall på jobbet. Har inte orkat uppdatera de senaste dagarna. Har hjälpt pappa i Fiskarhemmet och det har pretty much tagit all min energi. Fast jag har hunnit med att dricka lite cider, grilla och umgås också. Mycket trevligt må jag säga! Tänkte försöka orka lägga upp bilder på kissen sen :) för vi har 2,5 hekto Godis hemma! Nästan iallafall. Och han är mycket bättre än alla andras godis. Hihi! Nu är det dessutom bara en vecka och en dag tills jag ska tatuera mig. Tjoho :D har ännu inte sagt något till päronen och börjar överväga att inte säga något alls. Hmm.. Nej nu ska jag äta klart och sen ska jag tillbaka till Luigi :P

I want a girl with lips like morphine, knock me out every time they touch me

Gud jag är såå seg!

Orkar inte blogga, orkar inte äta, orkar inte gå på toa, orkar inte lägga mig trots att jag redan är i sängen, orkar inte sätta i laddaren i mobilen. Orkar inte ens dricka cola. Och då har det gått långt :P

Hur som helst, spenderade gårdagskvällen hemma hos Emma med en flaska vin och några Buds. Fint! Idag bar det iväg till Jönköping för att träffa Bunkerklubben (plus "tillägg") i Stadsparken :) Femkamp stod på schemat och jag kan ju säga att ägg + mig&fanny slutade ganska... kladdigt! Haha, ska släpa mig ner och fixa upp kameran och sådant så jag kan lägga upp lite bilder. På Godis också :) han är så söt så jag avlider nästan..

Det var en väldigt trevlig dag och vädergudarna var på våran sida :) Träffade Sofia på tåget hem sen också; hon räddade mig från en sjukligt seg tågfärd :P Fick lite att fundera på dock. Cliffhangers suger haha!

Just nu sitter jag i sängen med kuksugartassle och uppknäppta jeans (och otroligt missmatchade strumpor). Lyssnar på Atrocity :) brabra!

Nej nu MÅSTE jag ha cola så att jag kan börja leva igen. Ska hjälpa pappa i Fiskarhemmet imorgon och ska eventuellt till Jkpg på fredag så i natt måste jag sova!

Ska bara ut till Myzko och Godis. Hihi :)

over&out a-holes.

En otroligt bra dag!

AAAAAAAAAH!

Real Madrid vann precis Copa del rey! Eller ja, Spanska cupen på svenska alltså. Åh vad underbart!
Tack tack tack för det fina målet Cristiano Ronaldo. Du gjorde min vecka :P

Och Sergio Ramos, min man, gjorde en bra match också. Jag är happyface helicase som 17 nu alltså

Sergio Ramos & Cristiano Ronaldo

Men detta är inte det enda roliga som hänt idag. Tidigare så har jag ju jobbat men det var ju verkligen inte kul så det lämnar vi, vrooom. (ja det varen snabbspolning av arbetsdagen)
Åkte till Värnamo kort efter att jag kom hem, köpte skor :) Gråa Converse! Niceprice.. Sen lyckades jag bli av med mina föräldrar på ett smidigt sätt (vilket fick mig att tänka på "snabbt, stabilt och jätte, jättebra") så att jag kunde springa in på Hell yeah.
Såå, jag har tatueringstid om två veckor bara :D Fan vad fint alltså!

Och det gulligaste idag: när jag kom hem från jobbet sa pappa till mig att följa med ut till uthuset och titta. Och vad låg det där? Jo, Myzko och en underbart söt kattunge. Jag älskar kattungar; det är världens sötase varelser. Jag lovar! Han (eller hon whatever) ska heta Godis har jag bestämt :)

Nu måste jag sova, ska fixa bild på kissen imorgon. Ska upp om 4 timmar. Kuul.. inte ^^

Godnatt happyfaaace :D

Hahaha alltså jag är så jävla barnslig :P ...

Hahaha alltså jag är så jävla barnslig :P sitter och bygger "pyramider" med dämpelementen. Är på tredje våningen just :)

Men va faan! Nu fick jag nog silikon i kaf...

Men va faan! Nu fick jag nog silikon i kaffet också. Eew.

Åh. Sitter på jobbet och är så jävla trött...

Åh. Sitter på jobbet och är så jävla trött. Kanske inte så konstigt egentligen och det är ju bara mitt fel. Men ändå :P kunde inte sluta kolla på the dudesons movie igår när jag väl börjat. Måste säga att britney är ganska gullig:P och ja, jag har verkligen verkligen hängt mig. Sen hjälpte det ju inte att Bam Margera vad med heller. Det fick mig ju bara att vilja kolla på Viva la Bam och så. Hans fru är för övrigt fett snygg! Han med. Mmmhm!:D jag blev inspirerad till en grej igår också. Eller, inspirerad var ju fel ord men jag såg en grej jag vill testa. Behöver bara någon som kan köra bil:P mohaha! Hoppas någon går med på det :) hmm, funderar på om jag ska sova när jag kommer hem. Vore skönt. Eeeeh!

Aww



Så gulligt så jag dör. Snacka om retarded idea men.. aww. Haha :D

Nu blir det picknick med Emma i Åbroparken. Eller ja, om en stund. Ska prata utom mina synder har jag tänkt. So Emma, om du mot förmodan läser det här före vi ses - prepare! ;)

Live hard live your dream

Yes, jag har hängt mig. Så what?! Jag gillar't :D




He said 'live hard, live your dream'
gonna go and see the beauty that I've never seen
gonna go and be so happy as I've always dreamed

I've never laughed as hard as this
I've never laughed so much that I just can't stop the tears
I haven't smiled or laughed like this in years

They taught me that pain is not to fear
It's temporary and it's gonna pass pretty quick
don't be scared, and stop regretting it.

SKÖN LÅT!
:)

btw,
April Margera: Are you crazy?
Jukka: No, I'm from Finland.

asum!



Hej lance. Om du har hittat mig:P

Hej lance. Om du har hittat mig:P

Suck på att klockan är kvart i tre. Det gi...

Suck på att klockan är kvart i tre. Det gick inte så bra med att gå och lägga sig tidigt alltså. Fast det var det väl ingen som räknade med heller, haha. Iallafall, jag blev sådär superpepp på att tatuera mig nu igen. Funderar på att gå in på måndag och boka en tid så snart det bara går :D visst finns den där, den lilla oron (eller känslan kanske är ett bättre ord) över att jag ska ångra mig och tycka den är skitful. Med andra ord, jag är inte 100% säker på att jag vill ha just det jag tänker göra just där jag tänker göra det. Men å andra sidan, hur ofta är jag helt säker? Nej, aldrig. Och det är inte roligt om man är helt säker heller. Go for it liksom. Precis som min lilla sötnos säger: "live hard, live your dream!" Så, det är bara att gå lös. Nu ska jag nog sova, haha. Godnatt a-holes.

Make you want to touch her, you wanna' taste her








Girls girls girls. :D

Såå ocharmig



Yes, såhär ocharmig FÅR man vara en fredagkväll ^^ Jag har jobbat, jag är trött och jag har varit allmänt fettoig och ätit pizza. Och everything equals up to - skabbigtjej.com alltså. Tror att om man googlar på skabbig så kommer det nog upp en bild på mig haha. På tal om Google, har lärt mig idag att det kom den 27e September 1997. En riktig gammal goding alltså. Fick mig att tänka på Windows 95 haha. Tänk vad långt tekniken kommit sen dess alltså.

Imorgon ska jag försöka komma upp ganska tidigt så att jag kan göra lite saker här hemma innan jag åker till Jönköping med Lance. Eller ja, så att jag iallafall kan slippa stressa som satan till tåget :P Vi får väl se hur det går med det, men jag hoppas på att vara liite produktiv :)

Och ja.. Det är svårt att fokusera på det ...

Och ja.. Det är svårt att fokusera på det man ska skriva när man liksom inte har någon översikt :P Och det blev tvådelat för att det inte gick att skriva längre på mobilen. Haha, det är ju liksom inte första gången det händer! Nu kollar jag på mig själv i Luigis spegelbild när jag sitter och skriver. Det var lite roligt. Känns som om det är någon annans händer typ.. Förresten, det luktade weed i min dusch idag. Weeeird! (och nu har jag hjärnsläpp igen, weird stavas så va? Och inte wierd? Jösses). Nu måste jag ta hand om avkommorna!

Och instängd. Man ska öppna alla dörrar fö...

Och instängd. Man ska öppna alla dörrar för vad som kan hända och vad som kan komma tillbaka. Just nu har jag en period där jag VILL sova alldeles för mycket på dagarna, vara uppe alldeles för länge på natten, kolla på tv-program såsom Jackass, färga håret, vara oansvarig. Visst, det kanske straffar sig om några år, eller kanske redan imorgon. Kanske gynnar det mig; jag kanske blir multimiljonär för vad jag gör nu. Men det återstår att se. Och vad har det här med det jag började fundera över? Troligen ingenting.. Men det ger jag själva fan i. Jag vill vara vuxen men jag vill inte leva som en vuxen. Jag kommer alltid var barnslig men jag kan act mature om jag behöver. Jag kan vara ansvarig om jag behöver och jag kan vara moralisk om jag vill. Men just nu vill jag inte. That's just who I am. Mousse-pouz!

Hmm.. Jag tog mig en liten funderare nu (u...

Hmm.. Jag tog mig en liten funderare nu (uppmärksamma liten). Jag undrar lite om jag har mognat lite. Fan vad jag tjatar om "lite" då.. Men iallafall, det känns så. Ibland. Det känns som om allt som hänt det senaste året har fått mig att bli mer vuxen. Men på samma sätt känns det som om jag är tillbaka mentalt i 16års ålder. Jag skötte inte skolan då, och jag gjorde det inte nu när jag hoppade på basåret. Jag är lika självdestruktiv nu som då (ska dock tilläggas att det är väldigt lite haha). Jag har börjat lyssna på musik som jag lyssnade på för tre år sen och jag beter mig ofta lika barnsligt nu som jag gjorde då.. Då ställer jag mig frågan- har jag försökt vara någon annan under gymnasiet? Men nej.. Jag har varit mig själv. Jag är mig själv. Jag är som jag är. Men jag har insett att man måste kunna "vidga sina vyer" (alltså fy fan vad jag hatar det uttrycket. Så Jävla fånigt). Man ska inte vara liten

Hahaha hörde just på radion vad de danska ...

Hahaha hörde just på radion vad de danska kungliga bäbisarna blivit döpta till. För det första hade de fyra namn var. Ganska många tyckte jag:p men iallafall, pojken heter nu i tredje namn... Wait for it.. Minik (vet dock inte om det stavas så). Det är ett grönländskt namn som betyder- den som törstar efter bröstmjölk. Chill att heta så. ...eller?

Alltså va fan! Exams börjar om tre veckor ...

Alltså va fan! Exams börjar om tre veckor och jag har inte börjat plugga. I oktober lät det såhär "men det är ju långt till maj. Och det är ju bara två ämnen. Det borde ju gå ganska lätt. Ska ju kunna höja mig lätt i iallafall biologin". Nu är det mer såhär "fan.. helvetes Jävla skit. Varför har jag inte börjat plugga? Sämre förberedd än sist. Jackpot" jätteroligt verkligen. Förra året när man stod där och skulle ta sina provpapper och såg namn som inte hörde till klassen och konstaterade att de anmält sig till retakes men inte dök upp tyckte man (eller iallafall jag) att det var väldigt underligt. Man anmäler sig väl inte om man inte tänker göra proven? Nu inser jag att det är nog rätt lätt att göra så. Jag funderar på det. Men det känns illa. Så nu MÅSTE jag plugga de sista tre veckorna så att jag iallafall är förberedd inför biologin ....well, så har jag sagt i typ två månader. Haha, vi får väl se!

Miau! Jag är helt seg, men åt en god frall...

Miau! Jag är helt seg, men åt en god fralla på rasten. Från city gross såklart :D jag har bestämt mig för att ikväll ska jag lägga mig tidigt. Fast det beror lite på vilket avsnitt av the dudesons som sänds på tv :P vill ju inte missa det om det är ett jag inte sett! Förresten så gick fotbollen igår precis som jag sa :) brabra! Nu har jag seriöst glömt bort vad det var jag skulle skriva egentligen. Fail. Godnatt på det alltså. Eeheheh ...?

Åh. Jag kollar på The Dudesons igen:) de ä...

Åh. Jag kollar på The Dudesons igen:) de är så jävla roliga alltså:P just nu är det dock reklam. Men men. Och om bara en vecka kommer sårkis, aka, torulf, aka världens bästa fanny hem också:) ska bli så roligt :D

Men gud! Nu kom jag på att jag aldrig rapp...

Men gud! Nu kom jag på att jag aldrig rapporterade om fotbollen igår! Självklart så vann United och är alltså vidare till semifinal :D i semifinalen möter de troligtvis Schalke 04. Ja så länge inte inter vinner med mer en tre mål. Men det händer ju inte. Det kan jag sätta mitt högra ben på. Och mitt vänstra bröst! Haha! Sen så gick ju även barcelona vidare igår. Synd det, men ingen trodde väl något annat. Ikväll så utses ju även deras motståndare i semin. Jag både hoppas och tror på fina real madrid! Så, ikväll är det bye bye vill Inter och Tottenham :P tänk vilken drömfinal det kan bli: Real Madrid - Manchester United. Världens två bästa lag, tillika mina två favoritlag :D sen ska united stå som segrare. Åh! Dock måste jag ju tyvärr erkänna att real kommer (och ja, jag säger kommer, för jag vet att de vinner ikväll) få en ruskigt svår semi mot barca :( äckel-messi :( bye for now!

Hej och hå! nu sitter jag och umgås med lu...

Hej och hå! nu sitter jag och umgås med luigi (alltså jag vet inte om jag förklarat vem luigi är. Men det är iallafall maskinen jag sitter vid. Den är inhyrd från italien och jag har alltså döpt den själv haha). Dricker cacao creme gör jag också. Gott, synd bara att det är så mycket socker i. Men men.. Innan idag var jag och emma inne på Hell yeah i värnamo för att få ett "kostnadsförslag" på lite idéer till tatueringar. Och jag blev positivt överraskad till priset :D såå, inom en (förhoppningsvis) snar framtid kommer jag ha the quadratic equation formula förevigad på min kropp :) är fett taggad! Sen vill jag ju se om det gör (så) ont som alla säger ^^ nu ska jag deskäggifiera lite dämpelement. over and out! [out&proud?!]

Åh, rast! Äter kallt, grönt, gott äpple oc...

Åh, rast! Äter kallt, grönt, gott äpple och dricker hallon/blåbär-mer:) mums! Älskar hur äpplet låter när det lossnar en bit. Det fick att tänka på hannibal rising. När nacken bryts på mannen som sitter vid trädet. :D när jag kommer hem ska jag kolla på reprisen av fotbollen :) eller ja, om det går någon. Jag hoppas på det! Har för övrigt dregglat mentalt över jukka hela dagen. Mumma

Sitter på jobbet och radion i mina hörlura...

Sitter på jobbet och radion i mina hörlurar funkar inte. Blir deprimerad. Och trött dessutom.. Men men, är tillbaka hos luigi iallafall:) dock är min märkpenna slut och det finns inga nya gröna. Det suger men löser sig nog! och ikväll så är det bye bye till Chelsea från champions league :D aldrig att united låter dem göra mer än ett mål hemma på underbara old trafford! Bra kväll trots att jag missar själva matchen :) nu måste jag rädda en av mina och luigis avkommor som ramlat ner på golvet! Ccciao

Fail på mig

Just det, inlägget som försvann var det om Jukka haha, det hade sparats i utkast när datorn ständge av sig. Happyface :)

Alltså är det publicerat precis nyss, inte klockan två i natt som det står haha!

Så, ingen skada skedd! Nu ska jag äta upp mina nudlar och ta på mig kläder så jag hinner till jobbet.

So long suckers.

Helvetes jävla röv. Försöker skriva ett in...

Helvetes jävla röv. Försöker skriva ett inlägg två gånger. Första gången trycker jag fel så att allt försvinner. Försöker igen, men vad händer då när jag nästan precis är klar? Jo, då stänger datorhelvetet av sig. Lovar att det är virus eller något. Bara för att saker och ting ska jävlas liksom. Årh! Nu ska jag sova iallafall. Blir inte jättemånga timmars sömn:( fan att jag inte har någon självdisciplin!

Jukka Hilden

Sitter och äter nudlar och måste åka till jobbet om senast en halvtimme. Segt som 17 alltså :(


Men hur som helst - Jukka Hilden. Mumma i min lilla låda alltså!

Just ignore the girl, okay?! ^^


Lite Johnny Knoxville är ju aldrig fel heller :P

"Jukka is the rockstar, the showman, the never-stopping energizer bunny.
This impulsiveness has made Jukka the hyperactive champion of socia contacts. He is known for his suave speaking skills, boyish charm and complete lack of being able to be intimated by anyone. Jukka gets Dudesons through doors that would otherwise stay shut. Jukka is a rockstar, who never stops. “Live hard, live your dream!” is his motto."

Det blir ju inte mycket bättre än så ju!?! :D

Åh! The Dudesons :D seriöst, jag tycker de...

Åh! The Dudesons :D seriöst, jag tycker de är så jävla roliga. Jag skulle verkligen vilja hänga med dem fyra i typ en vecka och se hur de är. Sen att Jukka är otroligt het gör ju liksom inget, haha. Ååå jag vill göra saker om de gör. Det ser så roligt ut:) förresten, jag har nästan lite planer för imorgon. Ska gräva lite i landet, sen jogga ner till fiskarhemmet och väl där ska jag ta årets första dopp :D kommer ju troligen dö av kyla, men ändå! Sen ska pappa köra hem mig så av jag kan sätta mig i duschen och kanske bli varm igen ^^ nej nu måste jag koncentrera mig på mitt dregglande över Jukka. mums!

Har min första rast nu. Sitter ute i solen...

Har min första rast nu. Sitter ute i solen och dricker apelsinmer. Chillidill! Dock så får jag inte umgås med luigi och lea idag. Sadface:( men men.. Nu är min rast snart slut. Back to hell haha.

Veckan

Veckan, ja.. Den blir ju allmänt sett rätt tråkig då jag jobbar andraskift och därmed inte har tid/ kan träffa någon eftersom den lilla tiden jag inte sover eller jobar så sover eller jobbar alla andra, haha. Det suger faktiskt, men men!

Dock så ska jag:

- Gräva klart mitt land som jag började med igår! :) (det var jobbigare än jag trodde)
- Ringa CSN och fixa bort mitt studiebidrag. Det börjar bli seriös panik med det nu.
- Maila alla lärare och avregistrera mig från HLK och dessutom se om man kan ta bort de första kurserna från studerna.nu. Vill verkligen inte ha kvar dem där.
- Springa!!

Sen på Lördag vankas det en liten visit upp på Bymarken igen :) Det ska bli ytterst roligt faktiskt, och precis vad jag behöver efter en tråkig jobbvecka!

Nej nu måste jag gå och ta på mig kläder (kan ju inte gå naken till jobbet, skulle ju bränna sönder mig helt), äta och sen är det dags att åka. Är riktigt hungrig!
....MAAAAAT! :D

Herrå

Porrfreak.. jag? nää

Okej jag kom på att det nog lät som om jag är värsta porrfreaket, och jag måste bara säga; det är jag inte. Långt ifrån faktiskt :P Visst, jag kan kolla, men det ger mig inget. Så jag låter hellre bli ^^

Haha, usch så personligt det börjar bli nu :P pppinsamt (med rörelse ofc). Okej jag ljuger. Jag tycker inte det är pinsamt. Jag borde nog skaffa mig lite ... hmm, tappade ordet. Äsch, som våran gamla skolpräst skulle sagt (helskön gubbe btw): grindar! Vissa öppnar sina grindar lättare än andra. Mina har nog grindpojken glömt att lägga på haspen på, för det är minsann bara att putta till dem så kan man slinka in! Men jag trivs så :)

DOCK, så tycker jag att det ska bli sommar snart, och Pride! Så att man kan få springa runt och vara sådär allmänt extremgay och ändå inte sticka ut (omg trodde aldrig jag skulle säga medelmåtta om mig själv :O haha) 


Vengaboys :D                                                        Dykes on bikes ^^


WAD-girls. Den största mannen (eh, kvinnan?) där i mitten skrämde livet ur mig under Pride 2008! Jag var 16 år, första gången på Pride, ska in mot Pride Park i Tanto, och vad gör jag? Jo, springer rakt in i en GIGANTISK Cruella DeVil. Ni ska veta att den mannen - ja han på bilden ovan - är stor! Absolut inte tjock, men lång och grov (ew vilka äckliga ord att skriva om en man). När han sen var utklädd till Cruella och jag kom nerifrån en backe liksom, då var han skräckingivande.
Men åh vilket fint minne ändå :)

Nu borde jag sova för klockan är strax tre. Godnatt fuckers! pouz :D

I want your love

Det är natt och jag är vaken - vilken tur att allt är som vanligt.

(Nu är det tredje gången jag försöker skriva det här så ursäkta om jag låter lite bitter).

Jag hittade den här filmen (nedanstående alltså) av en ren händelse, och jag måste säga att den gjorde min kväll lite bättre än vad den var innan. Det är en jättemysig film som fick mig att le!

Något som ofta är väldigt tydligt i porrfilm är att amatörporr är mycket mer verklighetstroget och de som medverkar i filmen verkar ofta verkligen gilla sexet och njuta av det. Detta är till skillnad från kommersiell porr där fittor är plastikopererade, tjejerna har superlånga naglar, killarna är hur deffade som helst och kukarna ser ut som om de skulle kunna sitta på en häst; det mesta är alltså väldigt fejk vilket kan leda till att allt blir avtändande istället för tvärtom. Proffesionell porr har ju dock fördelen i att kvalitén nästan alltid är bra, kameravinklarna är väl uttänkta och klippningen är bra gjord. Här slår amatörporren onkligen från liggande position - många gånger är själva filmens kvalité så dålig att man inte ser någonting, även om handlingen må vara bättre.

Och varför kom jag nu in på porrfilm då? Jo, den här filmen jag hittade, den innehåller sex, och även om jag inte skulle kalla den porrfilm så fick den mig ändå att tänka över det här. Filmen är proffesionellt gjord och kvalitén är god, samtidigt som den påminner om en amatörfilm på det sätt att med verkande männen verkligen verkar vilja ha sex med varandra. Det finns faktiskt en attraktion istället för att allt känns tvingat.

Filmen är gjord utan en filmmakare som heter Travis Mathews (http://travisdmathews.com/about/, här är hans hemsida) som fokuserar på homosexuella män i sina filmer.

Och sist men inte minst - filmen:



Och nu hoppas jag fan ni kollar på den, för den är SÖT! :) :*

Myser med mörk apelsinchoklad, filt och fi...

Myser med mörk apelsinchoklad, filt och film. Sjukt chill kväll alltså:) filmen, burn after reading är riktigt rolig:) just det, måste bara säga det här- jag HATAR Carl-jan grankvist. Så himla jobbig. usch

Min mensvärk har blivit bättre. Jag gillar...

Min mensvärk har blivit bättre. Jag gillar't! Men till det jag kulle skriva om- naturen. Jag bor ju mitt-ute-i-ingenstans. Och för det mesta så suger det verkligen hästballe med tanke på att det är svårt att ta sig någonstans överhuvudtaget. Men egentligen så trivs jag rätt bra. Eller ja, jag vill bort härifrån; jag vill till världens stora städer såsom Los Angeles (mina drömmars stad), New York, london, sidney. Ja alla fattar poängen. Men jag gillar ändå att bo på landet, jag gillar att vakna upp och kunna springa ut på gräsmattan och andas in den friska luften. Jag gillar att luffsa omkring i skogen och jag gillar att sitta på en äng och känna doften av nyklippt gräs. Naturen är vacker. Särskilt på våren. Kanske är den lika fin på hösten och sommaren men det känns som om än uppskattar det mer på våren eftersom allt varit så mörkt på vintern. Funderar på om man skulle försöka sig på att göra nässelsoppa

Oj

Oj, snacka om att förra inlägget blev deprimerande.. Jag skyller på PMS. Woohoo, mensvärk you got me :) ...eh. Har ont i magen och det suger. Dock ska jag väl inte klaga för än så länge är det överkomligt. Blir nog värre om ett tag :(
Hur som helst, sov till typ halv ett - ett idag, fett skönt! Om ett tag ska jag åka med pappa och hjälpa honom flytta (hem) ett skåp från Fiskarhemmet.

Tråkigt att vi säljer stället; jag hade, trots allt, velat ha det som sommarställe när jag blev äldre. Men det kostar för mycket att renovera upp stället, dra in el och vatten, fixa i ordning skogen och sen sköta om allt. Synd men sant :(

Nej nu måste jag äta frukost. Vet inte riktigt om det gick så bra det där med att träna och bli nyttig. Haha, okej det suger. Jag är sämst :P Får köra på Reductil som alla andra storbloggare (hahahaha). Nej men det hade varit fett nice faktiskt :D Ska kolla upp det.

Måste köpa tamponger idag med (vet att alla är EXTREMT intresserade). Haha varför började jag inte blogga tidigare? Woop på det. Nu ska jag ut i solen och äta frukost! 

BYE :*


FJORTIIZZ som 17 haha! (tjock fjortis till råge på allt. Världen går utför). :D

Testar lite grejer

Så, nu har jag lagt in en klocka i bloggen. Bara för att jag ska få ännu mer ångest över hur myket klockan är jämt. Iofs så ser jag ju själv inte så bloggen så ofta men ändå ^^ haha!
Ska se om det funkar med smileys nu med :) ;( ;) :S illa om det inte funkar, jag orkar nämligen inte förhandsgranska :P haha! (och ja, jag är en smileymissbrukare).

Jag lever kvar i det förflutna

Ja, det är det jag gör. Jag lever kvar i historian (illa nu lät det som om det kommer stå om mig i historieböckerna om 50 år. Om det ändå vore så väl.), jag har svårt att släppa allt som hänt och inse att mitt liv är annorlunda nu. Kom på att man inte ens säger så, men skit samma. Vem fan bryr sig? Inte jag.
Jag är dålig på att skriva.
Jag är dålig på att vara en bra vän.
Jag är dålig på att uppskatta saker.
Jag är dålig på att äta måttligt och på att vara nyttig.
Jag är dålig på att våga saker.
Och framförallt - jag är sjukt dålig på att släppa allt som varit.

Åt helvete med allt.

Ja, jag är på ganska dåligt humör nu. Mitt liv känns kasst och jag funderar på om anledningen till varför jag inte kommer någonstans i livet är för att jag inte släpper det gamla? Eller gammalt och gammalt, de senaste 4 åren..
Dock så är jag väldigt säker på att det inte är därför, det vore bara väldigt lätt att skylla på det.  Jag är för lat. Så är det. Dock hade ju inte det något med vad jag tänkte skriva från början att göra. Åh varför kan jag inte fokusera?

Jag har kanske gjort något dumt idag; jag har erkänt hur jag känner. Vet inte om det var dumt, bra eller om det inte spelar någon roll. Troligen det sistnämnda. Men ändå.. Gjort är gjort.

 


Jag tror jag borde gå och lägga mig. Klockan är över halv 4..
På Måndag måste jag ringa CSN. Och maila mina ex-lärare. Haha, hur dumt lät inte det då?!

Jag måste börja tänka framåt på allvar; jag måste göra något av (och med) mitt liv. Jag sitter fast i en jävla håla, jag bor hos mina föräldrar som jag i princip lever på, jag skaffar inga nya glada minnen utan tänker bara på allt som hänt och funderar på hur det kunde bli såhär (det var ju meningen att vi skulle fortsätta länge till, right?!).

Jag är svag. There, I said it. Så är det bara. Så jävla patetisk och dålig. Ser ingen mening med att försöka, jag lyckas ändå inte.
Funderar på om jag är manodepressiv eller något. Nej men seriöst, undrar om jag har någon minor psykisk störning. Jag har extrema humörsvängningar och extremt svårt att koncentrera mig. Osv..

Kom på två killnamn till den där listan fr...

Kom på två killnamn till den där listan från igår! Knox & Zack :D

Suck. Klockan är 06,50 och jag sitter hos ...

Suck. Klockan är 06,50 och jag sitter hos Luigi på jobbet. Som vanligt sitter jag och lyssnar på RixFM, och när 7eleven kommer blir jag så trött! De har haft samma "veckans erbjudande" från 7elevens kostcirkel i två veckor nu. Eller ja, de är inne på andra veckan. "Just nu får man deras nya surdegstoast och dryck för bara 55 kronor." Jaha? Kul för dem då.. För det första låter det inte gott, och för det andra- SLUTA KALLA DET VECKANS ERBJUDANDE OM DET ÄR SAMMA I TVÅ VECKOR! Suck..

Lameass. Eller lamis som Lancieboi skulle sagt :P

HAHAHA kollade på en blogg och hittade en lista. Ni vet en sådan där gammal hederlig man gjorde på BDB-tiden..
SÅ nu tänkte jag göra en sådan. Kuljul! För övrigt har jag mina älsklingar på mig nu. Mys.. Ja mina skor alltså haha.

Till listan:

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?:
"We have noted that most of the cells of a multicellular organism like ourselves have become" [eeh, biologibok :P]

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?:
Alltså det beror ju lite på vilket håll jag sträcker den åt haha. Men rakt ut till vänster när jag ingenting, lite framåt når jag min skrivbordsstol och lite bakåt när jag min ena vägg.

3. Vad var det senaste du såg på TV?:
Vem vet mest :D fast sen bytte pappa kanal till ishockeyn. Då gick jag..

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
20,30??  [god dammit, 20,45]

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu:
Alla mina röster i huvudet.. Nejdå, men en låt: Jason Derulo - Whatcha say :)

6. När var du senast utomhus, vad gjorde du då?:
Jadu, eh, jag hjälpte pappa att slänga lite skrot. Typ. Eller ne, jag gick till biblioteket för att lämna en bok till Emma. Typ..

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?:
Olika bloggar och typ lite fejjan kanske haha..

8. Vad har du på dig?:
Skabbkläder - jobbtröja (Innolet ^^), gråa tjocka mjukisar, svart och grårandig mössa, svarta strumpor och blåa trosos med röd kant och de fyra olika spelkortssymbolerna på. Och så mina älskskor. Fail.

9. När skrattade du senast?:
Typ innan idag på jobbet när någon klagade på något?

10. Vad finns på väggarna i rummet du är i nu:
En icke-fungerande klocka, en prideflagga, en svensk flagga, en tavla på min halvbror. Typ det.. Har snetak i nästan hela rummet så det blir lite dåligt med väggplats.

11. Har du sett något konstigt på sistone?:
Jag brukar se mig själv i spegeln varenda dag, good enough?! Nej men... hm, jo jag såg en skäggig dam (true story)!!

12. Vilken var den senaste film du såg?:
Tror det var Loving Annabelle.. annars vet jag inte. Är sjuuukt biosugen på tal om film!

13. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?:
Hus, bilar, kläder, skor, mat, COCA COLA, säsongsbiljetter till Premier League och biljetter till Champions Leaguefinalen. Hmm, och en massa annat.

14. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Alltså folk vet ju allt ändå. Hmm, att jag pratar med mina gosedjur vet nog inte alla.

15. Om du kunde förändra EN sak här i världen, vad skulle det vara?:
Jag skulle, gud vad svårt. Höja mina betyg! Haha, nej men jag vet inte.. Fett svårt.

16. Tycker du om att dansa?:
Hellre än bra alltså.. men inte jättemycket.

17. George Bush?:
är USA's förra president. Duh! (ehehe rompah!)

18. Vad skulle din barn heta, pojke resp. flicka?
Tjej - Shane!! Eller typ April kanske?
Kille - Nitro, Nemo, Maximilian, ODD!! haha nej men killnamn är fett svårt.

19. Vad vill du att gud ska säga då du kommer till pärleporten?:
"Stick och kom tillbaka om tio år, då släpper jag in dig"

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen (egentligen har jag varit hemma typ en timme, men ändå) och jag är så himla trött. Funderar på att gå och lägga mig nu och sova tills vi ska äta och sen sova igen. Det är behövligt och hade varit fett skönt. Måste säga att jag är lite avundsjuk på Emma, Therese och Malin (och eventuellt fler haha) som ska till Bongo ikväll. Det är ju fint liksom :) Hur som helst; jag roar mig med Vem vet mest och kanske till och med ett glas vatten. ...Erh IRONY. Fettot Anni ska äta mat, dricka cola och fläska i sig valspäck. Okej det sista var inte sant. Tur det.

Gud nu kom jag ju på vad jag glömt: jag har inte läst igenom alla bloggar som jag slaviskt följer :O haha slaviskt var en överdrigt, men jag vill ju läsa liksom :P (bloggtorsk till 1000)

Imorgon är sista jobbdagen denna veckan och det ska bli så himla skönt med helg! Sen är det personalfest på Lördag men vet inte om jag ska dit. Är inte särskilt pepp med tanke på att jag inte känner någon där förutom Lance (som för övrigt fyller 20 idag. Tror jag ska börja vara mindre ont mot honom nu mohaha ;D) och det kan ju bli lite awkward kanske.


Nej fan vad trött jag är.. går och lägger mig! Har ändå inget viktigt att skriva (har jag aldrig...). Ska försöka fatta hur man lägger in yuotubeklipp och så med. Kan ju vara mysigt!

Nu blire kissie och rahlenfeldt-time ;P och alla andra roliga bloggar.

CCCCIAO

"Don't know every high and every low, but ...

"Don't know every high and every low, but I'm just getting started. This can't be the meaning of it all"

Varför får jag alltid cravings när jag är ...

Varför får jag alltid cravings när jag är på jobbet?! Asjobbigt. Är sjukt sugen på sushi, vin, mörk choklad.. Räkor hade också varit gott. Eller Jensen's råstekta potatis. Gott!

Hej och hå! Sitter på jobbet och äter mack...

Hej och hå! Sitter på jobbet och äter mackor.. Lyssnar på radio. Förstår inte hur jag orkar med rixFM hela jobbdagen egentligen. Men det finns ju faktiskt vissa bra låtar :) är extremt trött också, vilket kanske inte är så himla konstigt. Men ändå! Nu är det iallafall bara 6 timmar kvar av jobbdagen, hoppas det går fort! I eftermiddag blir det till att hjälpa pappa med massa skit som ska slängas från fiskarhemmet. Funderar på att gå och lägga mig direkt sen när jag kommer hem. Det lär ju i och för sig inte hända med tanke på att jag brukar tänka så och det har inte hänt hittills ^^ har ont i handen också.. Brände mig på plattången igår. Fffail! Nej nu ska jag koncentrera mig på att äta. Har ont i magen. Blä!

Höll på att glömma kvällens viktigaste - FOTBOLLEN!

Just jävlar, fotbollen!

SÅKLART
så vann United mot Chelsea. Dock bara med 1-0, men det räcker. Man ska inte ta ut sig :P och Chelsea gör itne två mål på Old Trafford.

Puss på världens bästa lag:

Offrar min sömn för det här inlägget. Haha ne skojar bara.

Åh, då ligger man här igen och undrar varför i helvete man satte på datorn när man bara fastnar..

Well well, då kan man ju iaf skriva ett litet inlägg. Fikan med Anna var trevlig; jag hoppas vi hinner ses i helgen också! Då vi var på Johans tog jag även en QX som roade mig på hemresan. Jag gillar att sitta och läsa QX; det är en seriös tidning som tar upp allt från faktumet att massa homosar tar livet av sig, till att man kallar en "ex-lesbisk" för en Hasbian. Asbra ord för den delen haha.. Får mig att tänka på Peggy Peabody i L Word - "I was a lesbian once. In 1974".
Åh, måste kolla på L word snart - älskar serien. Sörjer fortfarande att den är slut.

För övrigt, på modevisningen idag... ashet tjej. Mums. Det var något med henne alltså. ..gud jag måste sluta dreggla över allt och alla. På tal om modevisningen, det var jätteroligt att träffa Allyson igen. Hennes mage hade verkligen växt sen sist. Blir spännande att se om hon kan bära IB-flaggan under årets student också :) Hon kommer iallafall bli en fin mamma :D 

Imorgon måste jag äntligen hoppa av skolan och ringa CSN och säga upp det. Annars kommer jag säkert bli återbetalningsskyldig med fett mycket pengar :(
På tal om att betala. Jag glömde lämna min jävla fysikbok idag iallafall. Trots att jag var i jkpg. Bläää.

Nej nu borde jag verkligen sova. Myser med lite Joshua Radin.. Fin musik men man blir ju inte direkt piggare, haha. 


Ett glas Törley hade ju inte varit fel btw...

Just det, Emma berättade idag att hon blivit medlem i RFSL. Jag funderar på det med. På tal om det så peppar jag Pride i år. Känns som om det blir väldigt annorlunda från föregående år; jag hoppas vekrligen att det är positivt :) Och jag hoppas att jag har tid att åka dit!
Gud det känns som om jag bara kommer på nya saker att skriva hela tiden. Vill tipsa om en bra blogg:
Varalesbisk.nu . En tjej som heter Charlotte driver den. Och i den tar hon upp saker från sitt liv där hon strävar mot toppen i musikbranschen, samtidigt som hon skriver mycket om homosexualitet och problem osv som kan komma upp. Alla fattar. Hur som helst - den är bra :)


Så länge de här finns med i paraden i år också så är jag nöjd, haha. Nästan :P

Over n' out, ciao.

Är hemma i jönköping nu. Åh man blir så gl...

Är hemma i jönköping nu. Åh man blir så glad. Har varit och kollat på janina och paulinas modevisning som de gjort som casprojekt. Nu blir det fika med anna innan det blir tåg hem igen. Tycker att de får sätta igång fontänen snart på att det är vår på riktigt:p gud vilket tråkigt inlägg Hahaha..

Mobilen och med in the club på radion kan ...

Mobilen och med in the club på radion kan jag inte koncentrera mig.. Kul att det inte gick att skriva längre sms på mobilen också så nu blev det här delat i två inlägg. Fail på hög nivå:p jag har silikon i hjärnan..

Okej nu ska jag gör ett nytt försök med in...

Okej nu ska jag gör ett nytt försök med inlägget... Eh. Jag tycker det här i Elfenbenskusten (eller är det på? Äsch..) är så himla onödigt! Okej självklart är ju sådana här våldsamma situationer nästan alltid onödiga. Men jag menar grunden till det här. Helirriterande. Nu kommer jag inte ihåg vad varken ex-presidenten eller den nyvalda heter. Men det spelar inte så stor roll heller. Vad som stör är faktumet att de haft ett val där den förre presidenten blev besegrad men vägrar avgå. Vad är då meningen med demokratiska val? Då kunde han väl lika väl gjort som kadaffi - säga att det är han som styr landet och ingen annan? Visst det går inte att jämföra situationerna. Men ändå.. Jag stör mig. Avgå när du bli bortvald. Inse att du är dissad liksom. Eller ta helt enkelt bort valen innan du blir dissad. Kadaffi mesar iallafall inte haha.. Nej nu lägger jag ner. Får inte fram vad jag menar. Jobbigt att skriva på

Satan. Jag hade skrivit värsta inlägget nu...

Satan. Jag hade skrivit värsta inlägget nu om en sak jag funderat på under morgonen. Sen stänger mobilen av sig. Jävla fitta.. Skiter i min fundering nu då. :(

Sunrise Avenue - Hollywood hills

Jag ger upp. Fattar inte hur man länkar youtubeklipp. Jag är ett retard.

Iallafall, Hollywood Hills är fin. Jag ska också sjunga så någon gång. Och verkligen mena det..

Sen är Higher med Taio Cruz och Kylie Minouge (väldigt bra just nu med. Och Jessie J med Pricetag.

Chiiiilll.

Livet

Först och främst, det är rätt roligt att blogg har jag kommit fram till. Visst, jag uppdaterar aldrig; jag hade typ glömt bort att jag hade en blogg haha. Men ändå. När man väl skriver kan man skriva precis vad som helst (jaja jag vet, så länge det inte är typ rasistiskt eller pedofili ellr liknande, alla fattar). Mitt liv - min blogg - jag bestämmer.

Just det, tangenten "C" laggar på mitt skrivbord så missar jag massa c:n så sårrybårry.

Just nu ligger jag i sängen och borde verkligen sova. Jag ska gå upp om ca 5 timmar och jag är trött som en fucking get. Men nu ska jag skriva det här. Eller egentligen är det inget viktgt. Äsch va fan.. till saken.

Mitt liv just nu. Jag är inte nöjd. Jag är inte missnöjd. Jag är inte oroad över framtiden samtidigt som jag inte har någon aning om hur jag ska göra eller hur jag ska klara mig. Jag har ingen motivation alls och det suger. Det börjar kännas som om mina framtidsdrömmar och min utbildning rinner ifrån mig. Dels för att jag inte kommer in pga mina betyg som är alldeles för dåliga och dels för att jag är rädd att jag failar om jag börjar. Dock skulle jag aldrig erkänna ett sådant nederlag vilket troligen skulle betyda att jag bara gick tyst och failade ännu mer. Min självdisciplin är på minus 15 på en 17gradig skala.
I övrigt är jag nästan nervös för att börja om på nytt. Det är inte det här med att flytta hemifrån och träffa nytt folk. Jag tycker bara det är så tråkigt att man tappar gamla kompisar. Well, jag klarar det. Deras förlust ...inte. Gör alltid så - låtsas som om jag inte bryr mig. Men det gör jag. Jag är... inte som jag vill.
Måste dock säga att mitt jobb just nu - industriarbetare (ew, ryser när jag skriver ut det) - får mig att bli mer motiverad till att plugga. Jag vill inte ha ett sådant liv. Jag vill komma längre. Sen hur man definierar längre och hur man definierar en "karriär" är upp till var och en. Men jag vet att jag kan, och ska,  göra annat än att sitta och montera rattdämpare.
Hon fick mig att tro på mig själv. Jag kommer alltid vara tacksam för det. Sen svänger självkänslan och självförtroendet upp och ner värre än en bergochdalbana. Mest ligger allt på minus, så har det varit ganska många månader nu. Men ibland är jag bra på det mesta.

Just det. Hon. Hon som jag alltid kommer älska. Hon som kan få mig att gråta när som helst för att jag har så dåligt samvete. Och Hon som jag inte kan se en bild på utan att le och tänka på alla fina minnen. Jag älskar personen hon är och jag älskar hur hon fick mig att känna. Gillar inte att använda ordet "älska" egentligen, man ska inte överanvända det. Men den här personen är värd det. Jag är inte kär längre. Det har jag kommit fram till. Och det känns faktistk bra, tro det eller ej. Även om jag freakade out när jag såg henne i helgen så känns allt okej. Dock saknar jag henne som min vän. Trots att förhållandet troligen tagit slut även om jag inte gjort vad jag gjorde så kunde vi nog fortsatt att vara vänner. Nu blev det inte så. Istället pratar vi inte med varandra alls. Jag önskar att vi kunde ta en fika någon gång eller dra och bada på Rosenlund, men det kommer med allra största trolighet inte hända. Det är tråkigt och gör mig ledsen. Det är nog dags (eeh nog?) att lämna henne bakom mig nu. På alla plan. Dock vet jag att det aldrig kommer hända och att jag kommer alltid fortsätta hoppas på att vi någon gång kan vara kompisar igen.
Enough om henne annars blir det här snart stört emotional. hahha.

Jag har bestämt mig nu. Jag måste ta tag i min feta hydda till kropp. Jag vill inte se ut såhär. Och nej, jag tänker inte säga att jag ska banta, för det är inte det jag anser att jag ska göra. Jag ska förbättra min livsstil (woah det lät riktigt bra haha). Jag ska börja träna ordentligt så att jag kanske inte skämmer ut mig totalt om jag går vidare till testen inför GMU! ¨
FFan, borde avsluta det här för jag måste sova haha.

Vet inte varför jag skriver det här för egentligen är det bara klagande och sådant som endast angår mig. Ehehe, rooompah så patetisk jag är ibland.

Nu peppar jag imorgon för då ska United vinna första kvartsfinalen mot Chelsea.

VÄÄÄNTA, nu kom jag på vad mitt liv är just nu. Det är förvirrat! Mina känslor spelar mig spratt och jag crave:ar champagne och chokladdoppade jordgubbar. Han är snygg, hon är sexig och skön. Jag är tjockis och mina hörlurar går varma på RixFM.

godnatt.

Nu fick jag för mig att uppdatera. Lamt! H...

Nu fick jag för mig att uppdatera. Lamt! Hur som helst.. Har jobbat en månad på trelleborg nu. Folk är trevliga och jobbet är okej. Även om jag nu ser ut som en emo gone wild with tändstickor. Idag är jag så fruktansvärt trött så jag tror jag somnar. Eller ja, har redan nickat till flera gånger. Pinsamt värre. Dock såg ingen:p Tänkte gå och lägga mig extremtidigt ikväll men kom fram till att det inte gick för det är fotboll... Hmm! Well... Champions league > sömn.. Imorgon blir det till att åka till jkpg efter jobbet och kolla på papi och janinas modevisning. Dock missar jag lite av fotbollen då med.. United - chelsea på old trafford. Får man ju inte missa. Jobbigt läge! Nej nu lägger jag ner det här, somnar bara när jag skriver. Over and out! Puz

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0