Ass ass ass ass ass

Haha ja som alla nog fattar handlar detta inlägget om rövar. Eller egentligen bara en rumpa. En väldigt speciell rumpa. Min älsklings. Finaste sötaste gulligaste sexigaste mysigaste snyggaste och bästa rumpan. I love it!

bara det jag ville rapportera, ciao!

lördag

Well, eftersom jag redan är alone and pathetic, varför inte vara alone, pathetic and drunk?!




Nä då, inte så illa. Men dags för en flaska vin. Kollar på 27 dresses också. Allt är om bröllop idag haha.

Saknar min baby så jag går sönder nästan.. men men. Om typ 20-21 timmar borde han vara hemma:) Hoppas han har en unforgettable weekend :)

Gräsänka

Ja, nu kan jag ju skriva det, för nu är det inte hemligt längre...
 
Idag är dagen för Jonas svensexa!! Såå, vid kvart över tio idag så samlades Saiki och några kompisar för att kidnappa Jonas och ta med honom på en liten trip till Köpenhamn.
 
Och jag är alltså lämnad hemma. Eller det är klart, hade ju varit skumt om jag inte varit det, inte så jag menar :P Men jag gillar inte att vara själv. Framförallt så saknar jag redan Saiki. Och dessutom så oroar jag mig för honom. Egentligen är det mest onödigt, för jag vet att han kan ta hand om sig själv, och jag litar på honom till 100%, så det är inte det. Men jag oroar mig ändå.. 
 
Ovanpå allt har jag typ bergochdalhormoner idag typ. Gråter för mig själv i soffan. Patetiskt. För jag har verkligen ingen anledning.
 
Sen, jag är så jävla avis hahah. Jag vill också på svensexa!! 
Det kommer ju såklart aldrig hända med tanke på att jag är tjej, så OM jag nu skulle gifta mig någon gång så blir det ju en möhippa. Och de blir ju aldrig lika vilda :( men men..
 

Nu ska jag försöka vara lite mindre bitter. För egentligen är jag bara glad för min älsklings skull. Han förtjänar en festhelg :)
 
ccciaaaooooo.

♥♥♥♥♥

Känner mig så himla töntig på ett sätt, och lam. Och klyschig. Men jag kan inte hjälpa det- jag älskar honom. Jag trodde inte man kunde känna såhär för någon. Jag önskar och hoppas jag får ha Saiki vid min sida resten av livet! Han är den bästa!

innan idag!






Och häromdagen: hahaha ghettokid i sjukhushissen.

Tjoho

Min kamera rättade till sig!!
Sjukt skönt faktiskt. Ledsamt annars. Lite såhär blev det sen :)


Second hand-fynd:


Mina älsklingar:


Och fick denna av världens bästa pojkvän haha. Han tyckte den passade mig... ^^


men fan..

Insåg efter jag skrev sista inlägget igår att mobilen inte alls funkar prima :( kameran är paj.. Den fungerar men blir ingen skärpa. Allt blir sjukt suddigt. Typ såhär liksom..


Helvete med :(

ännu mer misslyckat.

Men tur i oturen!!

Tappade mobilen i toan innan idag:( fiskade upp den fort som fan och tog isär den och la den på tork. Och nu funkar den precis som innan :)
Kanske ska tillägga också att det var innan jag ... uträttade nåt behov. Som tur var haha.

misslyckat..

Skulle ta en bild på oss alla tre. Mig, Saiki och Spliff alltså.
För jag har inte en enda bild på mig och Saiki tillsammans.
Och det har jag knappt nu heller. Precis när vi skulle ta bilden ringde det på dörren och jag rörde på mig. Snyggt.. verkligen...

Förresten, gick runt lite i mina favvisar här hemma innan. Har ju inte hittat nåt tillfälle att använda dem på annars haha.

Och i morse gick jag wild and crazy och åt havregrynsgröt och drack kaffe till frukost.


Jag är så lycklig.

Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Men ibland bara måste jag få tala om för världen hur lycklig jag är! Egentligen är det inget intressant för andra, för det låter säkert bara som att jag upprepar mig. Men ändå..
Ingen kan nog förstå hur bra jag har det just nu. För det är så långr ifrån hur jag levde innan, och det var ju då alla träffade mig. Just nu träffar jag i princip bara mina föräldrar och min älskling. Det låter skittråkigt, det hör ju jag också. Men jag skulle inte byta det mot något!!
Jag älskar att spendera tid hemma med min katt och min pojkvän.
Bara så att alla vet det. Jag är lycklig nu!

Min önskelista just nu

Here we go:
(De står dock inte i ordning för hur gärna jag vill ha det. Eller...?!)
 
1. Ett boobjob. Yes, jag vill lyfta tuttarna. De är så hängiga. Dock så skulle jag nog i så fall behöva göra om det igen sen är jag blir äldre för gravitationen slutar ju liksom inte funka haha. 
2. Ett nosejob. Egentligen inte så viktigt men skulle vilja ha mindre näsa.
3. En riktigt snygg handväska. Typ Michael Kors eller Louis Vuitton. Eller en klassisk Chanel. Kan iofs ta en av varje. Sen behöver det verkligen inte vara nåt speciellt märke, men det vore kul att ha. 
4. Mer kläder. Jag har gått upp så mycket i vikt att mina kläder inte passar. Fail liksom :(
5. Ett par snygga kilklackar som man kan ha lite mer till vardags. Så man kan vara lite finare utan att dö klackdöden liksom. Svårt att hitta dock eftersom jag egentligen inte är så förtjust i kilklackar. Och dessutom har minifötter.
6. Sexiga underkläder. Det hade varit asroligt :)
7. Jeffrey Campbell-skor. Framförallt "Lita Cap", "Holy", "Lita Buckle" och "Lita Crown". Ett par som passar in här ovan med är "Damsel Claw". Det är kilklack :)
8. En bikini som är snygg OCH som passar. Ifall jag skulle kunna få ut fettet lite i solen i år. Kan iallafall vara en brun tjockis istället för en likblek.
 

Det räcker nog här känner jag... Mest går allt nog ut på att jag vill ha, och faktiskt behöver, pengar.
 
Btw, världens bästa mamma hjälpte just mig med en sak. Hoppas den blir lyckad!! :)
 

Lördagsmys

Varit så sjukt seg hela dagen bara för att jag inte sov i natt, och sen sov jag inte förrän lite innan elva efter att baby gått till fotbollen. Eller jag, the ultimate toffel, körde honom dit haha. Sen ringde han vid tolv så då vaknade jag. Somnade om och mamma messade vid typ 13 så då vaknade jag igen. Sen vare ju kört! Men men.. 
 
Babyboo kom hem tidigt för han frös. Supermysigt att bara vara hemma hela dagen- även om båda är ganska hängiga och tråkiga. Det mest aktiva jag gjort idag är liksom att åka och äta pizza, och det är ju inte sådär jätteaktivt kanske :P
 
Hmm, man kanske skulle försöka få sig nåt innan Star Wars Episode IV som börjar vid 21... hähä. Andra filmen alltså :D 
 
 
Anakin Skywalker är SÅ SNYGG btw. 
 
hejddåå

No sleep.

Alltså va faan. Somnade till lite vid två kanske. Eller ja.. sov fram tills lite innan fem. Men sov dåligt.
Nu har jag legat vaken sen klockan fem och väntar bara på att klockan ska bli åtta så saiki ska gå upp. Jag sover fett dåligt utan honom, men när han går kanske jag faktiskt somnar åtminstone.

Förresten, som lite related till förra inlägget. När vi var och hälsade på Jessika och kollade på Loke häromdagen, så passade jag på att fråga om hon behöver lite hjälp med hästarna ibland. Typ med ryktning och allmänt mysande. Hon sa att jag jättegärna får åka ner och pyssla med dem:) blev superglad!! Så kanske ska göra det idag om jag orkar :) annars i veckan.
Ska iallafall bli jätteroligt att få träffa Masken och Nikki igen.

Måste söka jobb idag med. Måstemåstemåste ha ett sommarjobb så jag iallafall har liite pengar inför hösten. För csn lär ju inte bevilja mig nåt... Fast iofs, mina pengar lär ju inte räcka tills hösten ens.

Nu ska jag krypa ner under täcket igen för jag fryser :(
häjdou

I miss you still



Det här är Astrid, ponnyn jag hade när jag var yngre. Jag sålde henne när jag hadr gått ungefär en termin på gymnasiet. Mest på grund av tidsbrist, men också för att jag helt enkelt var för stor för henne.

Jag sålde henne till några min familj känner, dottern där ville ha en häst. Då skulle hon bo nära mig fortfarande så att jag kunde hälsa på henne så ofta jag kunde. Men efter ett tag hävdade de att hon var sjuk (eller nåt sånt, jag kunde inte höra detta så mina föräldrar tog hand om det), vilket jag faktiskt inte tror på. Eller hon kanske hade nån sjukdom, men jag tror att vad som mest hände var att hon som nu skulle ha henne inte klarade av henne. Astris var ganska speciell, och absolut inte lik en ridskolehäst whatsoever. Så jag hävdar att hon förstörde Astrid. Iallafall så sålde de henne, för slaktpris, till umeå. Det var det sista jag hörde. Sen den dagen har jag hatat den familjen.

Hursomhelst, jag saknar verkligen Astrid fortfarande. Särskilt de senaste månaderna. Vet inte varför det kommit tillbaka så mycket nu, men jag saknar verkligen min lilla häst. Och allt som hade med henne att göra. Myset i stallet och i hagen, de mindre roliga stunderna när hon slängt av mig, de fina stunderna när hon kom susandes i full gallop mot mig när jag ropat på henne. Jag saknar att kunna slappna av med nån som förstod mig. Som alltid lyssnade och som jag alltid kunde krama när nåt kändes jobbigt.
Hur töntigt det än låter, med tanke på att hon är ett djur, så var vi vänner. Vi växte tillsammans och vi utvecklades tillsammans. Vi hade motgångar, men det löste sig alltid.

Jag vill ha tillbaka henne.
Jag vill ha tillbaka MIN Astrid.
För i mitt hjärta, har hon aldrig varit borta.

New in

Beställde en ring till mig själv som kom idag. Superfin faktiskt, och passade till och med mina korvisfingrar :) Nu ska jag lägga mig och hålla om min baby och vila lite!

Just random















Jag vill ha!!!

Så otroligt söta valpar. Dör lite varenda gång jag ser bilden!!

Bilder

Kom dock på att jag måste bara lägga upp lite bilder från Alexanders inflyttningsfest, haha! Jag och Ema konstaterade att minst 90% av bilderna från den kvällen är vidriga. So, here you go:























Ser verkligen rådräggigt ut. Värre än chappen typ. Men så illa var det inte. Faktiskt!

-you make it real-

"And I'm running to you baby,
'Cause you are the only one who'll save me.
That's why I've been missing you lately,
'Cause you make it real for me.

Everybody's talking in words I don't understand,
yiu got to be the only one who knows just who I am.
You're shining in the distance I hope I can make it through,
'Cause the only place that I want to be is right back home with you."
-James Morrison




Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag tycker om honom, för orden skulle inte räcka till. Jag har aldrig varit såhär seriös med något i mitt liv innan, även om jag kanske trodde det då. Visst, jag har varit lycklig innan, det kan jag inte säga något annat om. Men jag har aldrig varit lycklig på detta sättet. Jag har aldrig känt mig så säker på något, eller så trygg med någon innan. Så jag hoppas verkligen att jag får fortsätta känna såhär, och leva såhär, i många år till! :)

Nu ska jag sova, over&out!

Ab imo pectore

Onsdag idag..
betyder ju inte så mycket för mig i och för sig för typ alla dagar ser likadana ut. Men nu ska jag inte låta bitter för det är jag faktiskt inte. For once ;)
 
Ska verkligen inte göra nåt speciellt idag heller. Bara ta ut lite pengar åt baby och sen ska jag väl fixa mat till oss antar jag haha. Annars är det inget. Förutom den jävla städningen då. Åh jag är så ineffektiv :(
 
Borde VERKLIGEN träna idag också. Bara något litet skulle vara tillräckligt. För jag måste komma igång. Börjar se ut som en likblek barbapappa. Det är inte direkt supersexigt om man säger så. Inte ens lite..
 
Ååååh fick något ryck nu och började kolla hästannonser på blocket, och jag vill riiiida! Men det får i så fall bli när jag har pengar, vilket inte är nu. Men kollade på hundannonser med. Hittade SÅÅÅÅ SÖÖÖTAAAA amstaff/pitbullvalpar i gislaved. Dog lite inombords faktiskt. Råsöta! Synd att vi varken har tid, pengar eller plats. Men i framtiden kanske :)
Nu har jag ju lilla Spliff och han räcker alldeles utmärkt :)
 
Nu måste jag göra något. Hejdååou
 
 
Söt kisse och jag vill grilla!!
 

Hahaha ♥

Ligger i sängen och ska strax sova. Har spelat några nivåer på mitt tråkiga men lite beroendeframkallande mobilspel haha.

Jag och älsk har haft en mysig kväll efter att han kom hem från ännu en 14 timmars dag. Tycker så synd om honom som måste jobba så mycket :( Skulle lätt göra det åt honom om jag kunde!

Under dagen har jag bara blandat städande med slöande. Men blev iaf lite progress med städningen. Även om jag känner på mig att det är ett never ending mission att få det helt rent här :P Imorgon måste jag ta mig an badrummet, närmare bestämt toan och listen runt duschen. Superskabbiga :( :(

Men till rubriken.. hahah. Saiki ligger och sover så sött jämte mig. Men så ibland vaknar han till lite halvt och kliar sig i ansiktet. Verkligen frenetiskt. Såg så gulligt ut :)

Btw, Spliff har börjat få för sig att han ska ligga under täcket i sängen om dagarna när han vilar. Jättesött, men svårt att hitta honom ibland haha!







Pallar inte att bilderna blir på fel håll och att man inte kan rotera dem när man mobilbloggar. Suck.

Nu ska jag sova, ccciao!

Säg ingenting till mig

" Du håller ingens hand,
du tror att alla skulle titta då.
Men jag håller din ibland,
för det är kallt nu och jag fryser så.

Kom hem när du vill,
jag är vaken hela natten.
Kom hem när du vill,
jag är vaken hela natten.

Säg ingenting till mig,
jag ser allting ändå.
Säg ingenting till mig,
det hörs på stegen när du går."

-Melissa Horn

Söndag 7 april 2013

Hej och hå bloggisen..
 

Alltså klockan är bara tjugo i tolv och jag har egentligen redan gått och lagt mig en gång. Men blev lite ... putt.. Så jag gick upp igen. Satte mig i köket med datorn, mobilen och en mapp med papper som jag tänkte sortera lite. Såklart har jag min lilla bäbiskisse som sällskap med :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket, precis som alla andra dagar. Men var iallafall i Värnamo och kollade på babys fotbollsmatch. De spelade bra och vann med 4-2, så det var roligt! Jag hade till och med några att prata lite med. Roligare än att stå själv och bara va forever alone haha. 
Var och handlade med mamma och pappa sen. De betalade så det var win ;) 
 
Suck jag är så trött på att inte ha något att göra.. Det värsta är att jag blir så extremt extra lam också. Jag skulle kunna träna, fixa med massa grejer, göra fint här hemma. Men jag är så lat och lam. Jag orkar inte träna, men egentligen är det en lögn. För jag vet att jag skulle komma igång fort om jag bara försökte. Än en gång handlar det bara om att min lathet stoppar mig från att göra massa saker. Och ja, det stör mig. Och ännu mer ja- jag vet.. Det är bara jag själv som kan ändra på det. Men jag har ingen motivation.
Det hade varit så mycket lättare med ett slutmål. Men jag vet inte vad det skulle vara :(
 
Just ni sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, och det är väldigt sällan ett gott tecken. Snarare tvärtom.
 
Ibland saknar jag att vara 16 år och tycka att jag hade världens problem fast det egentligen inte var någonting. 
Ibland saknar jag Uppsala och mina vänner och att alltid umgås med folk.
Ibland saknar jag att bo hemma och alltid bli uppassad på.
Ibland saknar jag att jobba på forsheda gummmi, och att kunna ta helg. På riktigt.
Ibland saknar jag fotbollen, doften av gräset och det dåliga trycket i duscharna i KIF:s klubbstuga.
Ibland saknar jag Astrid och att rida, att kunna gosa in ansiktet i hennes päls och susa över åkrarna i full galopp med hennes man och svans svischandes i vinden, sätta mig i hagen och känna hur hon kom med mulen och puffade på mig för att hon ville veta vad det var med mig. 
Ibland saknar jag att vara liten då mamma och pappa kunde ta hand om mig när jag kände mig otillräcklig. 
 
För det mesta så önskar jag att jag var tillräcklig. Att jag kämpat mer för vissa saker och att jag någon gång kunde nå mina mål.
För mina mål blir bara mindre och mindre, och jag kommer inte ens närmare. 

papa don't preach

Okej rubriken har egentligen inte något med saken att göra, men låten är bra!
 
Just nu sover saiki jämte mig och jag ska strax sova också. Fotbollsmatch för honom i Värnamo imorgon vid 13 och jag ska kolla :) Hoppas vädret blir lika bra som förra veckan när de spelade! 
 
Btw, tror jag kanske håller på att få ögoninflammation igen med. Suck! Orkar verkligen inte med det. Har iallafall tagit ut linserna nu så hoppas det lägger sig direkt.
 
Nu ska jag sova. Men först:

What to say, what to do, where to go, where to stay

Det är fyra frågor.
Fyra frågor som jag trodde skulle bli svåra att besvara,
men jag insåg nu när jag skrev att de är inte så svåra för mig att svara på. 
 
Såhär blir det:
1. Jag behöver egentligen inte säga något. För jag vet vad jag känner och jag vet vad han känner. Han vet vad han känner och han vet vad jag känner. Det räcker så. 
Jag frågade honom en gång om han verkligen var kär i mig, och då sa han något smart. Han frågade först hur man definierar kär, och när jag inte hade något bra svar så sa han att han tycker det handlar om att älska varandra och veta att man vill vara med varandra. Sen får man kalla det vad man vill. Han har så rätt, och jag vet att jag behöver inte säga till honom att jag är kär i honom, för han vet att jag vill vara med honom. Trots allt.
 
2. Förra frågan svarar bra på detta: älska. It's the best you can do. Visa det, 
 
3. Jag ska inte gå någonstans. Jag känner mig äntligen hemma någonstans igen, och det var längesen jag gjorde det. Och det är en väldigt bra känsla. 
 
4. I'm staying right here. Jag är lycklig här. 
 
Så, svårare än så var det inte. Antingen kan man ta de här svaren väldigt bokstavligt, och då blir de lätta. Eller så kan man ta dem och försöka analysera, och då kommer de bli hur deppiga som helst. Men analys har aldrig varit min grej. Jag har skrivit som jag känner nu. Så är det.
 
Första bilden är bara en lite töntgulligt kort jag köpte till min baby i Uppsala. Men det är sant iallafall.
Andra bilden är på baby och Spliff. Från samma dag som vi hämtade hem våran lilla gris :) Han är som vårat barn verkligen. Bortskämd som få haha!
Tredje bilden är bara en random bild från mitt rum i Uppis. Jag har ju en liten thing för Coca Cola-grejer och såklart drycken i sig haha. Ljusstaken snodde jag från Claras café i Jönköping typ 2007, eller i början på 2008. Så den har hängt med ett tag ^^

Det kommer aldrig va över för mig.

"Jag kommer älska dig när jorden gått under,
för jag tänker aldrig dö, nej.
Det kommer aldrig va över för mig."

-Håkan Hellström
♥♥

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0