soon

soon my baby will be home :D
 
Längtar massa efter honom. Han slutade för typ tre minuter sen så han borde vara hemma om typ tio. Wiie :D
Tror jag ska hoppa in i duschen och vänta på honom där faktiskt. Myspys!
 
Suck, jag vet inte vad jag ska laga för mat idag heller. Borde tagit fram det redan men det kom jag ju såklart inte ihåg. Måste göra det nu innan jag glömmer det. This blogginlägg makes no sense at all haha.
 
Ciao bitches.

I skolan

Tjo!
 
Sitter i skolan och ska skriva på arbetet. Sent igårkväll ändrade vi tydligen frågeställning så mycket av det jag skrivit kan jag inte använda längre. Sen har jag ju en del till att göra. Suck.
Jag är verkligen trött på det här, men nu är det åtminstone sista inlämningen. Sen är det seminarium på fredag och sen är det ÖÖÖÖVEEEER. Finally! Så det är lite att skriva, sen fixa ihop arbetet, lämna in, läsa det vi ska opponera på, ha seminarie och sen schlutt! Om man bortser från mina två omtentor då..
 
Ikväll tänker jag bara mysa med min bäbis. Jag saknar honom massa fast vi sågs för bara tre timmar sen. Funderar på om det är ett tecken på kärlek eller bara töntighet?! 
Either way.. jag längtar efter honom och vill bara krypa ner i soffan med honom och känna hans mysiga mage mot min rygg. Tror jag ska försöka nalla till mig en liten tupplur i hans knä när jag kommer hem :D
 
På tal om det, komma hem.. Jag hoppas verkligen att jag kan ta 15.32 tåget, absolut senast 16.07. Har ingen som helst lust att komma hem halv sju-sju :( Ska se vad jag kan laga för nåt mumsigt ikväll. Känner för att göra nåt enkelt, men ovanligt. Lär ju dock bli nåt helvanligt.
 
Nähä, dags att sätta igång kanske. Får använda hjärnan lite så kanske jag fryser mindre också ^^ Var visst lite kallt med bara strumpbyxor och kjol haha.
 
Ciao bitches and butches!

Like whaddup I got a big cock

Ah men tjeeenare!
 
Idag är det tisdag och jag ligger lite knapert till med plugget igen. Eller ja, det beror ju på hur man ser det. Jag ska skriva min del till det sista grupparbetet. Och jag ska vara klar idag för imorgon ska vi ses och skriva det sista och sen lämna in det. Det löser sig nog till slut. 
Största problemet är dock att mitt word på datorn har gått ut. Så nu har jag fått ladda ner word 2007. Hoppas det funkar. Störigaste är att jag inte kan klistra in text från gamla dokument i detta eftersom mitt word 2010 numera är låst. Så jag får sitta och skriva om allt. Suck.
Hur som helst.. enough about that.
 
Igår hände nåt kul.. 
Fast jag fixade inte förrän idag. Saiki ändrade faktiskt först..
Nu är det ju typ mer än ett år sen det här hände, men vi har gått (typ) facbook official ;)
 
 
Den ni ;) Sen sa vi att vi kan ju vänta med att skriva "sambo med..." tills vi flyttar in i nya lägenheten. 
Jag har världens gulligaste pojkvän :) 
 
HAHA, snart blire väl pussbilder och grejer med. Not :P
 
Nej nu måste jag plugga. Har text att rewrite, ändra, läsa igenom och lägga till. Så det är en del.
 
Over and out från världens lyckligaste b-rud!

Sunday 2.18 a.m

Ja nu är det sovdags. Vi la oss egentligen innan halv tolv. Meeeen, det blev lite distractions. Om ni fattar ;) Sen gjorde vi ett nytt försök som också gick åt rödbetan. Men nu är det dags att sova.
Är megatrött!!

Men till saken: ville bara säga att jag är såå glad att jag har min älskling. Han betyder så mycket för mig och han ger mig så mycket! Han må vara en av de mest oromantiska personerna ever, men det spelar ingen roll för han visar sin kärlek så bra ändå. Och hans charm, jag kan bara inte stå emot den :)

Sen hans kropp också! sex on legs ;)

Mat

Det blev en rätt okej start på eftermiddagen ändå.
Vi åkte in med Robin och Nathalie och åt på Lilla Krogen i vmo. Gott som vanligt även om deras sushi kunde vara bättre. Men man ska väl inte klaga :P Sen åkte vi förbi city gross, handlade lite. Sen åkte vi till hp, de lämnade av mig hemma och Saiki hängde med dem hem!
 
Robin sa nåt lustigt när vi åt. Han sa att han funderat på igår att jag såg ut lite som en skådis i ansiktet. Cynisk som jag är trodde jag ju att han skulle kläcka ur sig nåt skumt/gräsligt. Men han sa faktiskt Liv Tyler. 
Jag blev chockad. Ser liksom inte den minsta likhet  mellan henne och mig. Överhuvudtaget. Alls! 
Men hon är ju faktiskt väldigt snygg och vacker så jag får väl ta det som en komplimang helt enkelt haha :)
Om han nu var seriös... :P
 
Nu ska jag blanda en drink. Ciao bitches.

Men suck

Sitter i soffan och är bitter. Hade tänkt gå upp vid halv tio men masade mig inte upp förrän halv elva. Är megatrött. Varför? Jo för att Saiki höll oss uppe till efter fyra i natt. 
Vi skulle gå upp idag, åka in till värnamo en liten runda bara och kolla på marknaden. Chilla lite tänkte jag. Och saiki sa igår att det kan vi göra. Så vi kom överens om 11-12 tiden. 
Nu är klockan halv 12 och surröven vill inte ens gå upp. För att han är trött. Ja men vems jävla fel är det då?? 
NÄ, PRECIS!
Åh är så sur nu :( Ska väcka honom vid tolv. Går han inte upp då så vi kan åka in till vmo blir jag ledsen faktiskt. Han kan aldrig bara hålla vad han lovar. Visst vädret är ingen superhit, men det är inte så illa heller. Så vad finns det för argument liksom?!
 
suck. är lite sad redan faktiskt.

Lite inspo

 
 
<3<3 :)
 
 
too fast to live - too young to die. 
ciao.
 

Low low low

Det är ungefär så jag känner mig idag. Låg.
Mår illa, trött som fan, omotiverad, pressad. Snart kommer väl huvudvärken också.
 
Men men, dricker man vin kvällen innan man ska till skolan och sen bara sover 2.5 timme ca.. Ja då får man väl skylla sig själv. Men hade iallafall en bra kväll. Mys med baby all night long typ! 
 
Gjorde för övrigt himla goda biffar till middad igår. Fetaostfyllda biffar med lite oregano på. Till kroketter och sallad. Mumma i min lilla låda! Har med mig två biffar till skolan idag för det var det enda jag hittade hemma. De luktar vitlök så jävla hårt. Hjälper inte illamåendet direkt :(
 
Nej nu måste jag skriva på det jäävla arbetet. Så fruktansvärt trött på skiten. Glad att det snart är över. Vill börja med makron :D Fast död åt matten!
 
Har btw tenta 9:e, 16:e, 21:a och 23:e november. Den är inte såå rolig. 
Still doable!
 
Maten igår!
 
My sexy man typ för två åre sen.. ;)
 
Och förra årets lagfoto
 
MUMS
 
Over and out fuckers.
 
 

Söndagen efter

Idag är det söndag. Imorgon är det måndag. Då är det skoldags igen. Jag orkar inte.
Jag vill att imorgon ska vara som idag.
Det har varit mysdag på casa de Kontelis.
Vi har bara chillat, legat i soffan och kollat på tv. Jättemysigt. Spliff har trampat runt och varit söt också. Perfect day. Trodde jag inte igår. För igår var ju the most crappy day ever. På riktigt.
Men vi pratade på kvällen, och kom väl fram till en del saker. 
 
Nej nu ska jag pussa på min baby. Han är bäst! :)

sadness

Jag försöker intala mig själv att vi skulle må bättre på varsitt håll, för att kanske inte bli så ledsen when the break up finally comes. 
Men ju mer jag försöker intala mig själv det. Desto mer inser jag att jag inte skulle kunna stå på mina ben utan honom. Bokstavligt talat. 
Jag vill inte vara utan honom och jag kan inte vara utan honom. Försvinner han så försvinner en bit av mig också. Bara tanken på att gå och lägga sig på kvällen, utan honom jämte mig, eller utan att veta vad han gör. Det känns som a slap in the face.  
Där fick du för att du är en fitta och nu ska du aldrig mer få känna den känslan du hade när du var med honom. Så känns det. Och det är för jävligt. 

Lördag 19/10-13

Haha, det var absolut inte detta inlägget skulle handla om. Men jag kom på en sak när jag skrev rubriken. 
Idag är det ju 19:e oktober. Vet inte om det historiskt sett hänt så mycket detta datumet, men det är iallafall min gamla vän Emmas födelsedag. Så grattis grattis. 
 
Och, hahaha, på hennes födelsedag år 2007, så bodde vi i Jönköping. Vi hade gått ungefär två månader på gymnasiet och vi hade så jävla roligt. Emma åkte sedemera hem till sina föräldrar på eftermiddagen efter skolan för att fira och jag stannade kvar i jkpg för det nalkades filmkväll. 
Jag hade liksom en liten crush på en kompis (host host) pojkväns kompis. Fett invecklat, I know. Men vi skulle iallafall ha filmkväll. Minns till och med vilken film vi kollade på. Det var Beck - i guds namn. HAHAHA, men jag missade typ andra halvan av filmen. 
Ja nu vet väl alla vart detta leder:
*trumvirvel*
 
idag är det 6 år sen jag blev av med oskulden. 
 
Trodde jag var askär i killen och blev heartbroken när han i princip slutade snacka med mig efter det. Inte lätt att vara 15 år liksom. Nu skrattar jag åt det. Jag var knappast nåt kap i sängen heller kan jag tänka mig. Visste inte vad jag skulle göra, snarare död fisk :P När vi var klara och min kompis och hennes kille kom tillbaka till mig så kollade vi om på filmen och sen lämnade vi av mitt ligg hos hans flickvän. Sen sov min kompis hos mig. Blev inte mycket sömn den natten. Mest fniss och snack. Vi var ju tvungna att ringa Emma och berätta liksom :P
 
Så nää, min första gång var inte heller nån hit. Men killen hade iallafall god parfym ^^
 

Tur man slutade va död fisk efter det iaf, annars hade man ju aldrig fått ligga. ;)
 
Firar med lite bilder från the sweet 15-16.
 
Frida hade nyss fått körkort och jag hade skolkat från skolan och dragit hem till vmo för att träffa kompisar utan att päronen visste. Åkte med Frida upp till jkpg igen. Tror ni inte päronen såg mig i vmo också?! Jodå, såklart. Pissed-of-parents.com ;)
 
Tänker inte ens tell the story behind this. HAHAHAHA
 
Vi hade övat inför skabby bulgarian whores day. Vi hade damp.
 
Jag och Emma skulle på IB-fest. Hade Emmas linne som klänning. Ja, det var skabbigt kort. 
 
I torkskåpet i min tvättstuga på Råslätt. Don't ask
 
ÅH, sweet old times. Jag hade så jäääävla roligt!

Suck suck suck

Klockan är kvart i sex. Eller 05.43 om man ska vara petig. Jag vaknade ca kvart i fem. Varför? Ja för att jag var törstig såklart. Aldrig kan det vara en bra anledning liksom.
Så nu ligger jag här.. Ont i huvudet, ont i ögonen så jag var tvungen att ta ut linserna, täppt i näsan, ont i bihålorna och ont i armarna.
Låt mig få vara en gnällspik nu.
Jag vill bara sova. Men det går inte.
Suck suck suck suck suck.

Till råge på allt, tror ni inte spliff trampar runt, jamar och rivs om vartannat? Jodå :(

Jag orkar inte.

efter regn kommer solsken

... är det inte så man säger?
Vad kommer efter solskenet sen igen då? Skakande händer, ett hjärta som värker. En känsla man bara trott att andra kunde känna. Jag skulle aldrig råka ut för det här. Men så säger nog alla.

Jag säger fortfarande så, men jag är inte säker längre. Jag är rädd att jag redan har hamnat där. Jag är fast.

Fan

Alltså shit!

Det är sjukt. Jag är såå jävla sjukt jättekär i den här mannen så jag inte vet vart jag ska göra av mig själv ibland.

Jag vill bara ligga och titta på honom hela natten för han är så fin. Så gullig när han sover.
Jag förundras varje dag över hans vackra ögon och hans underbara leende. Och hans mysiga skägg och hans mjuka örsnibbar. Ja ni hör ju. Jag är så töntig.
Men han ÄR precis så underbar som jag framställer honom som. Faktiskt. Visst, vi bråkar och han kan bli jävligt arg. Men det är en del av hans charm. Jag älskar hans temperament; det är en del av honom.

Och jag älskar varenda millimeter av honom.

Sen... det skadar ju inte att han är en grekisk sexgud heller för den delen.
If you know what I mean ;)

Nu ska jag försöka sova med hans snarkande i bakgrunden. Tenta om ca 6 timmar och I'm fucked.
(....fri tolkning ;)...)



...







orkar inte


Spliff, för en stund sen :)


broccoli- och blomkålspuré som jag gjorde igår.


köttgryta, ris och haricots verts från i förrgår. Sjukt god faktiskt!


Jag och Saiki igår. Det var mysigt. Saiki är söt, och jag är jätteblek haha.

Torsdag tröttdag

Åh det är så drygt.
Jag är trött HELA tiden.
Jag är trött när jag vaknar även om jag sover tills jag vaknar av mig själv. Jag är trött på kvällarna så jag orkar inte vara upp. Jag är trött när jag kommer hem från jobbet/skolan så jag inte orkar plugga. 
Det är asjobbigt. Snälla låt mig bara vara pigg nån gång :( Sen eftersom jag, tyvärr, är allmänt lat också så hjälper ju inte det liksom.
 
Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig. Imorgon blir det jobb, sen tandis och sen ska jag till Lisa :) 
 
hejrrååå

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0