Long time, no see... Iallafall. Tenta imor...

Long time, no see... Iallafall. Tenta imorgon, alltså om 30 timmar för att vara mer exakt. Är inte nervös än, men vet att det kommer gå dåligt. Så det är väl därför. Hursom, fick resultaten för pmn idag. Det gick faktiskt ganska bra. Fick 12 av 16. Och med tanke på hur sjukt lite tid och kraft jag la på skrivandet av pmn så var det högt högt högt över förväntan och mer än vad jag var värd. Ska iaf bli intressant att se kommentaren på den! :) Och till det egentligen viktiga.. Jag... Har råkat få känslor för en person. En kille. Och det suger. Jag är helt labil. Och ledsen. Jag vill inte ha känslor för en person. Inte nu. Och inte honom. Fan. Fick psykbryt härom natten och låg och lipade i sängen. Ungefär så känner jag nu med. Men kroppen orkar inte ens gråta. Jag är olyckligt kär.

19 dagar kvar, JF-stämma, seminarie 23

Ja, då var det bara 19 dagar kvar.
Fyra dagar sen min senaste nedräkning. Har inte pluggat någonting. Har dock gjort massa roliga saker vilket jag känner att jag behövt (som vanligt haha).
I fredags var det bio med Fanny och Maud och deras kompis Samuel. Vi såg "dark shadows". Kan rekommendera den - verkligen. Den var inte så Tim Burton-ish. Men en bra film :)


Sen igår så var jag med Fanny hemma hos Amna på kvällen och åt tacos och kollade på film. Jättemysigt :) Dock ångest över att det itne blivit något plugg gjort. Men, det är bara mig själv jag har att skylla och det är bara mig det går ut över. Så jag ska inte säga något.
Iallafall, vi kollade på "the girl with the dragon tattoo". Alltså Hollywoodversionen av "män som hatar kvinnor". Den var också bra även om jag verkligen föredrar den svenska versionern. Noomi Rapace är såå mycket bättre på att gestalta Lisbeth Salander än vad Rooney Mara är.

Framförallt är Noomi snyggare. Agree?!! ;)

Rooney Mara


Noomi Rapace

...även om Rooney Mara iofs var väldigt snygg på denna bilden haha..

SEN, idag... Idag var det dags för Juridiska föreningens vårstämma. Och jag som har varit så nervös - varför?
Haha orkar inte gå igenom allt men kan ju sammanfatta det som att jag från och med höstterminen 12 och ett år framåt är klubbverkare för JF. Och dessutom är Recceförman för vårterminen 2013. Blir NAJS!

Även om folk säkert är ganska tveksamma till det här så är jag övertygad om att det ska gå bra. Ytterst bra! Elin kommer vara min assistent och en tjej som heter Victoria ska vara vice recceförman. Det ska bli kul :D

Nu måste jag plugga lite, sen hem och sova för har seminarie vid åtta och har inte sovit så mycket i natt haha. Och inte natten innan dess heller.

Men, vill knulla. Har sexabstinens...

Ciao.

23 dagar kvar till tentan.

Idag är det 23 dagar kvar tills min första tenta någon skall skrivas.
Jag kan inte påstå att jag är nervös än, men jag kan ju säga att jag är orolig för hur det ska gå.
Jag har inte pluggat någonting i princip på hela terminen och blir jag godkänt är det högst oförtjänt. Så mycket kan jag ju säga. Dock hoppas jag ju verkligen att jag inte blir underkänd.  
Blir jag underkänd så kommer jag gråta. Jag orkar inte faila redan första terminen.

Iallafall, PM:n är inlämnad så efter fredag (antar att jag får redovisa då...) ska jag väl iallafall slippa den. Sjukt dålig men jag har inte lagt ner tillräckligt mycket tid på den och då var det ingen idé att ens försöka i slutet. Så äsch på den.

Efter PM:n var inlämnad var det iallafall fest på kvällen. Har söta bilder från kvällen men har ingen usb-sladd till mobilen längre så kan inte lägga upp dem. Får lösa det på något sätt.

Iallafall, igår var det solchill:


Och sen debatt mellan integrationsminister Erik Ullenhag och Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson:


Mycket intressant den där debatten!

Nu måste jag plugga känner jag. Som sagt, 3 veckor och 2 dag kvar till tentan och jag har
 en eller tre kompletteringsuppgifter att göra. Det suger.

Och på söndag är det föreningsstämma med JF. Jag ska göra ett anförande.... Jag kommer dö. Behöver nog inte oroa mig för tentan egentligen.

Hejdå.

Skval-, Kval-, Val- och Finalborg

VALBORGSHELGEN,

i Uppsala. Den är precis lika bra som alla säger. Det kan jag ju säga. Har haft skönaste helgen på väldigt, väldigt länge. Massa alkohol, för lite sömn, (för?) mycket sex, för lite plugg. Ja, awesome helt enkelt.

Orkar inte skriva. Lite bilder istället.

ValborgsTAGG


snyggaste glajjerna som jag temporärsnodde:


Ekohäng x2:





Mellandöd:



Idag är det finalborg och jag firar det ....... genom att sitta på eko och plugga. Eller ja, mest är jag uppgiven över  pmet jag måste skriva. Som ska vara klart om senast 60 timmar. Suck :'(

Måste plugga nu. OverandOWT!

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0