Sliten... och har fortfarande inget inter...

Sliten... och har fortfarande inget internet så kan inte uppdatera ordentligt.

Då var det rast igen. Och alltså jag lovar...

Då var det rast igen. Och alltså jag lovar, maskiner hatar mig. Nu funkar inte den jag skulle stå vid heller. Så nu står jag vid en annan. Svär på gud att den också kommer break down snart.. Hoppas inte iofs, för den är så chill:P förutom att gummiplopparna som används ser ut som penisar. Usch.. Haha ^^ i eftermiddag ska jag försöka fixa arbetsbyxor också så jag slipper gå runt i mjukisar och vara lam :P "You're the cutest thing I've ever seen, like a teddy bear on heroine." fint :)

Cacao creme räddar min dag alltså. Nu har ...

Cacao creme räddar min dag alltså. Nu har jag precis haft min första rast för dagen. Matrasten. Somnade innan nio igår, Hahaha. Sjukt skönt:P ccciao

Öööh! Nu har jag min sista rast. Efter den...

Öööh! Nu har jag min sista rast. Efter den är det bara 1,5 timme kvar. Den här dagen har faktiskt gått riktigt fort :) än så länge:P sen blir det en liten snabbrunda hem för dusch och så. Sen ska jag in till värnamo och äta sushi med Ioanna :) trevlans.. Nu måste jag dricka upp min choklad haha:P choklad och vatten, trevlig "lunch"..

Yes, klockan är kvart i sex och jag har va...

Yes, klockan är kvart i sex och jag har varit vaken i en timme ungefär. Är på väg mot jobbet nu. Kan inte påstå att jag är jättepeppad på att spendera 8 timmar på forsheda. Men men.. Mest synd är det väl egentligen om pappa som kör mig, hahaha:P 27an är .. Död. Nej nu är det bråttom också. Vidare rapport över mitt extremt roliga liv kommen inom kort.

Fotbollen gick ju skit. United förlorade m...

Fotbollen gick ju skit. United förlorade med 3-1. Nu är united bara tre poäng före arsenal med en match mindre spelad. Well well, de vinner ändå! Försökte plugga lite innan. Sket sig för jag var så trött så jag gick och la mig och sov en timme :P nu kollar jag på james bond. Nice price. För övrigit skulle jag tydligen jobba förstaskift denna veckan iallafall. Sug kuk. Kanske redan skrivit detta men kan ju inte kolla haha.. Nej nu börjar filmen. Toblerone och apelsinjuice är trevligt!

Är trött.. Tänker inte ens låtsas som att ...

Är trött.. Tänker inte ens låtsas som att det är en power nap. Jag ska ta en hederlig gammal tupplur. Skönt.. Ligger med öronmuffar i sängen. Ska somna till Your song..

Måste bara säga att fotbollen ser mörk ut....

Måste bara säga att fotbollen ser mörk ut. Underläge med 3-0 och 20 minuter kvar. Jag och chester surar och dränker våra sorger.

Mitt internet funkar inte så det blir osmi...

Mitt internet funkar inte så det blir osmidig mobilblogg igen. Idag har jag, tro det eller ej (!!) varit och tränat med emma. Det var riktigt roligt:P fast vi får väl se om jag kan gå imorgon hahaha.. Nyss avslutades skid-VM med herrarnas 5mil. Gissa vem som vann? Jo men såklart, petter northug (aka pissråttan, min man, äcklet). Tyvärr blev det inte några svenska medaljer men jag tycker ändå alla fyra gjorde ett bra lopp! Men ändå kul för min man att han vann. Han är bäst, så är det bara. Trots att jag kanske inte vill erkänna det. Egentligen. Nu kollar jag på fotboll, liverpool - united. Liverpool leder med 2-0, vilket suger.. Paus just nu. Bråk innan pausen. Var ungefär så mycket jag sett :P

Titta nu igen..

Titta nu igen..

Emma titta vad cool jag är som bloggar när...

Emma titta vad cool jag är som bloggar när du är uppe och hämtar datorn:P

Helg

Så, nu är jag äntligen med i matchen igen. Nästan iallafall :P

Slutade vid halv 8 igår istället för halv 11. Nice överraskning kände jag. Så jag var hemma redan lite innan åtta. Kollade på På spåret med mina föräldrar samtidigt som jag åt. Bixemad :) (höhö kul att vara dansk då). Iallafall, sen var jag bara allmänt lam. Gick och la mig redan vid tolv; jag vet seriöst inte när det hände sist :P Men jag var så jävla trött. Och så hade jag huvudvärk så det sög lite.. Iallafall, gick upp till mitt rum och tänkte att jag och Myzko skulle gå och lägga oss. Problemet var bara att Myzko redan lagt sig - i soffan. Taskigt ju.. Dissa mig liksom. Så jag la mig i soffan med huvudet mot Myzko, gosigt :) ...ja Myzko är ju enav våra katter alltså. Sen började Utter vara jobbig någon annanstans i mitt rum (en annan av våra katter :P). Precis när jag hade somnat också. Iofs var det inte meningen att jag skulle somna där, men ändå haha..
Myzko gick ifrån mig för att bråka med Utter. Dålig idé med tanke på att han är så mycket större än henne och hon fick stryk typ haha. Stackars Myzkan :( Nej usch vad lam info. Jag masade mig över till sängen och slocknade direkt. Med Ankis :)

Idag har jag gjort precis lika lite som jag brukar - fbat (vilken extremdålig förkortning egentligen), kollat på damernas sista lopp i skidVM. På tal om det, jag är sjukt imponerad av Therese Johaugs lopp. Att gå ifrån Björgen och Kowalczyk (eeh, stavning?) redan efter halva loppet är ruskigt bra gjort. Unnar henne segern trots att hon är norsk :P haha.. Och Kalla blev femma, det är ju ändå bra :)
Imorgon då jävlar ska min man (ja, Northug är min man) inte få vinna. Imorgon ska Hellner stå längst upp på pallen. Eller någon annan svensk :D
Tllbaka till dagen, efter skidorna har jag fastnat i soffan i köket. Varit allmänt bloggtorskig :P haha.. Fixat telefonbank med.
Nu ska jag ta tag lite i mitt liv och försöka skriva personligt brev.

Får väl se hur det går. Ccciao

Tog rast nu. Min maskinjävel har krånglat....

Tog rast nu. Min maskinjävel har krånglat.. Fast sjukt chill maskin:P nej jag orkar inte blogga. Skriver sen.

Skidstafett.

Min "chef" smsade vid typ halv 9 och sa att det blir jobb idag med. Kul med pengar och så iofs, men jag är helt död och hade mycket hellre (på ett sätt) åkt upp till Jönköping och träffat mina kompisar. Men men, nu är det jobb som gäller. Hoppas jag får stå vid samma maskin, trots att den är tråkig och jag fått ont i händerna, för då vet jag ju vad jag ska göra iallafall.

Waaah, nu öppnade mamma frysen och jag sitter precis jämte i bara handduk. Kallt!! hahaha

Nej nu börjar strax skidtafetten. Herrarnas 4x10km. Dock hinner jag se max 2 sträckor innan jag måste åka till jobbet :(

HEJA SVERIGE!! :D :D

nu ska jag äta, ris och fläskfilégryta (typ)..

ccciao

dirty picture







Min hjärna rann ner i en maskin och blev till skrikskydd till bilar. Eller?

Yes, home from work I am (eh Yoda-style).
Jag undrar om oljudet och all metall och allt klickande och pysande från maskinerna har smält min hjärna så den runnit ut eller något. För fy fan vad dryg jag är. Vet inte vad som är fel. Borde verkligen gå och lägga mig.

Hur som helst, har ätit korv och mos :) gott gott! Är sugen på glass men borde vara nyttig.

Imorgon blir det (antaligen) till att åka upp (hem) till Jönköping. Det blir before party (ja.. hjärndöd som sagt). Jag ger upp.

Det blir nog förfest och sen Bongo :) Fint.

Nu ska jag kolla i frysen om det finns något gott. Låtsas att jag förtjänat det efter att ha jobbat.

Förresten, jobbade med en som jag inte träffat sen typ.. 2007. Nej men nästan så. Pinsamt att han var tvungen att dra upp en gammal crush jag hade :P Well well.. Jävlar vad han skulle fråga om sex sen också. Stick ^^

Nu blir det cola och frysbesök.

Rast #2 = cacao creme, syrligt grönt äpple...

Rast #2 = cacao creme, syrligt grönt äpple och vatten. Kuljul (som Fanny skulle säga då:P). Jag inser återigen att jag aldrig skulle kunna jobba på fabrik en längre tid. Men just nu funkar det. Fast jag har ont i fötterna. Men men.. Bara 2,5 timme kvar :)

Jobbupdate- jag har rast nu. Ska äta mina ...

Jobbupdate- jag har rast nu. Ska äta mina toastar jag gjorde innan idag. Är hungrig. Mums Mums! Jag monterar ihop två delar som ska bli skrikskydd, eller vad det nu heter, till bilar. Helt okej ändå.. Slappt :) det brann innan också:P Fast i en annan avdelning. Så det stank bränt gummi en stund men vi behövde inte utrymma. Både skönt och lite tråkigt. Menar, lite action är ju inte fel:P nej, nu måste jag äta.. Har ju bara en kvarts rast. Cccciao

På väg mot jobbet nu.. La i sulor i skorna...

På väg mot jobbet nu.. La i sulor i skorna. Hjälpte lite men de är fortfarande stora.. Äsch, so long fuckers!

Just nu

Just nu sitter jag och äter soppa. Hönssoppa med melbollar i  :D mumsmumsmums. Ingen gör soppa så som min farbror, Börge. Päronen tog med soppa hem till mig då de varit och hälsat på dem igår.
Hur som helst, snart ska jag iväg mot jobbet, mer exakt om 20 minuter. Måste byta om, packa, göra toast (om toastäckelmaskinen vill funka alltså) och ... ja jag har mycket att göra helt enkelt.
Och så är jag nervös.
Och så har jag alldeles för stora skor. Buhu kommer dö..

Well well måste avsluta det här och ta tag i lite saker.
Skriver mer senare när jag har rast :D

ccciao.

Okej jag vet, jag skulle gå och lägga mig....

Okej jag vet, jag skulle gå och lägga mig. Och det har jag gjort. Men kan inte sova för jag tänker på ett så Jävla fult uttryck: "liten men naggande god" ... Alltså liksom wtf? Hatar det! Nu måste jag sova. Och nu gick myzko ifrån sängen :( Äh va fan, godnatt.

Te :D

Åh, te.
Har verkligen druckit mycket te (för att vara jag) de senaste dagarna. Hur som helst, jag förstår mig inte på folk som inte tycker om te. Det är ju gott! och det är så mysigt att dricka te också :) Iallafall, ska nog gå och lägga mig nu.. Imorgon, då jävlar blir det arbetaranni ^^ lamt.. haha!

Min fina te-mugg:

Failad dag?!

Suck då.. lyckades spilla ut ett glas cola på våran tjocka (och enligt mamma, fina) matta.
Slöseri med cola tyckte jag. Mattkatastrof tyckte mamma.
^^
Måste säga att det inte är mycket som vill sig idag, men men.

Imorgon innan jag börjar jobba ska jag hämta upp ett par jobbskor (fancy pancy
:P). Det blir 37:or, och eftersom jag vanligtvis har 35-36 (beroende på modell) så kommer jag säkert snubbla. Men förhoppningsvis ser ingen och om någon ser så hoppas jag att det inte påverkar själva jobbet, haha. Fail isåfall..

Äsch då, funderar på om jag ska gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. Men kommer inte somna. Kanske ska jogga innan jobbet? .....dagens skämt ju.

Nä, nu säger jag godnatt!
:D

men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte gå och lägga mig nu, och jag kommer säkert blogga mer haha!

Mästerkocken i stövlar. eh

Yes, jag skulle ge mig på att göra lite mat. Toast. I en Toastmaskin. Hur svårt kan det vara egentligen?!?
Jo, tydligen väldigt svårt för mina toasts är brända, uttryckta och jag misstänker att toastmaskinen fått men för livet efter min framfart. Och det var första gången maskinen användes. Stackare..

Well, ska inte var FÖR negativ för toastarna går ändå att äta. Men de kunde ju varit bättre. SUCK!


Fresh... inte.

Måste bara testa om det kostar pengar för ...

Måste bara testa om det kostar pengar för mig att mobilblogga också haha.. Har ju gratis sms annars. Men får se.. Iallafall, kan ju försöka få någon info i det också.. Hakadall, jag fick reda på att jag ska jobba imorgon. Andraskiftet, alltså 14-22,30.. Skönt tycker jag, och kul med jobb. Hoppas jag, haha :) well well.. Nej fan.. Satfläsk igen! Glömde vattnet till dollys mat. Ja alltså min hund. Men det är fixat nu. Gud så förvirrad jag är.. Satte på te-vatten nu. Lovar att jag kommer glömma det med. Nej nu ska jag skicka iväg det här..

Woho, jag är hi-tech. Mobilbloggar och har...

Woho, jag är hi-tech. Mobilbloggar och har mig:P ja om det funkar alltså..

Herrfinalen och ursäkta misstaget

Men gud.. Ida Ingemarsdotter heter hon ju. Inte Hanna. Jag blev så upprymd att det blev fel :P
Nu laggar blogg.se också, får panik. Det funkar inte alls.

Hur som helst, nu är det herrfinal, näst sista sträckan. Sverige ligger bara 7a just nu. Hoppas Jönsson kan kämpa sig fram till medaljplats. Gissar på att medaljerna går till Norge, Finland och Kanda möjligtvis, men hoppas såklart att Sverige tar en medalj också :D
Åhå nnu börjar sista sträckan alldeles strax. Nervös!!!!

Fan, Sverige var 14 sekunder efter vid växlingen. Stackars Modin blev så trött. Nu står hoppet till Jönsson (okej det lär ju kanske lite väl sorgligt och ambitiöst).

Okej det blir ingen medalj till Sverige :( gissar på guld till Norge.
Gud vilket förvirrat inlägg.

HAHAHAHA, sug på den Norge!! Harvey gick om Hattestad på spurten (okej den kan ha varit Körven, Kershaw, som körde sista sträckan men det tror jag inte).

1. Kanada
2. Norge
3. Finland

Well, Kanada förtjänade det :)

Nu måste jag avsluta det här mongoinlägget.

Ciao.

JAAA!

Vm-guld :D

Tack tack Charlotte Kalla och Hanna Ingemarsdotter :D



Förresten, det heter ju sprintstafett ^^
Nu är det dags för herrfinalen.
Taggar för att se Jönsson och Modin gå emot en till svensk medalj :)

Fastvuxen i sängen?

Alltså jag har problem; jag KAN inte stiga upp på morgonen. Skulle gått upp vid 9 men gjorde jag det? Nej, såklart inte.. Jag vaknade vid halv 9 av ett sms från Telia (jättejätteroligt), somnade om. Sen när alarmet ringde vid 9 och jag skulle gå upp var det helt kört. Inte en chans..
Såå, helt enkelt, jag sov till klockan 10 ungefär (vilket iofs var rätt okej) och sen dess har jag sagt hejdå till päronen, försökt hålla liv i pannan......HELVETE pannjäveln ja. Måste springa och lägga in. Satfläsk..
yesyesyes, jag hann lägga in mer ved. Det hade alltså inte brunnit ut :D skönt..
Iallafall, i övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Kollar på skidor nu!

Det är lagsprinten. Damernas final går för tillfället, Sverige ställer upp med Ingemarsdotter och Kalla.
Kalla är ute på sista sträckan. Heja heja heja!! Jag blir alldeles nervös!

Kan inte koncentrera mig på att skriva. Avslutar och återkommer med resultat :D

...

Jo, det fick jag ju äta upp. Kul.

1-0 till United i första halvlek. Tack Rooney.
United tog bollen från Chelsea allt som oftast och Chelsea hade svårt att försvara sig..
Andra halvlek -
1-1 av en lite krullhårig brasilianare. Gå och dö..
2-1 till Chelsea en bit in i andra. Döda mig.

Sen föll United's anfallsspel ihop ganska totalt och de fick svårt att försvara sig.
Mamma såg så nöjd up så jag funderade på att slänga iväg mitt te på henne. Men det var för gott för att slösa på henne.. Iallafall så vann ju Chelsea.
Trots 4 tilläggsminuter lyckades inte United åstadkomma något. Och till råge på allt så blev Vidic utvisad i 93:e minuten efter att ha dragit ner Drogba precis utanför straffområdet (han hade alltså redan ett gult kort sen innan).

Såå, nu är jag sur. Mamma försökte nyss döda mig också. Hon kollade på mig och hon såg förfärlig ut. Höll på att färga ögonbrynen tydligen. Jösses säger jag bara. Skrämdes som 17..

Funderar på om man skulle gå och lägga sig så att jag kommer upp i tid imorgon. Funderar på om jag ska ta en liten tripp in till Värnamo trots att jag skulle vara hemma.  Fast ...nä. Men får se.

Gud vad jag bloggar. hahaha...

Fotboll

Åh, fotboll nu. Manchester United - Chelsea!
Det är nära inbördeskrig här hemma för tillfället då mamma hejar på Chelsea och jag och pappa (vi som har lite förstånd) hejar på United :D

Vinner inte United kommer jag få höra det tills ligan är slut för då står United som vinnare i vilket fall. I och för sig är det ingen risk att de inte vinner. Finns inget bättre engelskt fotbollslag. Så är det bara.

Nej nu måste jag kolla :D

Slänger in en bild på Nemanja Vidic, mittback och kapten i United. Mitt älsklingslag, haha.

Skor. Och annat.

Åh, fick hem mina skor jag beställt idag. Var inte säker på om de var snygga och konstiga eller bara konstiga när jag beställde. Men bestämde mig för att chansa. Och det är jag glad för :D de var finelifina..

I övrigt har jag bara sovit länge idag. Till klockan halv 3, fast äsch.. Jag hade ändå inget bättre för mig. Har bakat blåbärspaj med. Gott gott. Men den kommer jag inte ens få smaka på för den ska mina föräldrar ta med till mina danska släktingar imorgon.
Angående dem.. det är min farbror och hans fru, och så min kusin och hans tre barn. De har hyrt en stuga ute i skogen någonstans utanför Virserum (ja, bara namnet avskräcker) så mina päron ska åka dit och hälsa på dem.. Kul att träffa dem iofs, men jag ska stanna hem och ta hand om djuren och förhoppningsvis hålla koll på vedpannan så att jag inte fryser ihjäl. Skönt att slippa föräldrarna här hemma en hel dag (nästan hel iaf).
Och som tur är har jag lite paj kvar sen sist jag gjorde, vilket var... för några dagar sen. Gud vilken tjockis jag är. Anti-beach 2011 här kommer jag. Typ. Illa :(

Well well, dags att avsluta inlägget och gå och klappa lite på min söta katt (en av dem) och min hund.

Jag är hungrig förresten

Skriver mer senare. Kanske.

Måste sluta vara en sån nattuggla..

Varför är det så mycket bättre (skönare) att sova på dagen och vara vaken på natten? Helt stört.. Jag är sjukt mörkrädd men tycker ändå bättre om natten än om dagen. Well.. kanske har något att göra med att jag fyller år i December och då är det ju aldrig ljus?! ..skämt åsido. Det är konstigt, men så är det.

Nu är klockan liksom halv 3 och jag är pigg. Förhållandevis.. Så är det alltid. Ungefär mellan 19,30 och 20,30 är jag trött som en ål. Sen vaknar jag till och blir oftast inte trött förrän framåt halv 5 på morgonen. Och det suger verkligen :( Eller, det är ju klart. När jag inte gör något på dagarna är det ju skönt. Men om jag ska upp vid klockan 6 är det lite sent att somna halv 5.

Surar lite över att skolan alltid (nästan) börjar på morgonen. Vad är det för fel på att börja lite senare och gå längre på dagen? Menar, som det är nu slutar jag senast halv 3 (...ja, de få dagarna jag är i skolan). Det är ju tidigt. Skulle gärna börja elva på dagarna och gå till 17 istället. Haha.. vem fan bryr sig om mina funderingar om skolan?!

Nej, nu är det dags för krig mot John Blunds.... motsats. Synd att det inte finns någon sådan figur. Äsch, vänder på det, nu ska jag göra fred med John Blund. Imorgon hoppas jag att mina skor kommer. Happyface och helicase på det :D



Förresten, jag är ett fetto. Försökte göra riktig chokladmousse (alltså från grunden). Det blev..... inte moussigt men smakade gott. Kompenserade med grädde. Tyckte jag. Äsch.

So long (nä fy fan vad lam jag är).. 
- för övrigt, nu är klockan fan halv 4 bara för att datorn segade sig med bilden. kul. -

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0