Monday morning

Ja.. nu kan säkert alla lista ut att kakan inte blev som den skulle. För då hade jag väl lagt upp en bild. Men... nej. Kakjävel säger jag bara. Även om den i slutet faktiskt smakade okej. Men inte mer.
 
OCH, det leder mig inte alls in på vad jag skulle blogga om nu, men jag kör på ändå:
 
Det är såå skönt att ha mannen hemma på natten. Jag har sovit som en gudinna i natt och i helgen. Det kan i och för sig ha berott på trötthet överlag. Men hursomhelst är det underbart att kunna vända mig om och krypa intill min gosboll.  
 
Nu är klockan tjugo i sex och om 35-40 minuter ska jag dra till skolan. Bittert. Men men, klarar jag mig bara igenom första föreläsningen så ska det nog gå. Sen ska vi sätta igång med grupparbetet. 
 
Nä nu ska jag sätta igång. Gosa lite med Spliffi :)
 
Herråå

Jag har bestämt mig!

Jaa, nu har jag bestämt mig!  Jag vet vad jag ska göra för kaka till mammas födelsedagsfika idag :)  
Sen om den blir så lyckad,det är ju en annan femma. Men jag ska iallafall försöka mig på att göra
Tarte Tatin au Ananas!

Ska dock, tyvärr, inte göra egen smördeg. Har varken tid till det, eller ork om den inte blir bra. För då är jag ju körd liksom. Och sen har jag två recept. Antingen så gör jag kakan i pajform, som det står i ett av recepten. För det blir ju lättast för mig i och med att jag inte har nån passande gjutjärnspanna. Eller så sliter jag av handtaget på min gamla panna och gör kakan som den ska göra.
Sen har jag tänkt dränka ananasen i cointreau med. Vet inte riktigt hur än, kanske i en sockerlag. Och sen.. vet jag inte hur väl ananas och cointreau passar ihop, men vi får se :) Eller om jag tar nåt annat på systemet!
 
Så iallafall, håll tummarna för att detta blir ok. Jag hoppas det :)

Gå upp vid fem....

är fan döden alltså. Allt innan åtta är egentligen döden, men fan. Såhär tidigt är inte okej. Jaja, hoppas bara jag kan vara vaken på föreläsningen. Läraren är rolig så har high hopes :)




Blääää

Drygt 8 timmar

FUUUUUUCK!
fuckfuckfuckfuck
 

Japp, så känns det. Så känns det att faila första tentan på utbildningen och så känns det att svika både mig själv, päronen och saiki. 
Okej okej, tentan har inte varit än. Den är om ca 8 timmar, och något mirakulöst KAN ju hända. Men den chansen är liten (inshallah, snälla snälla). Jag får väl bara hålla tummarna. 
 
MEN, nä.. jag är helt säker på att jag kommer faila tenta, även om jag såklart ska göra mitt allra bästa med den lilla kunskapen jag har.
Annars får jag bara se till att nail the omtenta!
 
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sova. Hoppas Spliff vill ligga hos mig :) Saknar redan Saiki fast han gick för bara lite drygt 2 timmar sen haha. Men vi ses iallafall imorgon eftermiddag!
 
Ska gå upp ca halv fem. Det är om 4,5 timme. Mitt liv suger. Ska definitivt dricka kaffe på morgonen. Och försöka komma ihåg att ta med mig en mugg också.
 

hejdå och puZZbloggisenen. 
 
Och så lite bilder för att göra det roligareeeeee.
 
Anni, 15-16 år, platinablond, spexigt värre hahaha
 
15 Minttushots på Stocken (forever in my heart ofc). Jag fick ta de flesta själv. Dagen efter var min mobil sönder, plånbok tom, skor borttappade och jag hade haft så jäävla roligt!
 
 
20 år, vårbal på G. Jag hade pandanaglar, långklänning och cyklade hem i 14centimetersklackar vid halv fem på morgonen.
 
Kvällen efter T1-tentan. Lösögonfransar, kort klänning och ett inte fullt så runt ansikte haha
 
Sweden Rock 2012. Några dagar innan jag träffade Saiki. Här levde jag fortfarande det vilda rocklivet ;)
 
 
Världens bästa mammutar! <3
 
Jag, två dagar innan T1-tentan. Skulle plugga, började dricka. Var inte såå bekymrad då ;)
 
Så underbar bild bara. "I'm king of the world, obey". Min inspo för morgondagen!
 

Jag tappar hoppet om mänskligheten



Såå bra!

Miley Cyrus - Wrecking ball
 
 

Well... fuck.

Ja, jag vet! 

Jag skulle bli bättre på att plugga, jag skulle sköta min studier nu. Meen.. jag har tenta imorgon (om 18 timmar och 47 minuter för att vara exakt) och jag har läst ca 85 sidor av 500 som jag ska kunna. 
Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här. Men att sluta blogga och ta upp boken kanske vore en början :P 
Har faktiskt varit uppe ett tag dock. Men idag var såklart dagen då ordna i frysen, ordna i garderoben, vika tvätt och att diska var superba idéer. Bara för att skjuta upp plugget ännu mer.
 
Nu kan jag dock inte det mer. Såå, organisation och ledarskap - here I come.
 
Håller tummarna för att jag kan få in något litet i huvudet så att det räcker till ett G iaf. Behöver typ 60 poäng av 100, och det finns 5 stycken 10poängsfrågor, och 2 på 25. 
Krävs 76 för VG, vilket egentligen ju är ganska lågt. Men några sådana förhoppningar ska jag inte ha. 
Insåg att detta inte alls är lika flummigt som en juridiktenta. God dammit. Nu måste jag typ kunna vissa studier och vad vissa töntar till forskare har kommit fram till.
Fuck you - när ska jag få visa mina bullshittingtalanger?
 
 
Nähä, vi hörs väl. Om jag inte dör imorgon för jag lär vara ganska trött. Ska upp vid fem, och lär väl sova rätt sent 
:(
 
CCCIAO.
önskar jag hade denna (iofs kassa, men åtminstone sköna) pluggmiljön idag.

One of my favourites

En av mina favoritsaker, eller favoritstunder är väl ett bättre ord kanske, det är när jag får krypa ner i sängen och det luktar älskling i lakanen.
Då känns livet så lätt. Jag blir så lugn i kroppen och jag vet att här är jag trygg. 
Så länge jag ligger invirad i lakanen som doftar av honom, då kan ingen eller inget nå mig. 
 
Föreställ er den känslan.
Jag känner mig priviligierad som får känna den varje kväll när jag ska sova.
 
Så länge jag har honom, mina föräldrar och våra djur - då är jag trygg. 
 
Har världens töntigaste bakform btw haha, men kakan jag gjorde var god :) [gammal bild]
 
 
Ser, for real,efterbliven ut. Men jag hade roligt iaf. På alexanders inflyttningsfest i påskas. Har en "motsvarande" bild på alexander. Han ser, om möjligt, ännu roligare ut haha. Jag ser efterbliven ut, han ser dyngrak ut.
 
Jag hoppas, och vet, att den dagen aldrig, aldrig kommer. 
 
 

21 eller 61?

Jag kom på mig själv nu med en sak: fan vad tråkig jag har blivit.

Haha ingen nyhet kanske, och absolut inget jag har något emot egentligen. Men det var absolut inte såhär jag hade tänkt mig att vara, månaderna innan min 22års-dag.

Just nu är klockan 02,41 natten mellan lördag och söndag. Och vad gör många i min ålder häromkring då? Jo, de är på väg antingen hem från harrys, eller till nån efterfest. Samma sak i storstäderna, studentstäderna och resten av Sverige. Men vad gör jag? Jo, jag har redan sovit ganska länge (men vaknade till pga spliff). Jag och Saiki la oss i sängen ttp tjugo över åtta för att vila lite när det ändå inte gick något på tv. Vi skulle verkligen inte sova.

Men vad hände? Ja precis. Vi somnade. Jag var uppe och fixade tvn och plockade av bordet vid nio och sov typ fem minuter efter det.

Så skönt att lägga sig. Vi båda behövde nog det iofs, men hur tråkiga är man inte då? :PJag har iallafall förhoppningar om att kunna komma upp vid niotiden och plugga. Kanske redan vid åtta :)

Tråkigaste inlägget också. Men ville bara konstatera att nej, det är inte bara alla andra som kommit fram till att jag är tråkig. Jag vet om det. Och jag gillar det.
Festandet, bakfyllan, ångesten, med andra ord de vilda och sjukt roliga kvällarna - det lockar mig inte ens längre. Ibland blir jag sugen, men så stannar jag hemma. Och några timmar senare är jag alltid glad över mitt beslut.

Jag är som en pensionär haha.

Nu ska jag försöka sova igen. Ska bara dricka lite, har så äcklig smak i munnen.
Ccciao.






...

Jag kommer aldrig duga.
Jag kommer aldrig räcka till.
Jag kommer aldrig

vara den du önskade.

---

Sometimes, not being in control is the most beautiful thing ever.






By the way: jag är så kär att jag får ont i magen av alla fjärilar! Nog därför jag gått upp i vikt, för att de bara blir fler och fler! Jag älskar hans andetag, hans kropp, hans sätt, hans stil. Allt.

" Någon har valt att bestämma hur kärlek går till med regler och råd.
Så därför inatt, ska vi älska som fåglarna vill.
Klippa nån tråd.
Stormen tar fart över frosten igen,
och vilsen väntar på värmande vän.
När som jag tröttnat på jag, min och mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig.
Håll om mig inatt.

Om du finns, om du kan, om du vill komma hit.
Kom hit, kom hit och slunga mig rätt in i smeten.
Jag faller med flit."

-Lars Winnerbäck, Inte för kärleks skull

I'm moving oooon

Eller ja, vi. Efter att ha kollat på lägenheten igår blev det snabbt och smidigt bestämt att vi kan börja flytta in från och med 1:a december :D det ska bli såå skönt att flytta. Men jobbigt såklart. Och dyrt säkert:( Men vi löser det på något sätt.
Samtidigt känns det skitkonstigt att flytta från denna lägenheten. Lite deppigt liksom. Det var här jag träffade Saiki första gången, det var här jag för första gången kände mig hemma (bortsett från hos min äa föräldrar då), det var här jag sa till en kille att jag älskar honom för första gången. Något jag inte trodde jag skulle känna på många många år!

Men nu flyttar vi till en gemensam lägenhet, och det är ju ytterligare ett steg i vårat förhållande :)

Måste sova nu, men btw... har examinationsseminarium imorgon. Döden. over n'out

Bättre dag

Ja.. så.. nu är mitt liv inte lika miserabelt längre haha.
Idag har jag jobbat, varit i Växjö och myst lite med min baby. En helt vanlig dag med andra ord. Bäst på dagen var såklart dock myset hemma med min älskling :)

Han åkte till jobbet för typ en halvtimme sen och jag saknar honom redan. Så tråkigt att sova utan honom. Men men, jag klarar mig, haha.

Imorgon ska jag jobba lite på morgonen (typ 7-9, puuh) och sen vid två ska vi kolla på lägenheten. Hoppas den är fräsch och så. Det känns som att båda redan nu ställt in oss på att flytta (ja.. vi hade en liten diskussion precis innan han gick om huruvida vi ska ha en tv i sovrummet eller inte. Gissa vem som röstade nej?!) fast vi inte alls vet än. Men vi bestämmer väl oss nu denna veckan iallafall. Jag hoppas vi flyttar.
Det blir ett nytt steg i förhållandet och det blir lättare för oss att slippa bo på varandra typ. Även om jag gillar att vara nära och på :)

Den.här bilen såg jag btw idag. Den symboliserade nog oss ;)

Och såhär har Kräkas spenderat sin dag
Han är så söt min lilla kisse :)

Igår var vi förresten och hälsade på Jessica, Morgan och lille Loke. Och jag måste bara stoltsera nu: jag höll honom!! Och han varken skrek eller spydde eller hatade mig :D han är så söt också. Jag som egentligen hatar barn ;)

Nu ska jag sova och drömma om min sexiga man :)

En såndär dag

Mitt liv suger.
 
Ja, precis en sån dag är det idag. 
Jag måste men varken vill eller orkar plugga. Jag och Saiki bara bråkar. Jag vill gå ut och träffa min kompisar men jag vet att jag måste stanna hemma. Dessutom har jag inga kläder som passar, inga pengar och jag kan inte dricka för jag måste köra hem. 
Sen tror jag att jag har grav pms dessutom. Det hjälper liksom inte.
 
Typ såhär känns det
 
Med andra ord: jävligt uppgivet.
Egentligen är jag nog bara gnällig dock.
 
Något som är lite roligare är att på måndag ska jag ringa en gubbe på en fastighetsbyrå så att jag och Saiki kan kolla på en lägenhet. Om vissa saker går att pussla lite med, och om vi tycker om lägenheten såklart, så ska vi alltså flytta. 
 
Det är både kul, jobbigt, nödvändigt, omständigt och nervöst.
Varför det är kul? Ja det säger väl sig själv. Ny plats att inreda (även om vi inte har råd med nåt hahah), kul att flytta till en gemensam lägenhet, ja osv.
Jobbigt säger också sig själv.. vem fan pallar packa ner sitt liv i lådor och montera isär sängar och skit?
Nödvändigt... ja vi går varandra på nerverna, en ska sova, en ska plugga, en vill kolla på tv, en vill va i fred. Ni fattar.
Omständigt, sen ovan "jobbigt".
Nervöst: nästan den svåraste punkten. Visst, vi bor redan ihop, och det har vi gjort ett tag. Men nu bor jag med Saiki i HANS lägenhet. Flyttar vi så bor vi liksom tillsammans i en gemensam lägenhet. Det krånglar ju till det som fan OM vi nu skulle göra slut för att nåt händer eller om vi helt enkelt bara tröttnar på varandra. And I tell you: ibland är det nära. Vissa skulle nog säga att vi inte borde vara tillsammans, och vissa skulle säga att vi ska kämpa mer. Men ja, nu är det som det är. Ibland är det bäst, ibland är det sämst. 

Hur som helst, så känner jag alltid såhär för honom.
Även om vi bråkar eller myser, sover eller äter, skriker och gråter eller skrattar och ler.
Alltid. För alltid.
 
 
Nu ska jag gå ut med Spliff! Han är min bäbis <3
hejdå

Yoyo

Cause you are the piece of me I wish I didn't need.
Chasing relentlessly, still fight and I don't know why.
If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?
 
 
 
Asbra låt! Satt och sjöng på den i bilen igår. Tur kanske att ingen hörde haha, för det var ju inte så vackert direkt.
 
För övrigt så blev inte fredagsmyset igår riktigt som planerat.. Men men, det gör det ju sällan. 
Nu ska jag plugga. Baby sa att han skulle gå upp vid tolv och nu är klockan halv ett och tror inte han är uppe. Men det är mest synd för honom det. Ikväll ska han på kräftis hos en kompis så då blir jag forever alone. Igen.
 
MEN, då ska jag och Spliffi till gammelmatte och gammelhusse och leka lite. Utter är hemma igen :)
 
Over n' out. Ska lyssna på Zedd nu hähä.
puZZiZar.
 

Hemmakväll

Ikväll är det fredagsmys med mina två gosar! Min typ första riktigt värda lediga helg på evigheter känns det som :)



mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0