Tänkte skriva något inlägg om hur jag mår,...

mms_img70465023 (MMS)

Tänkte skriva något inlägg om hur jag mår, vad som händer i mitt liv och hur jag ska göra. Men... Hell no. Det här blir lika flummigt som vanligt ;) Vad jag menade sist med att det blir stora förändringar var att *trumvirvel*: jag ska börja plugga. Kom in på juristprogrammet i Uppsala. Helt oväntat och jag har inte förberett mig ett dugg. Med andra ord; jag har inga pengar, inget boende, ingen koll och är nervös out of hell. Alltså precis som vanligt. Jag kommer alltså flytta inom loppet av en månad och det känns ... Konstigt. Jag vill inte flytta ifrån alla i värnamo för flera kommer jag verkligen sakna jättemycket. Men samtidigt, jag vill bara bortbortbort från värnamo. Dessutom är jag nervös för hur det blir i skolan. Jag kan ibland vara helt socialt apatisk och detta kommer säkerligen vara ett sådant tillfälle. Kommer någon prata med mig? Kommer folk tycka jag är konstig för att jag har piercingar? Men såhär är det: vi lever 2011, alldeles strax 2012. Alla ser "konstiga" ut enligt någon annan. Jag ser ut såhär, jag är som jag är, och tycker folk inte om det. Ja då spelar det kvitta. Jag får helt enkelt försöka charma folk med min otroliga utstrålning och mitt genomgoda inre (*hosthost*). Haha, nä vad fan! Det ska inte vara några problem. Däremot studierna...... Man borde vara motiverad va?! I'm not really. Men det löser sig! Haha har förresten en tatuering jag vill göra, men tror inte den passar en jurist riktigt HAHAHA! Nu ska jag gå upp för klockan är över sex. På kvällen. Höhö aktiv_tjej.com .. Ccciao

Holy fucking shit. Stora ändringar i livet...

Holy fucking shit. Stora ändringar i livet är på g alltså. Jösses.

Nästa gång skiter jag i att ha tröja under...

mms_img-18317267 (MMS)

Nästa gång skiter jag i att ha tröja under. Haha! Hemma från Parken. Ska sova. Är trött. Är nykter. Älskar att jag inte kommer vara bakis imorgon. Yay.

Alltså... Jag vet att det oftast verkar so...

Alltså... Jag vet att det oftast verkar som om jag inte har koll på vad jag håller på med, som om jag inte vet var gränserna går och som om jag inte tänker på konsekvenserna. Men jag har faktiskt en ganska bra överblick för det mesta. Och konsekvenserna kan man inte förutse. Vad är det man brukar säga..? Don't let the fear of losing stop you from playing. Så typ?! Och så är det ju. Nu blir det sömn för min del. Och idag är det julafton: God Jul! :)

Kan jag inte bara få sova och må bra? Snäl...

Kan jag inte bara få sova och må bra? Snälla du/ni där uppe. Allah, Gud, Oden, Jesus eller whoever som nu har lust (eller bara känner sig lite snäll såhär under svenska vintern) att bry sig om mig lite. Gör så att jag kommer ur det här levande och frisk. Och att jag får ha det så trevligt under tiden. Så, har vi en deal? Bra, tack, bye bye. Haha nu måste jag sova. Är helt lost i hela huvudet.

Uttråkad_chey.com på bilden alltså haha. D...

mms_img194039079 (MMS)

Uttråkad_chey.com på bilden alltså haha. Det var även före Titanic. Såg inte fullt lika glad ut efter. Utkladdat smink, rödgråtna ögon och snörvlande. Jaja, finaste filmen iallafall.

I'll never let go.

Rose: I love you, Jack. Jack: Don't you do that, don't say your good-byes. Not yet, do you understand me? Rose: I'm so cold. Jack: Listen, Rose. You're gonna get out of here, you're gonna go on and you're gonna make lots of babies, and you're gonna watch them grow. You're gonna die an old... an old lady warm in her bed, not here, not this night. Not like this, do you understand me? Rose: I can't feel my body. Jack: Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me... it brought me to you. And I'm thankful for that, Rose. I'm thankful. You must do me this honor. Promise me you'll survive. That you won't give up, no matter what happens, no matter how hopeless. Promise me now, Rose, and never let go of that promise. Rose: I promise. Jack: Never let go. Rose: I'll never let go, Jack. I'll never let go.

Vad händer med världen?

mms_img-15844180 (MMS)

Min frukost :) Jag vaknade klockan 06, var uppe ur sängen klockan 07 efter att ha kollat fb och så. Har sorterat tvätt och slängt in en omgång i maskinen (Godis hjälpte till också. På sitt sätt..). Jag har gjort havregrynsgröt till frukost och dricker mjölk. Ska läsa Robin Hood och morgonmysa. Klockan är bara 8. Vart är vanliga Anni?

All shook up

mms_img330964195 (MMS)

Egentligen, är vi alla inte bara egoister? "Please don't ask me what's on my mind I'm a little mixed up, but I'm feelin' fine When I'm near that girl that I love best My heart beats so it scares me to death!"

Dagens låt: No love - Simple Plan

Staring out into the world across the street You hate the way your life turned out to be He's pulling up in the driveway and you don't make a sound Cause you always learn to hold the things you want to say Your always going to be afraid There's only hate There's only tears There's only pain There is no love here Oh so what will you do? There's only lies There's only fears There's only pain There is no love here Broken down like a mirror smashed to peices You learned the hard way to shut your mouth and smile If these walls could talk they would have so much to say Cause everytime you fight the scars are gonna heal but there never gonna go away There's only hate There's only tears There's only pain There is no love here Oh so what will you do? There's only lies There's only fears There's only pain There is no love here Oh no So what will you do? You're falling, you're screaming Your stuck in the same old nightmare He's lying, you're crying There's nothing left to salvage Kick the door cause this is over Get me out of here Kick the door There's only hate There's only tears There's only pain There is no love here Oh so what will you do? There's only lies There's only fears There's only pain There is no love here Tell me what will you do? There's only hate There's only tears There's only pain There is no love here. Lite såhär känner jag just nu. Klockan är nästan halv sju på morgonen och jag skulle sovit för ett bra tag sen. Men kan inte sluta tänka.. Visste ju att det skulle bli såhär men lite ledsen är jag ändå.

Jag har världens finaste julkalender!

mms_img-89426085 (MMS)

Måste bara säga det :) så ja, nu är det december vilket betyder att det är mindre än en månad kvar tills 2011 är slut. Ska inte sammanfatta året än, no worries. Jag har ju min födelsedag, julen och förhoppningsvis massa annat kvar att ta mig igenom! Dagen till ära (ja, första december. Min favoritmånad började ju) har jag surat över att det inte är någon snö ute, förbannat värnamo för att det är värnamo och träffat ioanna & Carro. Och Idun :) kom hem lagom till criminal minds, sen csi och sen ncis :D nejnej, jag har inte alls hängt mig på den sortens serier. Inte alls. Tilläggas ska kanske att jag blir ännu mer paranoid av det. Sitter på golvet i badrummet nu och får för mig en himla massa saker som kan hända med mig. Usch. Och vampyrer - de syns inte i spegeln heller. Har jag hört.. Hjälp. Ska gå och lägga mig nu tror jag iallafall. Upp om sex timmar och joina pappa till soptippen haha. Over and out a-holes!

Dagens låt: Norlie & Kkv - När jag går ner

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun, men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker jag känner mig feg att jag väljer o kämpa ifred även om jag trodde att jag givit dig allt så kommer du med tiden trycka ner mig lite mer. Kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det så kommer du ser ner på mig för kärleken är ett spel för dig. Jag går ner för dig Jag kan göra det allt Snälla se på mig För jag vill ha din hand Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort Jag kämpar, sliter, svettas Jag kämpar, sliter, svettas Jag kämpar, sliter, svettas men den enda gången du är nöjd är När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer Jag var fast på botten men kämpade upp Tills jag nådde ytan och hämtade luft Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel Även om jag borde ha sett det så tittade du ner O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam Jag var dum, du var smart, jag var fängslad Men min mun ville ha dina läppar Jag går ner för dig Jag kan göra det allt Snälla se på mig För jag vill ha din hand Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort Jag kämpar, sliter, svettas Jag kämpar, sliter, svettas Jag kämpar, sliter, svettas men den enda gången du är nöjd är När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer Jag går ner för dig Jag kan göra det allt Snälla se på mig För jag vill ha din hand Jag går ner för dig Jag kan göra det att Snälla se på mig För jag vill ha din hand Jag går ner för dig Jag kan göra det allt Snälla se på mig För jag vill ha din hand Men du vänder blicken åt sidan och tittar bort När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer När jag går ner, när jag går ner, när jag går ner Ber du om mer, så ber du alltid om mer När jag går ner Ber du om mer

Tankar just precis nu:

* Det är lite smått påfrestande att ha sitt rum mittemot sina föräldrars (thank god att det inte är vägg-i-vägg). * Jag undrar om mina föräldrar någonsin sett något de helst sluppit se.. Ja, som har med mig att göra alltså. (menar, min nattduksbordslåda har stått öppen när jag kommit hem och i den finns det... Diverse saker. * Ska jag berätta för päronen att jag gillar tjejer också? De måste ju redan ha fattat ändå. * Hur ska jag spendera nyårsafton i år? * Och min födelsedag? ...kanske sitta hemma och supa skallen av mig av ren åldersnoja.. * Varför sover jag bara i halva sängen trots att jag har en dubbelsäng? * Ska jag kanske sova nu? Så, det var lite av vad jag funderade över just precis nu.. Senare idag ska jag till studion och byta stav i läppiercingen, ska bli skönt. Den är jobbigt lång. Just det, en fundering till: ska jag skriva in mig på af igen? (hela mitt väsen skriker NEEEEEEEJ FÖR FAAN!). Idag var för övrigt en trevlig dag. Träffade först ioanna och sen ema. Chill. Donken x2 dock haha. Hälsosamt.. Som mamma så snällt påpekade igår (i förrgår rent teoretiskt): Jag: "mamma, jag väger inte flera hundra kilo.." Mamma: "nää, men snart" Jag: "ööh...erhm..." Väldigt upplyftande måste jag säga haha. Nu äre nattdags för mig minsann. Typ sex timmar senare än jag borde sova. Cha cha bitches :*

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0