83rd Academy Awards...

Ja, på tal om att Oscarsgalan höll mig vaken..
Tog äntligen tag i att se denna stora gala. Gjorde ett försök när jag var typ 10-11 men då kunde jag inte tillräckligt med engelska för att förstå. Förstod nog knappt inget faktiskt. Iallafall, natten till idag (svensk tid) var det alltså dags för den 83:e galan i ordningen.
Och det var som jag hoppats - mycket kändisar, fina klänningar, mindre fina klänningat, stiliga kostymer och massa snyggingar överlag. Dock var James Franco och Anne Hathaway (stavas det så?) en liten besvikelse..
James var stel och det kändes som om han bara försökte säga precis exakt det lilla han kom ihåg från deras (troligen existerande) hjälplappar.

Iallafall, Natalie Portman. Så otroligt vacker kvinna. Och hon lyckades att vara snygg trots sin gravidmage. Imponerande.




Och Colin Firth, alltid lika trevlig. Och vilken skådespelare sen. Tycker verkligen att han kan spela allt. Allt från homosexuell lärare till kung. Colin's tal var fint också.. han såg faktiskt ut som om hans ben skulle vika sig vilken sekund som helst..


Iallafall, jag tycker att Oscarsgalan var kul! Den var stor, folktät och flera fina filmer vann pris. Ser dram emot nästa år.. :)

Over and out.

Ny blogg. Eh.. 4-5 år efter alla andra...

Jo men visst, varför inte skaffa en blogg? Varför inte göra som en hel hög andra människor? Och varför inte göra det massa år efter alla andra. Menar, skaffa blogg?! Så 2008 typ. Äsch, nu fick jag lust och jag kommer säkert glömma bort den om några dagar. Hur som helst. :D

Vet inte heller vad jag ska skriva i min värdelösa blogg; jag kör helt enkelt på vad som kommer upp at the moment.

Iallafall, idag var jag på mitt nya jobb, eller vad man ska kalla det. Bemanningsfirma iallafall. Skrev på anställningspapper och fick en (lesbiskt grön ;D) arbetströja. Kul jul I guess.. Sen bar det av hemåt igen (ja, jag bor alltså mitt-ute-i-ingenstans). Väl hemma så åt jag....
nej men fan vad tråkig info. Ingen bryr sig. Verkligen ingen. Inte ens jag själv.
Hur som helst, åt hemma, åkte med päronen in till Värnamo igen (de skulle till jkpg), frös lite allmänt och tänkte sätta mig på Snipen och fika och plugga.
Gick ju åt helvete med tanke på hur lite jag sovit (Eh, Oscarsgalan kunde man ju inte missa). Höll på att somna och slå ner huvudet i min äckliga kaffedrink som jag inte förstår varför jag köpte.. Iallafall, I smsade och frågade vad jag gjorde. Hon joinade en stund senare och sen pratade vi mest på om ingetochallt. Halv 4 kom E från jobbet och vid 5 åkte jag och hon hem med bussen. 
Trevlig dag ändå! Lyckades skjuta upp plugget ännu mer, men men. Jag hinner! Det gör jag alltid ^^ 

Nu måste jag ju avsluta mitt tråkiga första blogginlägg någonsin. Woop woop!
ccciao.

Vad jag borde pluggat på. Äsch, det är flera veckor kvar till exams (igen...).

Välkommen till min nya blogg!

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0