horplånis

Saker som stör mig just precis nu:

- att jag inte hittar min plånbok.
- att det är varmt men tar jag av mig så fryser jag.
- att mitt knä fortfarande gör ont.
- att jag ska upp om typ 6 timmar.
- att jag inte ens vet hur länge jag jobbar imorgon.
- att min kamera är cp så jag har inga bilder att ladda upp.
- att ... fan.

Vilken fail. Jag åkte ut till lövö för att...

Vilken fail. Jag åkte ut till lövö för att äta, tänkte att det är ju mysigt där ute liksom. När jag väl kommer fram, efter en fyrakilometers skogsväg som kändes som en mil. Vad händer då? Jo, det står en hel hög kor mitt i vägen så jag inte kommer upp till huset. Tänkte sätta mig utanför hagen ändå men fanns inget att sitta på. Ser lite stenar inne i hagen men precis tid kanten som jag tänkte sitta på. För korna går ju inte dit ändå. My ass att de inte gjorde. När jag väl krånglat in förbi taggtråden, med mat och allt. Och satt mig till rätta så kommer korna jättenära och jag ska skynda mig ut. Fastnar med tröjan, och håret (!!) i taggtråden och tappar nästan maten. Så nu sitter jag i bilen och äter iallafall.

--

Vänta.. är det illa att ta en drink (.."drink) hemma själv mitt på natten? Heter det mitt i natten förresten kanske. Hmm. Tror inte att jag ska elaborera mer över tanken för jag tror inte att jag vill veta svaret haha.

Nu är det ju för övrigt onsdag, vilket inte är helt bra. För det betyder att jag har lovat mina föräldrar att gå till sjukhuset med knät idag. För det gör fortfarande ont, och jag vet inte vad det beror på. Men jag vet att det inte är bra och det borde inte vara så.
Sen måste jag köra in ved åt pappa med. Har lovat honom att göra det sen i våras och har inte gjort det än. Måste väl vara lite snäll och göra det. Känner på mig att jag bara kommer vilja sova bort hela dagen idag. Så ska lägga mig nu.

Lyssnar på AFI. Lyssnade på Slipknot innan. Fina grejer!

Godnatt.

Måste städa mitt rum imorgon med. Ser för jävligt ut. Bilen likaså.Fast... finns ju åtminstone en annan sak jag hellre skulle vilja göra. Och faktiskt kan göra. Hihi... vi får se. Kan inte sluta fånle.

Godnatt igen.

Tror inte ens absinth skulle hjälpa..

Jag önskar verkligen att jag kunde skriva.
Skapa. 
Skriva vackert, rörande, berörande, upprörande.
Jag skulle vilja ha det estetiska, skapande sinnet.
Sinnet att kunna se något vackert i något fult,
                             något nyskapande i något gammalt,
                             något levande i något dött.

Men tyvärr, jag gör inte det. Jag ser allt så abstrakt.
Precis som det är just nu. Precis som det ser ut.

Jag skulle vilja kunna tolka saker på ett annat plan,
förstå hur andra tänkt när de skapat något.
Men jag kan inte.


---och nu trodde jag nästan min underbara bitterhet var tillbaka. Men nej, inte ens det.

Ett jävla färande

Haha, alltså jag vet inte ens om färande är ett riktigt ord. Men det är iallafall vad jag gjort idag.
Och myst :)

Fick sms på förmiddagen av Ioanna om att hon slutade tidigt och att vi kunde fika idag istället. Så kom upp så småningom och åkte in till Värnamo och träffade henne. Mycket trevligt.. Vi har inte träffat varandra ensamma på evigheter känns det som.

När jag väl lämnat av Ioanna (som för övrigt fyller (fyllde...) år, Grattis :D) åkte jag hem en liten snabbis för att byta kläder. Och ja, det blev verkligen en snabbis.. Typ tio minuter haha. Däremot bytte jag aldrig kläder utan tog bara med mig en tjocktröja så att jag inte skulle frysa. Åkte ut till Forsheda, träffade Memma. Vi åkte till Smålänningens och fikade. Och jag tror jag körde for fort mot varenda fartkamera trots att jag egentligen vet att de är där. Illa.. Hoppas att jag inte får några böter, och framförallt inte indraget körkort. Skulle skämmas sönder inför mina päron då alltså. Oh well, efter Smålänningen åkte vi bara en runda. Genom Fänestad och förbi Chappen och så. Helvete vad tomt det var på Chappen för övrigt.. Har nog aldrig sett det så tomt alltså. Men men, säsongen är ju slut, så det är ju inte så konstigt.

Lämnade av Memma i Forsheda och åkte tillbaka till Värnamo för att födelsedagsfika hemma hos Ioanna med CJ. Massa mysigt :)

Haha och jag tror aldrig jag träffat en mer enveten människa än ... ja.. En person. En söt person. Väldigt söt.

Trycker för övrigt i mig vitaminer och fluortabletter. Älskar verkligen att svälja piller. Och ljudet av dem i burken. Mmm!! Tur att jag inte tar starkare saker än vitaminer då, för då hade jag legat dåligt till. ....har ju trots allt nästintill ett apotek där nere. Undrar vad som skulle hända om man bara....

NÄHÄ, det går inte! Nu ska jag ta mig lite Pucko med mycket Minttu i. Hah, lol jk. Ett glas pucko med liite minttu i bara. Är väl ingen alkis heller ;)

frökencharmtroll:
 

fan vad gott det är alltså :)

Har för övrigt bara nagellack på en hand. Varför kanske ni tänker då? Jo, för jag är lat.
Bryr jag mig? Nope. Fast ska fixa det nu ändå, har absolut nada lust att sova. Är jävligt festsugen... Ehe.

High Chaparral, Red Bull, Värnamodagarna, smärta, (bak)fylla och underbart liv.

Helu.

Jag har kommit fram till att jag är alldeles för glad för att blogga. Jag har inga stora saker att klaga på, är knappt bitter och liksom, ja.. Vad ska jag annars skriva om?

Förresten, typ roligaste sidan jag sett på länge:
http://lolsofunny.com/
lite sådär btw bara :)

AnywayZZZ, hade ännu en trevlig helg!

I fredags åt jag först på Bambu med Kalle. Vet numera att i bredaryd klipper de alltid gräs så man kan aldrig chilla någonstans. Sen var det en liten tur in till värnamo. Köpte mysig tröja och lite annat. HAHA, "lite annat", usch min fantasi tänkte fel där.. Iallafall, sen var det bara att åka hem och göra sig i ordning inför kvällen. Glömde äta trots att jag var hungrig så åkte till Chappen med tom mage (inte att föredra).

Åkte alltså ut med CJ, för att träffa Hanna och Sara. På plats var såklart Aurel och Joska också och efter ett tag dök Huni upp. Vi chillade med Pucko och Minttu (en ny favorit) hemma hos Aurel innan vi gick till Saloonen (fy fan vilken tråkigt och jobbigt detaljerat inlägg detta blir. usch. men känner att jag måste skriva lite haha). Träffade Kalle igen på saloonen också och lyckades gå i 14centimetersklackar hela kvällen utan att varken bryta benen eller att ramla. Helt otroligt om jag får säga det själv. Måste säga att vissa delar av kvällen är ganska luddiga och vissa kommer jag inte ihåg alls, så kul hade jag ;) Haha! Vi gick dock "hem" ganska tidigt (tror jag..?) och sen kom hjälpsamma anni fram en stund. Soptunnor är awesome!

Lämnade mina två par skor på olika ställen och tog mig (hhrm, pakethållare på en cykel) barfota till där jag sen sov. Trevlig kväll ;) Gick till CJ klockan sju sen på morgonen och lyckades skaffa mig en tå som numera gör ont och har värsta såret, men det var chill.

---gud vad långt det här blir då---

Lördagen spenderades mestadels på Chappen med Sara, Hanna och Carro. Vi såg lite mudrace, Thor (monstertruck), westernshowen och hängde i Diligensen. Var hemma lagom till att det var dags att göra sig i ordning inför kvällen. Sagt och gjort. Åkte till Forsheda, träffade Lance, Kato och Memma. Sen vidare till Värnamo där vi drack öl, jag dregglade över en bartender, såg Magnus Carlsson och undvek kirsevodkan. Haha, åkte hem kvart över två och somnade framåt fyra. Vaknade upp igår, bakis som en jävla get. Kände mig som en överkörd grävling för andra dagen i rad efter för mycket alkohol, för lite sömn och för mycket gående med mitt onda knä som jag fuckade upp förra helgen.

På söndagen kom jag hem ca 10,30 och åkte hemifrån igen innan klockan ens blivit elva. Åkte till chappen igen för att spendera dagen där. Myspys som bara den :) Vi såg Thor igen, kollade westernshowen, mexikoshowen, indianshowen, åkte tåg, pratade med Aurel och Joska och.. ja, mös (myste??) rent allmänt. Åkte hem vid typ ... halv sju, försökte få i mig mat hemma, korv...... gick inget vidare. Somnade vid ett på natten och idag har jag äntligen känt mig levande idag.


(Och jag har en crush, yes I do.)


jag.

(snor lite bilder från carro med. från igår..)

Aurel i showen


Huni i showen


Lucky Luke och bröderna Dalton (quite obvious...)


Joska i showen.

Såå, nu ska jag avsluta det här och gå ner och kissa.

dagens låt med - Set fire to the rain med Adele (Thomas Gold remix)

hejdå.

najs. najs najs najs. Hahaha fy fan alltså...

najs. najs najs najs. Hahaha fy fan alltså. Har bara sovit lite mer än två timmar och har nu varit vaken sen lite innan sex. Inte najs någonstans faktiskt. Det är ju annat som "kunde vara najs". Kan inte sluta skratta:p

Omertà

Sicilianska hederskoden. Eller ja, code of silence om man så vill. Sjukt bra grej egentligen.. Och nej jag orkar inte skriva själv, så citat here we go..

the categorical prohibition of cooperation with state authorities or reliance on its services, even when one has been victim of a crime.

"Omertà is a code of silence, according to one of the first Mafia researchers Antonio Cutrera, a former officer of public security, that seals lips of men even in their own defense and even when the accused is innocent of charged crimes. Cutrera quoted a native saying first uttered (so goes the legend) by a wounded man to his assailant: “If I live, I’ll kill you. If I die, I forgive you.

The suspicion of being a “stool pigeon”, a cascittuni (an informant), constituted the blackest mark against manhood, according to Cutrera. Each individual had the obligation of looking out for his own interests and of proving his manliness by not appealing to legally constituted authority for redress of personal grievances. A wronged person is expected to avenge himself, or find a patron who will see to it that the job is done.

Omertà is an extreme form of loyalty and solidarity in the face of authority. One of its absolute tenets is that it is deeply demeaning and shameful to betray even one’s deadliest enemy to the authorities. Observers of the mafia debate whether omertà should best be understood as an expression of social consensus surrounding the mafia or whether it is instead a pragmatic response based primarily on fear. The point is succinctly made in a popular Sicilian proverb Cu è surdu, orbu e taci, campa cent'anni 'mpaci ("He who is deaf, blind, and silent will live a hundred years in peace").

A more popular and more simplified definition of the code of omertà is: "Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward. Whoever cannot take care of himself without police protection is both. It is as cowardly to betray an offender to justice, even though his offences be against yourself, as it is not to avenge an injury by violence. It is dastardly and contemptible in a wounded man to betray the name of his assailant, because if he recovers, he must naturally expect to take vengeance himself."

Mhmm!!

Fan vad fint allt är

Ja, fan vad bra allt är. Om man bortser fån att jag numera är arbetslös och inte har någon inkomst så är livet så himla bra just nu. Jag är gladare än jag varit på länge och jag känner att saker och ting är roliga. Jag gör saker som jag inte borde och jag gör saker som jag tycker är kul. Ofta är det samma sak.

Gårdagskvällen var ganska crazy och har orsakat diverse smärtpunkter idag. Haha, men det var sjukt värt det. Älskar spontanitet, konstiga idéer och nya människor.

Så, ville bara rapportera att jag gillar livet nu. Ser fram emot den här veckan. Ska bara chilla.

Over & out assholes! (haha, dagens tema...)

...

borde verkligen ta tag i bloggen. men, just nu. nej.

känner mig ganska sönderknullad och sliten. yes, rakt på där va haha. behöver sova. just det - har inget jobb heller längre. jackpot.

godnatt.

jag just nu:

"liquor in the front, poker in the rear" -...

"liquor in the front, poker in the rear" - Shane McCutcheon.

länk

Snyggaste blogginlägget jag sett på länge. Ignorera texten i början bara ;)

http://enflatastankar.blogg.se/2011/july/forlat.html#comment

Att skära genom nattens kolsvarta vägg.

Hahahaha, tänkte göra en videoblogg bara för att testa. Inte det bästa om man har kass webcam istället för en bra kamera. Plus att jag inte hade något att säga och jag ser för hemsk ut. Men men. Internet är ju till för att lämna ut sig själv. Right?!
okej lägger ner. kan inte ladda upp videon. haha. shithead.

hejdå

-godnatt-

Nu jävlar!
Jag ska lägga mig innan 2. Helt otroligt. Och varför ska jag göra det då? Jo, dels för att jag har verkligen inte en enda anledning att vara uppe, och dels för att jag ska upp imorgon. Tänkte köra en visit ut till Chappen för att säga hej till Emelie och för att slippa sitta hemma. Inte för att jag själv tror att jag kommer hinna det, men ett försök kan man ju alltid göra :) Sen kan jag ju hinna dreggla lite över min Honey då också haha..

Har hängt mig lite på de här energisnusarna också. Asnice med mint :)

Nu ska jag bara tvätta bort sminket, fläta håret (eller kanske bara sätta upp det, hmm..) och borsta tänderna.

förresten, kom på att jag inte visat tatueringen?! och ja, har ju fortfarande problemet med kamerorna så nu slänger jag upp en riktigt kass cambild haha. Man ser inte ens vad det står liksom..


lovar att jag ska fixa en bättre ^^

noapte bună.

Me a sidecut Memma gave (öh, Yodastyle)

yes.. orkar inte leta efter sladden. Dålig cambild. HowevurZ:



fan. inte nog med att mina öron är sjukt utåtstående. De är jävligt stora också :O :(

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0