Det kommer bara leda till nåt ont

Det finns inte en ljus utväg på det här.
Det gör verkligen inte det.
Det kommer bara sluta med bortslösade timmar.
Timmar av gråt, grubblerier och ett hjärta som gör ont.


Jag kan inte ens vara kall längre.
Hela min existens rubbades, och tänk.. tänk vad mycket lättare det hade varit om jag inte fallit dit. Tänk om jag bara hade fortsatt vara jag.
Nej jag var tvungen att släppa fram känslor. Jag kände efter. Jag kände lycka.

Varför gjorde jag så..

It's on..

haha nä nu lät jag seriös. så kul är det inte.. men ska iallafall försöka göra the easy pull-up challenge och sen antingen squat challenge eller abs- and squat challenge :) :)






Och ja det är ju lite mesigt med "easy pull-up challenge". Det är ju inte många liksom. Men jag kan ju knappt göra en, så det räcker gott och väl för mig nu! :)

Let it go

Filmen är bra (Frozen alltså), låten är bra. Ja, no words needed. Ville mest bara dela med mig av en bra låt ^^
 

Back to normal

Ja.. så.. nu har allt lagt sig och mitt utbrott är slut.
Det är väl klart att jag inte vill vara singel nästa alla hjärtans dag. Jag vill såklart fortfarande vara med min älskling, no doubts. Men jag hoppas verkligen att det blir en bättre dag än i år.

Vi var i princip inte sams på hela helgen. Från det att jag kom hem från jobbet i fredags tills söndag kväll. Det var okej en stund på lördagkvällen men sek sket det sig. Dock.. Sen senare i söndags och igår var bra!:)
Vi är bäst när vi väl är sams. Lovar att det finns inget som kan slita oss isär, förutom våra egna bråk. Och hur lamt är inte det? Faktumet att vi ändå är så, är ju en bra grundförutsättning. Kärleken finns och den är stark. Det är mer än vad många par har. Just därför är det så onödigt av oss att förstöra det.

Nu innan detta blir värsta långa babbelinlägget så vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän. I alla väder. Jag skulle aldrig yttra ett negativt ord om honom på allvar. Visst jag kan säga att han är oromantisk och jobbig. Men allt är med kärlek. Även om hans små ovanor får mig att gå i taket så får det mig ändå att le inombords när jag tänker på det. För det är så typiskt honom.
Så typiskt världens finaste kille.
♥♡♥♡♥
Sååå töntig blir jag när jag tänker på honom haha :-)

Hejdå.

Singel på alla hjärtans dag..

Ja fy fan va gött om man hade varit det. Jag har haft så jävla mycket bättre valentines' som singel. De två senaste åren har jag ju haft partner. Världens finaste kille. Men... likaså världens mest oromantiska.

Okej nu tycker jag att alla hjärtans dag är väldigt överreklamerat och egentligen bara kommersiellt påhitt. Men ett gulligt sådant. Det är en ursäkt i vardagen att visa varandra lite extra kärlek och vara lite extra gulliga. Men går det med vissa? Nä.
Spenderade förmiddagen på jobbet igår, jättetrevligt faktiskt :) Sen kom jag hem och helvetet brakade lös. Såklart. En dag som borde bli bra blir kass. Vad förväntade jag mig ens?

Nu idag hoppades jag skulle bli okej. Tänkte det kanske hade släppt lite. Men inte.. Jag får väl åka och träna eller nåt. För till råge på allt så är jag ju tjock. Det hjälper inte.

Tjock, ledsen, patetisk, blek, ful i håret, ful överhuvudtaget. Nä nu när jag tänker efter...
jag hade inte heller velat vara med mig på alla hjärtans dag. Hade jag varit någon annan hade jag tänkt "haha inte konstigt att hon sitter ensam en dag som denna".

tisdagsmorgon

hejhej bloggisen!

Det är tisdag, jag är jättetrött, har ont i magen och har träningsvärk (va på Athleticpass igår. Jag var klen haha) och det är dessutom halt ute. Låter som en rätt kass dag men ändå är jag faktiskt, tro det eller ej, på ganska bra humör! Kroppen är väl egentligen inte så glad just nu men jag hoppas ju att den mår bättre (hela jag iofs) om några månader :)



Saikis paket borde komma idag med. Vet inte om jag ska ge honom det direkt idag eller om jag ska vänta till fredag. Det är ju alla hjärtansdag-present, men å andra sidan så vill han ju ha det/behöver/ska använda det när han tränar. Och det kommer vi ju göra i veckan. Till helgen blir det vila tror jag. Skönt haha.

Sen så beställde jag en grej till mig igår också. Måltidsersättning. Vet inte ens om jag tror på det där, men så länge jag håller mig ifrån socker, onödiga fetter och enorma mängder kolhydrater (när jag äter mat då), och sen när jag dricker ersättning.. ja så länge det mättar mig. Då borde jag ju rimligtvis minska i vikt. Eller?! Iallafall, mitt paket borde också komma idag :D Jag hoppas bara jag får avisering innan Eivinds stänger så jag slipper vänta tills imorgon med att hämta ut det. Wiih I'm so excited. För att hämta paket alltså, inte hälla i mig rinnande fejkmat hahah ;)

Såhär söta var mitt hjärtas favoriter igår :)


Och såhär blev lampan när den väl kom upp. Faan va det krånglade. Men nu har vi iaf ljus i köket, hallen och i vardagsrummet :) Bilden gör inte lampan rättvisa men det blev liksom inte bättre med mobilbild.

Om jag någon gång

ska gifta mig.. då ska jag ha liknande nån av dessa tårtor! Så fina! :D





BTW - för att det var så mycket text i de förra inläggen

mys igår :)



min fina lilla mosas på mattan vi ska ha i vardagsrummet!


min jättesmidiga äggstekpanna :D


och kasst väder häromdagen:


pakeeet

Det är ju tur att min kära inte läser min blogg. För då hade detta inte blivit nån överraskning :p Men jag väntar iaf på paket från Gymgrossisten. Det borde komma imorgon eller på onsdag :D
Har köpt protein till honom. Vi sa att vi inte skulle ge varandra nåt på alla hjärtans dag, men detta var ändå nåt han skulle köpt så då kan han likaväl få det :) Sen har jag köpt ett par handskar med. Och beställde en shaker också. Fast den är till mig. Rosa haha. Inte min färg men det var antingen det eller svart och babys är ju svart så det gick ju inte :P
Jag vet att han tänkt köpa ett annat märke på proteinet nu men jag valde ändå detta. Kampanj ;)

Hursomhelst.. hoppas han blir glad :) Jag tycker bara det är kul att få hämta ut paket på posten :p Ska beställa måltidsersättning till mig med. Enda sättet för mig att äta mindre. Eller rättare sagt - få i mig mindre kalorier. Funderar på en som Nathalie hade hemma. Hmm får fundera.. Ska beställa i eftermiddag tänkte jag.

Btw.. idag ska vi äntligen sätta upp våran fina lampa i vardagsrummet. Och i köket och i hallen. Den ni! Det tog bara två månader ;) Ska visa bild sen när det är uppe. Såå.. snart kanske folk kan få komma på besök med. En liten städning och sen är det feeint. (uh ah fjortis säg uh ah fjortiis).

haha overnout

Summerburst

Ja.. med tanke på rubriken till detta inlägget kan man ju tänka att det skulle bli glatt. Men.. nej. 
 
Jag och baby hade bokat hotell inför summerburst, alltså bestämt oss för att åka. Skulle bara köpa biljetterna med. Men.. jag avbokade hotellet nu. Jag vill såå gärna åka. Så himla jättegärna. Men vi har inte råd. Det blir många tusen med boende, mat, biljetter, dricka osv. Så vi, eller ja jag mest, och baby bryr ju inte sig så mycket, bestämde oss för att vi inte ska åka. 
 
Visst är jag lite ledsen.. I år var ju året jag verkligen skulle dit liksom. Men jaja, vi kan väl förhoppningsvis göra nåt annat lite kul på semestern istället. Man får ju se det så :) Eller köpa en ny fin soffa eller whatever. Eller kanske faktiskt försöka spara lite pengar till en resa vi pratat om.
 
Till något helt annat.. 
Mamma och pappa kommer hit om ett tag. Mamma ska hjälpa mig att stryka ett par gardiner och sätta upp dem. Och så ska pappa byta två uttag så att vi kanske kan få upp våra jävla taklampor någon gång haha. Helt efterblivna uttag i taket här. Skitgamla. Well well det fixar nog sig. 
Nu ska jag ta lite mat och försöka plocka i ordning innan de kommer. Sån jävla röra :P Måste måste verkligen tvätta med! KaoZ

Motivation











Det är ju sant att det aldrig är för sent att börja. Och det finns ju egentligen inga ursäkter. Med andra ord - blir träning i eftermiddag. Just nu känns det jobbigt, men vet att det kommer kännas okej när man väl kommer dit. Blir nog bra.
Måste bara ändra på matvanorna med.. blää.. Jag vill ju kunna äta chips och godis och dricka lääääsk haha.

Suck jag är fet :( Måste få bort det.

Nu är rasten slut. Dags för jobb. Ccciao

Är lite sugen på den här



Nån som vill ge den till mig?!
Citroen DS3 Racing. Komsi komsi..

Första tisdagen i februari.

Jösses, har det redan gått 1/12 av 2014.. vad hände?! Tiden bara flyger iväg.
Var absolut inte detta jag täbkte skriva om men det slog mig nu när jag skrev rubriken.

Tänkte egentligen bara göra en liten update så alla ser att jag inte är död haha. Hade dock sådan träningsvärk i fredags kväll så jag trodde jag skulle dö. Men men.. det är bra värk!
Sen dess har knäna gjort lite ont. Och det är ju inte bra. Alls. Men jag ska bara försöka fortsätta och bara vara lite försiktig med övningar där knäna får tyngd på sig. Jag ska åka och hämta baby nu, och sen ska vi nog träna ikväll.
Blir nog bra :) Känner mig hängig men det är skitsamma.

För övrigt så måste jag bara säga att jag har världens finaste pojkvän!! :)


mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0