Mat till Godis och sko.. Höh?

Hej och hallå!

Dagen började med att jag iallafall sovit 6 timmar. Dock försov jag mig idag också då jag tydligen börjat stänga av mobillarmer i sömnen. Det suger för jag får bara bråttom till jobbet :( Men men, jag hann i tid iallafall!

Jobbet var inget vidare roligt idag heller, surprise surprise. En sak, som kunde gått väldigt illa, var lite småkul dock. En ny maskin som de tagit in på avdelningen och skulle fixa med välte nästan. Hade den ramlat helt så hade en kille (lite kul kuriosa om killen: han har en wunderbaum intatuerad vid armhålan haha :)) blivit ganska mos. Det hade varit hemskt! Men iallafall, fick sitta vid en varm maskin halva tiden och GUD vad varmt det var. Jag svettades massa och det var gräsligt äckligt :(!!

Efter jobbet duschade jag igen och åkte in till Värnamo för att lämna in tidrapporten på a-tjänst. Var helt ofokuserad när jag körde haha. Helt lost verkligen.. Men det gick bra ändå :P Bokade klipptid också. Fredag halv 10, haha ska försöka komma ihåg (remind me?). Köpte sorbet som jag lämnade till emma också för att hon är sjuk :( Vi peppade Gbg i helgen. Hon måste bli frisk!

Just det, angående rubriken: jag köpte kattungemat till Godis i Värnamo också. Och så köpte jag "godissko" till Dolly. Och vanligt kattgodis till mina andra sötisar :)


Väl hemma åt vi, grillat är mums :) Sen somnade jag i min säng och sen har jag fikat och nu skriver jag här. Har gosat och lekt med Godis också :) Världens sötaste kisse :D

Om 15 timmar är det långhelg :D

Mavrise i kardia mou. Tänk vad man hittar ...

Mavrise i kardia mou. Tänk vad man hittar mycket i en låda:)

"there is nothing more enticing than seein...

"there is nothing more enticing than seeing a woman in full throes of passion" - true story.

Trö[email protected] :(

Förresten

Förresten, jag sökte det där jobbet på Cypern! Nu får man väl bara hoppas (fasa?) på det bästa.
Haha, så inom en snart framtid kanske kanske kanske jag jobbar på Cypern. Hade ju varot lite lustigt ^^ Inte alls som jag tänkt mig för några månader sen :P
Nu måste jag rusa och hjälpa pappa med lite fibervvvvääääv!

Nemo Hedén

Det här var nog det bästa blogginlägget jag någonsin läst:

http://nemo.myshowroom.se/jag-vill-inte-explodera/#comment

Det känns som om Nemo beskrivit mig till punkt och pricka (ja, förutom att jag är 19 och inte 23 då). Så jag förstår vad han känner, och det är så fruktansvärt jobbigt. Man lever, man har kul, man gör vad man vill. Och sen så faller allt sänder. Till sist blir det så. Det är oundvikligt.
Och att prova sig fram, det funkar säkert ett tag. Men till sist när man den nivån där allt blir för mycket och man har inte hittat några svar. Och då faller man. Man faller rakt ner i en glaciärspricka som man inte kommer upp ur.
Och sen - the end.

Sen är ju Nemo faktiskt ganska snygg också

Arbetssökande? Jag? nää

Är hemma och har gjort mat. Eller ja, det blev typ tonfisk blandat med creme fraiche och lite kryddor haha. Orkar verkligen inte fixa mer. Sitter och lyssnar på någon (re)mix av lite olika låtar. Ganska bra faktiskt :)

Ska (!!!) ta tag i det där med att söka jobb nu. Och jag har bestämt mig för att söka det där på Cypern iallafall!

Just det, anledningen till att jag ser ut som världens undergång idag är helt enkelt att jag försov mig (efter mina hela två timmars sömn) och hann bara duscha och inget mer på morgonen vilket gjorde att.. ja. Jag ser ut som hej-kom-och-hjäääälp-mig :P

Men iallafall, det var en liten update.

Ccciao bithches.

Hej! Jag heter anni och ser ut som världen...

Hej! Jag heter anni och ser ut som världens undergång. Haha

Kan inte sova och ska upp om två timmar. F...

Kan inte sova och ska upp om två timmar. Fan:(

Kul att jag vaknade nu:p och kul att jag b...

Kul att jag vaknade nu:p och kul att jag borde (/måste om jag inte ska somna på jobbet) gå och lägga mig om åtta timmar. Värd dag ^^

Ligger och läser igenom lite saker jag skr...

Ligger och läser igenom lite saker jag skrivit ner i en anteckningsbok jag har. Saker jag tänkt och bara skrivit rakt ut. Och trots att det snart är ett helt år sedan jag skrev det första i den så blir jag fortfarande lika ledsen över det. Jag blir fortfarande lika förbannad på mig själv och jag förstår fortfarande inte vad jag tänkte på. Det känns som om hjärtat krampar, som om det vill trycka sönder hela mitt inre. Tårarna rinner och jag vet att jag aldrig kommer förlåta mig själv för det jag gjorde. Troligen kommer jag aldrig släppa det ifrån mig och troligen kommer jag aldrig släppa någon så nära inpå mig på det sätt som jag gjorde med henne. Jag är rädd för att misslyckas en gång till. Jag vill inte det. Och jag orkar inte knäcka mig själv en gång till. En gång till och jag kan inte fixa till mig själv igen. Bara jag tänker på vad jag gjorde så rinner all energi ur mig och jag ligger skakar.

End transmission

Undrar (inte funderar den här gången haha) lite över varför jag inte lyssnar mer på AFI. Hmm..

"With the lights out and the night inside
the broken radio was playing suicide.
I felt myself falling.
I confessed to you "I saw a body."
You said you'd seen a few.

This night has only just begun.
If there's discretion that you've not abandoned now's the time.
We'll burn to best the morning's son.
Go grab your bag I'll bring the gun, the gun."

Where them girls at

Dagens låt dårå: Where them girls at - David Guetta ft Nicki Minaj & Flo Rida.

"So many girls in here, where do I begin?
I seen this one, I'm bout to go in
Then she said, I'm here with my friends
She got me thinking, thats when I said

Where dem girls at, girls at?
Where dem girls at, girls at?
Where dem girls at, girls at?
So go get them, we can all be friends"



Just nu sitter jag och chillar i soffan. Klockan är kvart i två och jag funderar lite på om jag borde gå och lägga mig så att jag inte degar bort hela jävla dagen imorgon också.

Sen funderar jag på att köpa en Onepiece också. Antingen Stars&stripes-modellen eller typ purple/peach. Eller någon helt annan färg. Eller inte alls ^^

Sen funderar jag även på om jag ska söka det där jobbet på Cypern i sommar. Sure, det är säkert en jävla massa människor som sökt och chansen (risken?) att jag skulle få det är väl minimal. Men man vet ju aldrig. Känns ju fett onödigt att söka om man tänker säga nej om de är intresserade. Men liksom, vad ger det mig? Förutom en säkerligen kräft... nej hummerröd (bara för att jag är så awesome) nyans. Lönen lär ju säkert suga och man kommer ju behöva spendera pengar där nere. Inte överdrivet mycket, men mat och andra vanliga prylar. Så det är ju inget jobb som man blir rik på direkt. Antar jag.. Å andra sidan kanske man får några sjukt trevliga månader med mycket nytt folk och underbara (och säkert hemska, det är ju mig vi snackar om) upplevelser. Sen vet jag inte om jag vill lämna mamma och pappa hemma. Det kan ju hända något och var är jag då om de behöver mig till något?

Äsch, antar att man likaväl kan söka.
Hmm...
Nu funderar jag på att gå på toa också.
Jävlar vad jag funderar.

Nu funderar jag på vilka otroliga paintskillZ jag har såhär på morgonkvisten också:

Och fråga inte vad jag gjort med håret. Ser ut som en dådan där toupé eller vad det heter.. 
Det är en kuksugartassle (tillägnad fanny) med lite nedfallen lugg egentligen. Eehe.

Det var inte såhär det skulle sluta. Men ...

Det var inte såhär det skulle sluta. Men Grattis barcelona.

En halvtimme kvar nu. Just nu underläge fö...

En halvtimme kvar nu. Just nu underläge för united. Men två mål framåt och inget bakåt och det är där de ska!

Jag hatar den äckliga råttan lionel messi.

Jag hatar den äckliga råttan lionel messi.

Halvtid: 1-1 just nu. Och jag vet att unit...

Halvtid: 1-1 just nu. Och jag vet att united vinner. Såå- barca, bara ner och tugga gräs.

Rooooneey!:D 1-1 nu!

Rooooneey!:D 1-1 nu!

Jag dör. Fan.

Jag dör. Fan.

Barcelona. Vilka pygméer. Och gud vad fin ...

Barcelona. Vilka pygméer. Och gud vad fin Nemanja Vidic är :)

alltså jag är så avundsjuk på Frida nordst...

alltså jag är så avundsjuk på Frida nordstrand och glenn hysén idag. Tänk att få stå nere på gräset på wembley idag. Underjävlabart!

Nu jävlar gäller det! 35 minuter tills mat...

Nu jävlar gäller det! 35 minuter tills matchstart. Jag är så sjukt pepp! Har gjort smoothie, hämtat in en fräsch cola och funderar på en öl. Aaah! Ikväll. Ikväll är det revansch för nederlaget 2009!

Ååårh

Alltså va fan?!

http://www.qx.se/pride/17736/moskva-pride-forbjuds-igen

Moskvas borgmästare förbjuder Pride även i år

Moskvas borgmästare förbjuder att ett Prideevent ska hållas i staden trots att Europadomstolen dömt att det inte får förbjudas. Jag blir så jävla sur. Om han nu är emot homosexuella så borde han få kuk i röven och sen inse att han älskar det. Nej men seriöst, han behöver inte kolla bara. Eller? Menar, de som går i paraden kommer säkert få motstånd ändå. Varför i hela friden ska han förbjuda det? Det blir bara ännu mer kravaller då (ja troligen iallafall).
Nej fy vad arg jag blir. Han skulle ha stryk.

Ölbriller

Hhaha, fan vad skön men ändå fett skön låt xD
Det är ju sant iallafall..



Åh jag vill åka till Las Vegas. Nu.

Så jävla taggad! Champions League-final - Man United - Barcelona

Alltså fy fan!

Jag är så taggad inför matchen ikväll att jag inte kan sova. Kan inte minnas att jag någonsin varit så excited inför en match. Iallafall inte en match på tv.

AAAAAAH! Jag ser framför mig hur Vidic får lyfta en till pokal tillsammans med Sir Alex. Jag längtar tills klockan elva ikväll ungefär. Det finns inte i min värld, och borde inte finnas i någon annans heller, att Barcelona. För det gör de inte!

Älskade Manchester United!

Tänkte döpa inlägget till Dyngkåt och hur helig som helst. Men...

Det gjorde jag inte. För jag är inte helig. Långt ifrån haha..
Jag och mitt liv lever i en unholy alliance where none of us really gillar den andra.
Idag kom jag fram till det - jag vill ha problem, provokationer och passion.
De tre viktigaste P:na efter pass, pillett och pengar. Haha..

Måste säga att det är psykiskt jobbigt att det jobbar en stört snygg kille på Trelleborg som gör att jag inte kan koncentrera mig. Okej så illa är det inte, men han är sjukt snygg ialllafall. Het. Sen har jag hört att hans personlighet inte är.... så önskvärd. Men det skiter jag i. För.... this is how we do it. Na na na na na na! (BATMAN. random..)

Förresten, jag är irriterad. En kille ringde på förmiddagen idag och väckte mig. Han sa att han hade ett paket till mig och sa att han skulle lämna det till mig på jobbet. Men har jag fått något jävla paket? Neej, såklart inte. Jag blir lack. Ska trösta mig med NCIS om en liten stund. Och äta chips. Sen måste jag gå ner i vikt!

Gärna innan semestern. Det är... 7 veckor kvar. Om jag vill gå ner ca 15 kilo så är det ungefär 2 kilo i veckan. HAHAHA troligt att det händer då?! Naat. Reductil here I come säger jag bara. Men är det liksom värt att betala typ 900 i månaden för att säkert gå ner i vikt eller är det bättre att satsa på supernyttig mat, MYCKET träning och ingen annan artificial hjälp? Jag vet ju vilket som låter mest bekvämt..



Vad väljer man helst egentligen?!



Den kroppen kan man ju bara drömma om alltså.. haha!
Fast å andra sidan kanske man inte vill ha så mycket muskler.



JA TACK!!!!! haha! Nu är det NCIS-time.

Jag hatar verkligen när det nästan är ljus...

Jag hatar verkligen när det nästan är ljust och fåglarna börjar kvittra när man ska gå och lägga sig. Skitjobbigt verkligen! Kul att jag fick rusa ut nu, naken under morgonrocken, till uthuset och kolla så att godis var där. Dolly började skälla som fan och något skrek ute så jag trodde det var räven som kommit för att äta upp min lilla katt. Men han var kvar:) han såg helt yrvaken ut. Jättegullig! Nu måste jag verkligen sova! Godnatt!

Angående videon

Kom fram till att jag är lite avundsjuk på Snoop Dogg och de andra killarna i videon. Sexiga brudar i snygga underkläder eller badkläder eller helst utan kläder alls. Ahmagawd that's hot haha.

Drömmen ju! :D

nu måste jag sova för imorgon ska jag äta sushi med Ioanna innan jobbet! :)

tänkte se om jag kan komma upp i tid så att jag kan åka tidigt in till stan och har jag riktig tur då så hittar jag någon drop in klipptid. Är trött på mitt hår alltså. Vad fan ska jag göööööra?

Förresten, borde söka jobb. Funderar på om man skulle söka typ nere i Köpenhamn..? Nyhavn eller något.. Men vet inte riktigt hur jag gör med boende då. Eller om man kan bo hos någon släkting nu under sommaren? hmm, får fundera över det där.


Nyhavn by day...

"Feels so good being bad,
there's no way I'm turning back,
now the pain is my pleasure 'cause nothing could measure."

...

Hittar inte det sista klippet. Hur som helst var det fint!

Peppar inför... ähvafan, allmänt, med lite bra musik :D



There's only one way we can stop the drought
Come with me
We can take a trip down south
I can tell she's thirsty
I'm in the whoa like a birdy
Whatcha wanna do tonight?
It's still early
Wanna get some tonight
She's all sturdy
I'm in I'm in
Like a cigarette
She wanna quit
I just wanna make you sweat
I wanna make you sweat.

Tredje klippet som skulle vara i "rysningar"

Ih, han är fin :)

Det andra klippet som skulle vara i "kunde inte låta bli"

ÅÅÅÅÅH vad jag längtar tills jag får hem tröjan:D

Jobb jobb jobb! Fast det är chill. Jag gör...

Jobb jobb jobb! Fast det är chill. Jag gör absolut inget jobbigt, haha. Vid fyra är det möte med chefen. Lovar att han kommer säga att vi kommer få gå. Ska söka jobb när jag kommer hem tror jag :P hur som helst. Nu har jag min första rast så jag äter lite, partasallad. Gott :) Egentligen borde jag inte äta förrän nästa rast men jag var ju sugen, haha. btw, jag peppar nästa helg. Ska till göteborg med Emma på HBTQ-festivalen. Typ gbg-pride ju :) Jag hoppas på fint väder, god öl, snygga flator och gulliga bögar! Måste boka buss/tågbiljetter dit och hem med. Och Liseberg ska bli sjukt kul :D emma, om du läser det här: vi MÅSTE åka den nya. Atmosfear alltså:D nej nu måste jag sluta. Over&out. Rogerrogerroger- brushabrushabrusha.

Röv då..

Insåg att man bara ser en av filmerna i båda inläggen och att de dessutom kommit i fel ordning. Men orkar inte fixa det nu. Kanske inte alls. Vi får se haha.
Nu är klockan iallafall halv 4 och jag borde verkligen sova. Så jag ska nog läsa en litenliten stund och sen sova.

Förresten, beställde hem en Vidic-tröja :D Dock släpps inte de nya tröjorna förrän 3e Juni så jag får vänta tills efter då. Men det är det värt :) Trots att jag egentligen velat ha den till CL-finalen. Men men..

Köpte en äcklig present till mamma med. Vill inte ens nämna vad det är för jag känner mig som en sådan förädare. Och tyvärr lär den komma innan finalen men då ska hon minsann ändå inte få den förrän efteråt. Mohaha.

gunatt.

Rysningar!

Seriöst. Jag får sådana rysningar när jag kollar på det här. Och det kanske faller en liten liten glädjetår.




1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 17 18 19 KNOCKED OFF YOUR PERCH!




Min man.
Visst, hans engelska kanske inte är den bästa man hört. Men vad gör det när han är så bra? Han blev utsedd till årets spelare av Barclays och det säger en del. Han är bra på huvudet och han läser spelet som en gud. Det är inte många som kommer förbi honom där bak. ...Och det ska Messi minsann få se på Lördag.



Den dagen jag väl får se det här laget på riktigt kommer jag börja gråta tror jag.
Ja, jag är en fotbollsnörd. Men seriöst, jag skulle vara lycklig.
Manchester United <3

Kunde inte låta bli

Vackert.


Alltså han är så otroligt duktig. Tror jag ska bli serb.

>>När man får en ny vän är det svårt att v...

>>När man får en ny vän är det svårt att veta om man har blivit förälskad och vill i säng eller om man helt enkelt vill ha en nära vän.<< -'En flickbok, om motorcyklar, flammande ödlor och andra viktiga saker' , Erika Lopez

Åh. Vilka rysningar när Vidic lyfte pokale...

Åh. Vilka rysningar när Vidic lyfte pokalen. Så fint så jag blir rörd.

Om ca tre minuter är manchester uniteds si...

Om ca tre minuter är manchester uniteds sista match för säsongen slut. De är redan klara mästare men vinner ändå med 4-2. Om inget ändras nu i slutet iallafall.. Och jag är så glad. Världens bästa fotbollslag :) och på lördag vinner de champions league. Jag längtar till jag sitter på Old Trafford!

Kul att jag inte kan skicka sms så det här...

Kul att jag inte kan skicka sms så det här kommer säkert inte fram. However, jag är typ kär i en kille. Citerar (nästan) viktor: "fan vad skön han är". Världens skönaste kille verkligen. Långt hår, stor tisha och .... ja, åh komsi komsi! Annars har det varit en fin kväll. Champagne igår och (för lite) öl idag. Men men, hittade ju min framtida man iallafall :P Puzz hahahaha

Have you ever been so sad you can hardly s...

Have you ever been so sad you can hardly stand, lying on the ground, head in your hands. I have, I have.

Köpte lite saker på Erikshjälpen idag. ha..ha.

Köpte 15 böcker.
Fråga inte varför :P

1, en bok med dikter av viktor rydberg, boken innehåller även Singoalla!
2 Sherlock Holmes äventyr (i urval av Torsten Ehrenmark)
3, Madame Bovary
4, Processen
5, Edith Södergran - samlade dikter
6, Jorden runt på 80 dagar
7, Rötter
8, Gorkijparken
9, Moment 22
10, Ivanhoe
11, Den unge Werthers lidanden
12, En dag i Ivan Denisovitjs liv
13, Min barndom
14, Analfabeten
15, Aischyloc/Euripides

De 15 är det iallafall. Jag undrar lite när jag ska ta tag i att läsa dem :P

Winter

Ja, så var det med det... Jag jobbar på. Personalfest förra fredagen. 
Svär på att jag aldrig mer ska gå ut i Värnamo. End of story.
Fira att IB-exams är slut denna helgen.
Sen öppnar Chappen på lördag. Ska dit med kompisar. Blir nog fint!
Söndag blir det filmmaraton igen. Jag peppar.
Kommer dö om jag inte gör mig av med allt.
Eller så kommer jag dö om jag inte fortsätter göra allt.
Eller så ....
va faan. Jag vill bara köpa en one way ticket till L.A och
upptäcka att det är precis lika underbart som jag föreställt mig.
Kommer jag inte in (när jag inte kommer in alltså) på någon utbildning så
tror jag seriöst att jag gör det. Då har jag absolut inget att förlora på att åka.
Jag vill till Rodeo Drive, kolla på the Hollywood sign, sätta händerna på alla stjärnorna som
alla kändisar och alla äckliga turister satt sina händer på.
Jag vill lära mig smågator och små krogar som man kan ta en drink på
en tisdagkväll. Jag vill ha ett eget kylskåp och en amerikansk rumskompis.
Jag vill alltid ha ett sexpack i kylen och jag vill förundras över hur stor staden är.
Jag vill kunna se hur ytliga alla är och jag vill kunna kolla på alla body builders
med muskler stora som mitt huvud. Jag vill kunna kolla på alla tjejer med supertunna
kroppar och silikonbröst. Och förstorade läppar.
Jag vill kunna känna mig fri.
Det gör jag inte i Sverige. Jag vill ha mer.
Jag behöver mer.
Jag behöver mina drömmars stad.
(och när jag kommer dit så är Megan Fox min :P)

godnatt.








I should know who I am by now I walk The record stands somehow Thinking of winter Your name is the splinter inside me while I wait And I remember the sound of your November downtown And I remember the truth A warm December with you but I don't have to make this mistake And I don't have to stay this way If only I would wake The walk has all been cleared by now Your voice is all I hear somehow Calling out winter Your voice is the splinter inside me while I wait And I remember the sound of your November downtown And I remember the truth A warm December with you but I don't have to make this mistake And I don't have to stay this way If only I would wake I could've lost myself in rough blue waters in your eyes And I miss you still And I remember the sound of your November downtown And I remember the truth A warm December with you but I don't have to make this mistake And I don't have to stay this way If only I would wake
















Det här kommert säkert inte publiceras för...

Det här kommert säkert inte publiceras för min blogg cepar ju. Men men.. mitt drömhus: Bam Margeras hus. Fy fan vad nice alltså! Jag vill det (och honom haha) so bad! Kollar på nitro circus btw. Special bröt nyss av sina framtänder när han slog ett cykelstyre. Stackaren:( haha awesome ju xD

Fotboll!

Jag är sur över en sak - jag har gjort tre mobilblogginlägg. Som inte kommit upp! :( Men men.. kan väl skriva om sakerna i och för sig men det blir ju inte riktigt samma sak.
Well well. Till fotbollen :D

United vann med 2-1 mot Chelsea idag :D
Jag är happyface som 25 och nu finns det inget annat i min värld som kan stoppa mitt älskade Manchester United från att ta sitt 19:e(!!!) ligaguld. De blir historiska då. Tjoho! :)

Och det började så otroligt bra med att Chicharito gjorde mål redan efter 37 sekunder. Snacka om att man blev ännu mer taggad då eller.
Sen gjorde min man, Nemanja Vidic, 2-0 på nick i 23e minuten. Awesome.
Och sen att han är fett snygg skadar ju inte alltså.

Sen reducerade iofs Chelsea i typ 69e minuten eller något sådant, men sen kom de inte närmare. Nu behöver United bara ett poäng på de två nästkommande matcherna för att vinna ligan. Och matcherna är mot Blackpool och Blackburn (har jag för mig..?) så det borde inte vara några problem.

AAAAH jag är så glad. Älskade Manchester United!

Firar med en finfin sång:


"You've got to hear the masses sing with pride - United! Man United!
We're the boys in the red and we're on our way to Wemberly!
Wemberly, Wemberly!
We're the famous Man United and we're going to Wemberly!
Wemberly, Wemberly!"

Världens bästa fotbollslag <3



Och såklart - världens bästa coach. Sir Alex Ferguson. Vilken helt otrolig jävla underbar gammal gubbe :P Han leder United till titel efter titel och man slutar aldrig förundras. När han slutar vet jag inte vad som händer haha, so let's hope that's far away.
För övrigt spelar Gary Neville sin sista match någonsin i karriären den 23e Maj. Jag är sjukt sugen på att åka och kolla. Visst, det är mot Juventus och det kommer säkert inte vara utsålt. Men ändå, skulle det inte vara underbart?! Jo.
Fast.. jag väntar nog till nästa säsong. Då jävlar ska jag skrika mig hes av alla sånger och ramsor som ska hjälpa United till en trepoängare. Åh..

puss.

Vinst till United! Åh vad jag är glad nu! ...

Vinst till United! Åh vad jag är glad nu! Behövs bara ett poäng på de två sista matcherna nu för att de ska vinna ligan. Åh. Vilken lyckans dag! Och Sir Alex Ferguson, vilken underbar gubbe alltså. Och min lilla (okej det var väl inte rätt ord kanske) Nemanja. Fint!

Paus nu. United spelade så mycket bättre i...

Paus nu. United spelade så mycket bättre i första halvlek. Hoppas bara att de kan hålla i det i andra halvlek. Fast... Det vet jag ju att de kan. För de är bäst! Glory glory man united, glory glory man united, glory glory man united, when the reds go marching in! :D:D

Aaah! 1-0 till älskade United efter bara 3...

Aaah! 1-0 till älskade United efter bara 37 sekunder mot Chelsea. Seriefinalen artar sig. Go Reds <3

Klockan är halv 5 och jag sover fortfarand...

Klockan är halv 5 och jag sover fortfarande inte. Jackpot. Nu börjar det dessutom bli ganska ljust ute, men jag orkar inte gå upp och dra ner rullgardinen. Läste klart Bara inte du precis nyss. Den var väldigt bra. Men lite sorglig. Kändes väldigt mycket- that's life. Och det kanske är det man behöver ibland. Man behöver inse att det blir oftast inte som man tänkt sig. Men man klarar. Det måste man..

Nattflum

Haha efter gårdagens bildfynd (hrrm) så började jag kolla igenom lite bilder nu. Och gud vad mycket fula bilder det finns alltså :P och roliga och konstiga med förstås. Sen, mitt ibland alla fula så kommer det någon fin. Men det är väl liksom 1 på 20 haha.

Hängde med Emma på jobbet som bärförsäljare på Kvantum den 25e Juli 2008.
Otroligt att hon trots alls sålde några bär hahaha:


Sen åkte vi och badade och kladdade in bär på oss. Och lekte vattendjur.
Snyggt.


Asfräscha tjejer i Szczecin den 25 Augusti 2008 
Inte alls smått bakis och cptrötta efter färjeturen. Inte alls..



Hävartävling i Stadsparken under IB-insparken den 4e September 2008.
Nu tre år senare tar de studenten om en dryg månad..



Rysk afton hemma hos Emma med Borsjt (stavning?) och rysk vodka
den 13 September 2008:



Maskerad hos Julia den 8e November 2008.
Jag skulle varit ett bi från början,
men slutade som en muterad utomjordisk Tiger (han i Nalle Puh) med giant boobs:



Den här bilden tillägnar jag världens bästa Fannygurl haha.
En mattelektion den 20e November 2009:



En vinkväll hemma hos Emma den 2a Januari.
Första bekantskapen med Småblå, dock inte den sista.
...och ännu en bekantskap med en full diskbänk dagen efter:



Ännu en kväll hemma hos Emma - den 23e Januari.
Joltcola, Animal Farm och Sweeney Todd:



Skabbiga bulgariska horor den 30e Januari 2009:



Ah, good old days.. haha. Nej men man hade roligt där i ungdomens dagar alltså ;)
Nu borde jag sova för klockan är över 2. Illa dock att jag inte ens varit uppe i 12 timmar än.
Men men, förhoppningsvis kanske jag kan komma upp innan 11 imorgon (jaa, det är tidigt för att vara jag).
Taggar morgondagen med lite.. OhMyGod :)



Sleep and masturbate well.
xoxo

Gettin' over you

Ligger hemma och chillaxar med David Guetta. Niice :)




Ska gå ner och äta chokladboll nu. Wish me luck haha!

Brand

Förresten, igår... det brann ner en lada. Mitt inne i Kärda.
 
Ganska sorgligt faktiskt för den har liksom alltid stått där. Som tur är så fanns det väl ingenting i den. Iallafall inte av värde. Någon pratade om en husvagn men jag är inte säker. Hoppas de hade försäkring på den iallafall haha. Jag blev sur för jag har ju alltid kameran med mig annars men hade jag det igår? Nej, såklart inte.. Tog några bilder med pappas mobilkamera men det blev ju onekligen ganska kassa. Men men. Kanske lägger upp någon iallafall.
sen.

Sjusovare? Nej, tresovare.

Alltså fy fan vad skönt! :D

Jag sov nästan till klockan tre idag och nu, för första gången sen mitten på förra veckan någon gång, känner jag mig hyfsat utvilad. Jag har nästan sovit ifatt all den sömn I missed out on last week. Dock är klockan 17,40 nu men det känns som om klockan är max 14 hah. Hoppas att jag ändå kan sova ikväll.

Igår innan jag skulle sova (eller ja, idag egentligen, somnade väl runt halv tre) så läste jag i en bok - Bara inte du - av Katarina von Bredow. Hon skriver faktiskt väldigt bra och jag tror att de flesta ungdomar iallafall läst någon av hennes böcker. De innehåller pinsamma tystnader mellan en själv och personen man är kär i, sexuella kontatker, föräldrakonflikter, jobbiga flytter (flyttar..?) och en hel massa annat som i princip alla ungdomar kan känna igen sig i.
Bara inte du handlar om en tjej som nyss flyttat hemifrån och som blir kär i sin bästa väninnas pojkvän (knepigt läge alltså). Dessutom börjar hennes bästa vän testa nya grejer som hon oroar sig för och samtidigt dyker det upp saker om hennes föräldrars skillsmässa och om hennes lillebrors liv. Boken är iallafall väldigt bra hittills och jag ska nog faktiskt ta och läsa lite i den nu.

Illa btw att det känns som om jag ska somna haha. Borde gå ut och så mina frön i landet egentligen. Det blir Isbergssallat, ärtor och morötter :)

För övrigt så gör min tunga ont. Haha, stavarna är typ lite korta och det gör ont när jag sväljer, annars kan jag egentligen inte klaga. Det funkar bra och jag kan fortfarande andas och prata någorlunda. Undrar vad vi ska äta ikväll... hoppas det är något lättätet.
Btw, bara en vecka kvar till Eurovision :D heja heja heja Eric Saade!

Hahaha!

Hahaha kollde igenom "bilder" på datorn. Och där ligger verkligen bara helt osorterade gamla bilder. Liksom, jag i mitt morotshår. Även någon edition av rutten morot fanns där. Och det blonda. Och det gula. Och det bruna och det som nästan var svart. Det fanns bilder där jag inte hade någon piercing alls och det fanns när jag hade i läppen, både en och två. Septumet kom till i slutet där. Åh vad längesen haha :)






Gud vilka tider hahah!

Lady Gaga - Judas. Twilight - Edward Cullen.

Alltså, Lady Gaga.
Hon är så jävla snygg så jag tror jag dör. Och Judas är bra.





Btw, kollade på Twilight ikväll. Och ja, jag blev nog lite Edwardified. Han är het. Sorry men it's true. Och så är han gullig. Dessutom gillar jag Twilight vilket typ är lite pinsamt att berätta. Men men, så är det. Och nu måste jag ju kolla på New moon och Ecplise snart med. Och snart kommer Breaking dawn. Tjoho :)



Ögonen och blicken alltså. Mums!

Nej nu ska jag sova. Somnade innan i eftermiddags och det var helt underbart skönt haha. Sömn är underskattat alltså. Det är typ det bästa som finns. Och när man drömmer kan man göra precis vad som helst utan att någon motsäger sig och man kan göra saker man inte får i verkligheten (lucky for me haha). I natt kanske jag ska drömma om vampyrer. Mhmm..
För övrigt går det riktigt bra med både tatueringen och tungan. Tatueringen tvättar jag och smörjer in, som sig bör. Och tungan... ja den sitter ju liksom där den sitter. Men jag försöker att prata så tydligt det går och äta så normalt som det går. Och det gick riktigt bra ikväll; jag åt kebabrulle så det kanske var därför. Goda saker ska ju bara ner alltså, haha :P

Förresten så väger Godis nästan 450 gram nu. Gulligt :)

Haha såå rätt ... förra sommaren:
"Girl, tell me whatcha said (said)
I don't want you to leave me
Though you caught me cheatin'
Tell me, tell me whatcha said (said)
I really need you in my life
Cuz things ain't right, girl"

Alltså jag satt och sjöng lite nu (ja, jag sjunger jämt när jag är ensam. låter för jävligt) och det var fan vad svårt det var med engelskan nu. Läspar som 18 alltså. Eller ja, det låter som jag säger sch när jag försöker säga s :P 
Äsch då, det går nog snart över. Efter helgen är jag fit for fight igen.

Sniffpåalla. 

Tatuering - Sushi - Piercing

Tjoho :D :D

Idag är jag happyface som 17.

Igår blev det som sagt dags för tatuering. Kenta (tatueraren - helskön kille) ringde mig när jag satt och fikade med mamma vilket blev lite awkward eftersom jag inte kunde nämna något som skulle avslöja mig haha. Iallafall, kom lite tidigare dit, han gjorde stecil på formeln, sen skulle det kladdas på lite grejer och tvättas och så.
Och sen var det dags...

:) det gjorde ont, det kan jag ju inte neka till. Men det gjorde inte speciellt ont faktiskt. Tvärtom så gillade jag det lite.. Eheh ^^

Här är den iallafall (ursäkta bilden men kameran är ond mot mig..)


Just nu är det fortfarande svullet och på bilden har jag nyss kletat på babyrumpsalva så den ser lite lusitg ut. Men men. Jag är nöjdnöjd :)

Åt även Sushi med Ioanna (Emma var med en stund också, sen bara gick hon :O haha ) och det var ytterst trevligt. Jag satte upp Ioannas hår i en liten tofs. Jag tyckte hon var söt. Det tyckte inte Ioanna själv ^^



Sen ritade även Ioanna världens fulaste pedofilkanin xD


Alltså... den dregglar och vinkar som ett fucking retard.

Jaa, och så till idag. Jag har ju jobbat såklart (öööh trött) och sen tog jag bussen in till Värnamo för att päronen inte kunde hämta mig. Väl i Värnamo mötte jag upp Anna :) och vi gick till Apoteket och köpte babyrumpsalva och underlivstvåål (freeesh). Men ja, jag ska ju ha det till tatueringen såklart. Sen gick vi till biblioteket och hälsade på emma, tog bort plasten och tvättade tatueringen.
Efter det tog vi tag i våra liv och satte oss på Café 18 :) Fika är typ... besthest xD (ja jag är flummig idag. som fan faktiskt. glad som 17 med).

Sen så tog jag tag i det som jag fick för mig igår att jag skulle göra - gick till Hell Yeah.
Igen.
Och detta besöket avslutades med en till tungpiercing. Jag är löjligt glad trots att jag just nu inte kan äta, det gör ont och jag nästan räknar med att vakna upp med en falukorb till tunga imorgon. Haha  men men, det är det värt :)

Om några dagar har svullnaden lagt sig och då ska man bara vänja sig helt också. Niice!

Ursäkta den här bilden med för all del. Kameran var dum och stängde av sig när jag skulle ta kort så det fick bli webcamen ^^ Men men. Såhär ser det ut just nu :)
Har försökt äta en portion mat i en timme nu. Går inget vidare. Men jag kämpar på :P
....det blir nog varma koppen imorgon haha.

nu måste jag sova. Over and out. Pouusch! :D

tröttastetjejenistan.com har sovit knappt...

tröttastetjejenistan.com har sovit knappt tre timmar. Försov mig. Hann ändå i tid till jobbet. Nu sitter jag och väntar på att dagen ska ta slut. Oh. Haha. Bara skinka, japp japp! Prima skinka, japp japp! Svin, men fin fin!:D

Storleken - spelar den någon roll?

Så, jag har som sagt inte bestämt mig hur jag vill ha tatueringen. Och det är inte ens 16 timmar kvar. Oj oj oj :O

haha nej men nu tror jag att jag vet. Storlek 40. Yes. Eller 36. Eller 38. Vi får se :P

Nu MÅSTE jag sova. Ska upp om 4 timmar. Sadface. haha..

Åt helvete med matchen. Visst, real gjorde...

Åt helvete med matchen. Visst, real gjorde ett mål. Men tyvärr så räcker inte det. Och matchen är inte slut än men det är ca två minuter kvar och de sa göra två mål. Det går inte. Tyvärr. men, jag måste erkänna att det var fint av Guardiola att sätta in Abidal. nu är matchen slut. Fan. Men men- det var en väldigt bra match.

Jag hatar Barcelona. Jag hatar hatar hatar...

Jag hatar Barcelona. Jag hatar hatar hatar dem.

Känns verkligen som om Ramos fattas i Real...

Känns verkligen som om Ramos fattas i Real, men de håller trots allt ihop försvarsspelet väldigt bra. Dock brister ju anfallet lite. Men jag cheerar som 17 och snart vet jag att Los Galacticos gör mål :D

Helfräscha minigulerødder

Bonjour tout le monde! :D

Idag är jag lika trött som igår. Värre till och med haha.. Men jag är på bra humör och peppar morgondagens tatuering och sushiätande med Ioanna :)

Dock har jag inte bestämt mig för hur tatueringen ska se ut än. Eller ja, stil och storlek. Känns som om det börjar bli dags att bestämma det nu :P
Well well, det blir nog bra!

Det blir antingen så stort som det svarta eller så litet som det gröna. Eller någonstans däremellan. Funderar på så stort som det vinröda (eller vad det är för färg...?)


Ursäkta bilden btw men skickade den till fanny för att hon skulle yttra sig. Webcam liksom <3 naat haha.

Men angående rubriken då -

efter jobbet så följde jag med pappa till Värnamo. Han skulle till Biltema och jag var snällochduktig dotter och följde med som sällskap. Var kanske inte jättebra sällskap iofs utan gick mest runt och halvsov och släpade på en korg. Men men, han får vara nöjd med det lilla. Sen föreslog han att vi skulle äta på Donken och då vaknade jag ju till (nästan). mat mat mat. inte för att jag har någon aptit idag heller, men ändå liksom. Det blev ett Happy Meal så jag fick både mat och leksak. Awesome :) har inte ätit det på år och dagar så det var lite roligt faktiskt.
Och minimorötterna (ja minigulerødder) var riktigt mumsiga. Väldigt fräscha faktiskt. Och bara typ 16 kalorier i en liten påse. Typ superduper mellanmål ju :)

Nej nu ska jag sova en stund innan fotbollen tror jag.

HALA REAL MADRID :D
Två måls vinst (minst hrm) mot Barça och mina älsklingar är i Champions League-final :)
Visst, det är en sjukt svår uppgift att överhuvudtaget spräcka nollan mot Barça hemma på Camp Nou, men det är inte omöjligt. Och gör de det så kan de gott vinna också!
The Cold War här hemma brusar snart upp till automatvapennivå och backstabbing kommentarer. Det är jag mot mamma (och delvis pappa på min sida ofc. Lite vett har han väl).

Biebie flygendemattefans.

Klockrent

And the drummer hits the beat
and the guitar sings the chords
The singer starts to sing
and I move a little bit closer
I made a promise to myself
never to go near you again
I said I will go anywhere but there

It’s now or never I cannot choose not to
May I dance with you
may I hold you close
may I touch your breast
and make love to you
May I make a terrible mistake with you
may I make a wonderful mistake with you
I said I will go anywhere but there

Lustigt hur mycket man kan ändra sig på bara en liten tid.
Ibland förvånar jag mig själv - hur dum jag egentligen är.
Och hur mycket jag trivs med det.

Sommarens favoritbikini är framplockad. Eller inte.

Yes, nu är den uppfiskad! (ur fiskskålen.. ha ha kul)..



Alltså hur jävla små bröst ska man inte ha liksom? Eller?
Menar, det kan ju inte hjälpa hur fasta bröst man har om de är stora för då når den ju inte över nipplesen haha!
Usch vilken grotesk syn. Sorry peeps. Tur att bh:n är på iallafall :P

Nu måste jag gå och lägga mig. Är fruktansvärt trött :(
Imorgon blir det jobb och... slappande haha.

Okej nu började jag lyssna på Billie the vision & the dancers. Var ett tag sen. Åh vad fint :)

"Would you mind if I take of my glasses
and turn blind for the rest of the night
Would you put them back on in the morning
if you're still here

I won't mind if you take of your glasses
I'll put them back on when you're awake
It's ironic that you can not use
the most beautiful eyes that I've seen

There's something about you that I love
Might be your fingers, your teeth, I don't know
or the jokes that you tell after midnight
when we're the only ones awake

And we laughed and we laughed and we laughed again
and we cried and we cried and we cried
cause the secret love that we had
was tearing us apart

And my paintings were always important
your were the very first one to see
I counted sheep for a week cause I couldn't sleep
Your reaction was a crossroad to me

We fell asleep just an hour before daylight
we woke up by a cat in our bed
It jumped in from our open window
it scared the youth out of you and me

And we laughed..."

Models! Riiiight...



Överst:
Stefanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz & Naomi Campbell.

Nederst:
Steve-O, Johnny Knoxville, Wee-man, Chris Pontius & Bam Margera.

Drömmen ju :)

--

"They taught me that pain is not to fear,
it's temporary and it's gonna pass pretty quick.
Don't be scared and stop regretting it".


Allmän bild som egentligen inte har något med något att göra.
Förutom att vi är så snygga då :P


Typ skabbådror. Snart får de sällskap :P Eller ja, deras... vänsterrespektive. ;D

Tiden går fort när man har roligt (eller?)

Oj, tänk att det snart är ett helt år sen studenten. Tiden har gått så himla fort men ändå så långsamt. En del saker har inte förändrats alls, medan andra saker tog en tvärvändning redan under studentdagen och en del har sakta men säkert runnit bort under året.

Den 11:e Juni 2010.
En väldigt speciell dag.
En dag jag aldrig glömmer.
Lycka blandades med sorg.
Tårar blandades med bubbel.
Känslorna svämmade över precis som glasen.
Och mitt liv gick sönder.

Meeen, det är ett helt år sen. Livet har jag pusslat ihop igen och saker och ting går ganska bra.
En del återföreningar under året blev glada, en del slutade med tårar och en del kanske bara har börjat.

Måste säga att jag är sur över att min kamera dog redan innan vi hann springa ut och jag hann inte köpa nya batterier under dagen. Till råge på allt är de få bilderna jag tog riktigt dåliga.
Men men..
Vad kan man förvänta sig av en kycklinggul student som gick upp alldeles för tidigt och ändå nästan kom för sent? En aningens förfriskad student som slängde bort både kartongen till mössan och den lilla trygghet hon hade i livet?
Äsch. Förväntningar går ändå aldrig i uppfyllelse.
Så, this is it:

Innan fotograferingen. Tur att champagnefrukosten var efteråt haha!


På bussen från (?) Sofia på väg till skolan. Eller?


I skolan. Åååh, man börjar ana blicken av alkohol. hahaha. Den blev värre.
Men åh så fina vänner.
Den dagen.


Schnyggt!


Stora delar av Världens bästa klass :) Åh. Jag saknar IB-klassen ibland.


Väldigt stiliga må jag säga.

Det känns helt overkligt att det snart är ett helt år sedan. Är brukar ju vara långa eller?
Detta har känts som ett miniår.
Jag har gråtit floder som blivit större än Nilen.
Jag har skrattat mig igenom chockande besked och livsavgörande beslut (seriously haha).
Jag har tagit tappat taget om mitt liv och försökt dra mig upp igen.
Jag har misslyckats med mina försök att börja plugga och bli lite seriös.
Jag misslyckades med att bli förlåten. Ända tills jag inte försökte längre. 
Jag har återupptagit gamla.... things.
Jag har gjort dumma saker och gillat det.
Jag har skaffat nya vänner.
Och jag har äntligen blivit glad igen.

Det kanske var ett ganska långt år ändå

Twink - Straight up

Haha, löööv it.


/>
Lite manligt Lady Gaga typ :P

Fortfarande helt död

Alltså jag är, om möjligt, ännu tröttare idag. Helt stört.
Känner verkligen såhär:



Man måste ju älska videon btw. Helskön :P

Just nu ligger jag hemma i soffan och det är verkligen "today I don't feel like doin' anything". Men jag har ju faktiskt gjort saker. Eller ja, en sak iallafall haha. Jag jobbade ju från 6-14 (typ) och jag kan ju inte påstå att det gjorde mig piggare. Men fick lära mig en ny maskin som jag nästan behövde använda hjärnan för att kunna använda. Skönt :) För jag känner mig helt hjärndöd, vilket suger. Iallafall, mådde ganska för jävligt fram till halv tolv ungefär. Mådde illa och var yr, och hade lite ont i magen. Wonder why...?! haha xD Tror jag kreverar om jag lyckats igen :P Men det gick över sen fast jag har verkligen ingen aptit whatsoever. Och då måste jag ju nästan vara sjuk haha, jag äter ju jämt liksom.

Jag borde verkligen "rita upp" tatueringen nu. Haha vill typ ha den i någon helt vanlig stil. Typ som det är skrivet för hand. Fast snyggt alltså! Alla blir visst chockade över hur stor jag tänkt göra den. Jag tycker inte det är så stort..? Sen tror jag att alla (ja, faktiskt alla) tycker att det kommer bli fult och att jag inte ska göra den alls. Vissa säger det rakt ut och andra säger bara lite fint att jag borde göra den mindre. Men.... näpp. Sorry suckers. Min arm, min fula tatuering. Fast jag tror det kommer bli snyggt! :) Ångrar jag mig så finns det ju inget att göra liksom. Och varför skulle jag ångra mig? Visst, när jag är 50 år kommer jag säkert undra varför i själva helvetet jag tatuerade in en matteformel mitt på armen. Det tvivlar jag inte på. Men jag gör det som känns bra Nu. Framtiden är ... ja, den kommer som den kommer. Man kan inte förutse saker. Man kan inte veta hur man kommer känna eller vad man kommer göra om tio år. Eller kanske redan imorgon. Jag går lös.
På tal om att man aldrig kan veta vad man kommer göra; det finns ju saker man never ever ever trodde man skulle göra (igen), men så händer det (igen). Jag gjorde en sådan sak i helgen. Och den här gången ångrar jag det inte. There, I said it. Det må vara dumt. Men jag har ändrat inställning till så mycket saker sen sist och mitt liv är verkligen inte likadant nu. Så jag har inget att ångra.

Man måste leva i nuet. Man kan inte hänga sig fast vid gamla saker (nu måste jag ju påstå att det känns som om jag bara skriver det här för att övertyga mig själv om att det är så. Men jag har släppt Det). Klart, man behöver inte slänga ut det gamla totalt, men man kan putta undan det i någon vrå i hjärtat. Eller hjärnan. Eller kanske i en box under sängen. Man behöver inte (kommer inte) glömma saker som förändrade ens liv. Och det är bra så.
Jag gör som jag vill nu.

Sen får vi se i framtiden vad jag tycker om de beslut jag fattat.

Valborgsgrillande+Bongo+Kebabbaren = slitentjej. Eehe

Hej och hå.

Jag är såå trött idag. Helt otroligt att jag ändå mått bra hela dagen (nästan) efter kvällen igår. Usch usch :P

Alltså jag orkar fan inte ens skriva något. Trött alltså.

Btw, Sofia rekommenderade Veronica Maggios nya album och det är bra! :)

Snälla bli min:



"Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det är redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va"

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0