New haircut. New lifestyle?

Så, då är håret färgat och utväxten är därmed borta. Väldigt skönt faktiskt.

Sen slutade Memmas framfart inte bara med färgning av mitt hår utan även med klippning :P Så nu slipper jag boka klipptid. Blev en sidecut så nu känner jag mig riktigt flatig. Det är ju nice i och för sig haha. Dock tror jag det försvårar mitt ena projekt som jag nämne innan lite.. Inte bra (som Norbi skulle sagt).

Äh vad fan, får väl slå till med min charmiga sida (hrrm) så går det nog vägen ändå. Ska försöka leta reda på sladden till kameran och kanske ta en bild och lägga upp.
Och nej, jag har alltså inte hittat sladden. Hittar den som är till min kamera men det hjälper ju inte direkt då den kameran inte funkar.
Well..
kanske löser sig. Måste ju ha en kamera till .

True colours

Wiih, Memma är på väg hit för att färga mitt hår! Awesome alltså :)
Utväxten börjat bli hemsk faktiskt. Måste fixa klipptid i veckan innan torsdag också. Sen är jag redo för Pride ;)

Nu måste jag släpa ner min överfulla tvättkorg så att jag kanske har några rena kläder med.

Ciao.

SKABB

god morgon!

Ja, då ska jag masa mig upp ur sängen. Klockan 15,04 haha. Älskar att sova länge, och att bara ligga i sängen och dega. Visst, det är väl ganska onödigt och man slösar ju bort hela dagen. Men äääsch :D

smell ya later. :*

Honey honey

Just wait for it, I will be Honored!



nu ska jag drömma sött. Hihi ;)

Loca people

Nu är jag hemma igen efter en sväng till Chappen. Väldigt trevligt faktiskt :)

Min lilla honey var där och var söt som vanligt haha. Har även inlett två projekt. Som jag måste bli klar med inom några veckor insåg jag nu. Ojdå..
Well well, det ska nog gå. Hur som helst är det ett av projekten jag inte riktigt kan göra något åt egentligen haha. Men det andra.. mmhm.

Nu måste jag sova så att jag inte sover bort hela dagen imorgon.... jo men visst. Som om jag inte kommer göra det. Suck :P

"Party people, now I want you to grab your bottles. Put them up in the air.
Now shake, shake, shake the bottle and make it
POP"

punktpunktpunkt

Japp, här har vi henne. Fjortis on her way out.

Att jag lyckas se så fjortislike ut är ju pinsamt. However..

nu har jag inte lust att sitta hemma och dega längre. Hörs senare. Pusss



(ska bara byta kläder från mjukisbyxor och zonlägertröja haha)

Nåhot att ta med ut på krogen?

Hahaha

the moment I met you

"Into the wild Serengeti
Hills of Himalaya
Back to where you met me
The moment when I met you, hey baby
Guess we both know
I'd follow you wherever you go"

Sitter med en Kick up-snus inne och känner mig lite som [email protected]. Haha, nejdå men de är nice. Mintsmak faktiskt.
Funderar över hur jag ska spendera kvällen. Och vad jag ska ha på mig ifall jag (mot förmodan) ska träffa någon. Garderoben liksom svämmar över, men jag har inget att ha på mig. Det suger.. Oh well, det löser sig väl. Brukar inte vara så kinkig annars, och tänker inte vara det idag heller.

För övrigt så har jag fått för mig att jag ska skaffa töjningar, så nu är det bara att gå lös. Kom fram till att även om jag är sjukt säker på att jag kommer se ut som en idiot, så är det något jag inte testat. Och jag vill testa det så.. Ja, bara att börja. Kommer säkert trycka för hårt bara för att jag är otålig och spräcka örat. Har ingen vidare lust med det dock, för efter vad jag hört så... ja, är det inte så önskvärt. Så jag ska (!!) ta det lugnt.

Nu luktar det mat, Lasagnette, nerifrån köket. Mums alltså. Tycker det är jättegott, och jag är hungrig tror jag. Så ser fram emot att det är klart :)

Gud, jag har verkligen inget värt att blogga om.
Gör ett nytt försök senare haha.


Pigg chey? nej..


Omg (med rörelser). snuff.

All day, all night. What the fuck


Alltså vilket sant skitsnack. Livet är för kort för att inte våga chansa. Och man måste ta chanser när man får dem. Men att allt händer av en anledning? Nejdu.. den biter inte.

Jag känner mer såhär:

"Everybody should belive in something. I belive I'll have another drink" :D

Godnatt



Nu är klockan halv tre och det är över ett dygn sen jag la mig sist. Och om 2,5 timme är det ett dygn sen jag gick upp sist. Låter verkligen för jävligt..

Helt enkelt: jag borde verkligen sova nu. Och det är precis vad jag tänker göra. Imorgon är det "Slåttalördag" vilket betyder marknad i Värnamo och extraöppet i affärerna. Det kommer med största säkerhet regna, så som det alltid gör i Värnamo, och det kommer med största säkerhet inte vara något roligt på marknaden. Men ska ändå åka in och kolla med pappa :)

Sen funderar jag på om jag ska sova några timmar hemma och sen åka ut til Chappen med några kompisar. Men vi får väl se om jag undrar haha. Har ju ett litet offer som.. ja. Haha, får väl se vad som händer där. Borde ju inte. God dammit, jag hatar ordet borde.

Nu ska jag gosa ner mig under täcket och sova några timmar. Ska bara hämta Teemu och Barbaskön (som jag fick av Memma idag :))

See you soon, sailor moon!

Bilkrasch #2.. nästan

Just det, glömde ju berätta vad som hände på vägen hem från Värnamo innan. Kanske inte ens skrev att jag varit i Värnamo?! Oh well, jag var inne och lämnade min, Kalles och Christians tidrapporter. Så att vi får lön alltså. Känns ju som en bra grej.. haha.

Kände att jag var tvungen att köpa lite grejer så jag köpte lite smink (säger ju det här med att jag börjar bli brudig, wtf liksom). Och för övrigt var det nog detta jag tänkte skriva i förra inlägget men glömde. Med tanke på rubriken alltså. Äsch, spela kvitta..

One more try - köpte smink, tröja, hårfärg, hårinpackning, hårspray och en ring. Och just det, mysigaste Adidashooden också :) Kommer typ bo i den.

På tal om att bo i något, funderar allvarligt på att köpa en Onepiece. Vore ju ganska chill så att säga..

Nu måste jag komma till saken som rubriken syftar till:

Jag höll på att köra rakt in i mitträcket på 27:an idag. Liksom vad fan hände? Bilen bara släppte från vägen. Precis som när man får vattenplaning, fast det var torrt på marken. Antar att jag kom ut lite på de vita märkena och att de var hala. Annars har jag sjuuukt dåliga däck på bilen. Hade ju bara en himla tur att det inte låg någon bil i ytterfilen för då hade det smällt. Rejält. Howevurz, jag hade tur idag också. Undrar hur länge den håller i sig.
Har ingen vidare lust att sluta typ såhär:



Visst, jag har voltat och inte fått en skråma. Men ibland undrar jag verkligen själv hur länge jag kommer överleva mig själv haha.

Over and out for now. Nu ska jag kolla på töjningar. puss

Har jag gått och blivit brudig?!

Så, sista arbetsdagen på denna veckan. Så himla skönt alltså..
Ska endast ta det så sjukt lugnt den här helgen. Bara vila och förhoppningsvis vara frisk på måndag.

Men till lite roligare info (eller ja..): fick hem mitt paket från Himmelriket idag haha.
Antar att jag nämnde att jag var på dildoparty för några helger sedan? Ja iallafall, beställde ju en del lite lustiga saker som kom idag.

En dildo som jag beställde endast för att det var så fin färg på haha. Sen att den jag hade var sönder gjorde ju inte köpet mindre värt liksom. Sen köpte jag bondagetejp och hand- och fotbojor i ett. Det var ungefär det jag kom ihåg att jag beställt men det visade sig vara mer. Typ "kåtpiller", isformar i penisform, en penisring (som iofs är en present hahaha), glidmedel och något rengöringsmedel.
Så ja, nu är det väl bara att gå lös antar jag?!

Känner lite att.. I wanna go idag. Såå, därför. Dagens låt:



Nu ska jag strax sätta mig i min soffa (i mitt "vardagsrum" haha) och kolla på L-word och någon typ dokumentär om intåget i Berlin 1945. Underbar fredagkväll :)

Uppdaterar nog senare.

Cciao! 

This song saved my life

Ligger och lyssnar på Simple Plan trots att jag borde sova. Deras nya platta är så bra.. <3

Det känns som om jag har så mycket att tänka på, och jag blir alldeles sentimental. Problemet är bara att jag i princip inte har något att vara sentimental över. Mitt liv är trots allt ganska bra nu. Jag har vänner, jag har ett jobb (än så länge), jag har någonstans att bo och jag har mina föräldrar. Det är allt jag behöver egentligen. Även om det är så mycket mer jag skulle vilja ha. Jag tror det är det som plågar mig lite. Innerst inne är jag missnöjd över hur mycket jag sitter fast trots att jag inte behöver. Det känns ibland som om jag låter mig själv vara missnöjd för att jag är för lat för att anstränga mig. För lat för att ta tag i det jag vill göra. Och är det något jag inte gillar med mig själv så är det att jag är lat. Jag avundas personer som verkligen har ett driv och som tar tag i sina drömmar och ambitioner. Jag önskar jag var sådan själv.
Men men, någon gång ska jag väl känna mig miserabel nog att göra något.

Kanske ska bli massmördare. Fast det är jag inte tillräckligt smart för. Skulle inte lyckas och då skulle jag bara bli missnöjd med mig själv.

Sen är det en sak jag är förvirrad över. Igen.
En sak känns bra dock - äntligen, äntligen har jag släppt.

Imorgon blir det nog Lord of the Rings-maraton med Ioanna. Ska bli asnice! :)

Lite bilder från senaste tiden (dock ej mina haha):


Retardmin alltså. Grillmys vis Osudden iaf..


Carro, Lucky Luke och jag. "Vi är bäst!"


Haha, fick prova min mans sombrero. Väldigt vackert...
Ja, har varit en hel del på Chappen på det senaste.


Hade movienight med Kalle och Memma. American Psycho <3
Och han är såå jävla sexig.


Från Emelie och Ioannas kalas :) Presentöppnande.


Angelica, Josse, Chrissi, Carru, Jönsson, Max, Jag, Ioanna, Emelie
Och Hiris så klart!


Carru och jag. Förstår inte hur jag kan se så retarded ut på kort jämt.
Eller.. wait. Oh. I know the reason >.<'


Twister :)


Twister igen. Och jag är lite småkär i Ioannas klänning..

Nu MÅSTE jag sova. Ska upp om 3,5 timme ungefär.

Lyssnar dock fortfarande på Simple Plan och är fortfarande sentimental.

"I'm always gonna be the last one standing,
because I'm never gonna give up trying.
And now I'm ready to go, I'm here I'm waiting for you.
And I'm gonna be the last one standing.
The last one standing.

Did you think that I would surrender easily?
That just like that, you could get rid of me.
Is that the way you saw it all go down?
I don't think, I don't think so."

Slipping through my fingers..

"Schoolbag in hand, she leaves home in the early morning
Waving goodbye with an absent-minded smile
I watch her go with a surge of that well-known sadness
And I have to sit down for a while
The feeling that I'm losing her forever
And without really entering her world
I'm glad whenever I can share her laughter
That funny little girl

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see what's in her mind
Each time I think I'm close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time

Sleep in our eyes, her and me at the breakfast table
Barely awake, I let precious time go by
Then when she's gone there's that odd melancholy feeling
And a sense of guilt I can't deny
What happened to the wonderful adventures
The places I had planned for us to go
(Slipping through my fingers all the time)
Well, some of that we did but most we didn't
And why I just don't know

Slipping through my fingers all the time
I try to capture every minute
The feeling in it
Slipping through my fingers all the time
Do I really see what's in her mind
Each time I think I'm close to knowing
She keeps on growing
Slipping through my fingers all the time

Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time
Slipping through my fingers

Slipping through my fingers all the time

Schoolbag in hand she leaves home in the early morning
Waving goodbye with an absent-minded smile"

@gummi just nu. Är helt förstörd, men men....

@gummi just nu. Är helt förstörd, men men. Får sova i natt istället. Jag peppar pride som fan och sitter och tänker på hur kul det ska bli! Och just nu skulle jag inte tacka nej till en CHAMPAGNE SHOWER. "pop that bottle and make it ..." nu hoppas jag snart att min koulta rakas kommer in på RD. over and out.

Simple plan

"It's 6 AM
The clock is ringing
I need to spend
An hour snoozing
'Cuz I don't think I'm gonna make it
I punch in
I'm still sleeping
Watch the clock
But it's not moving
Cause everyday is never ending
I need to work I'm always spending

And I feel like I'm living the worst day over and over again
And I feel like the summer is leaving again
I feel like I'm living the worst day
I feel like you're gone
And every day is the worst day ever

Yesterday was the worst day ever
And tomorrow won't be better
It's history repeating on and on
Summer plans are gone forever
I'd trade them in for dishpan water
And everyday is never ending
I need to work I'm always spending"



Nu MÅSTE jag sova. ska upp om fyra timmar woho.
Zombie på jobbet imorgon alltså..
Men jag har mycket att tänka på. I really do.

Men en sak idag fick mig att fånle. åh

Underbar helg

Ja, då var helgen, och därmed hela semestern, på väg mot sitt slut. Det är Söndag kväll och jag börjar jobba om 11 timmar. Inte alls bitter. Men men, man kunde inte avslutat semestern på bättre sätt än jag har gjort.

I Fredags var det 20årskalas för Ioanna och Emelie i Värnamo och det var jättefint. Trevliga människor och kvällen fylldes av skratt, Twisterspelande, kökshäng och allmänt mys. Alltid lika roligt att se vad folk får för presenter. Nästan roligare att kolla när andra öppnar och se deras miner när det inser vad de får än att få presenter själv..

Kvällen blev iallafall väldigt lång, somnade inte förrän sex på morgonen och sen upp vid halv 9 ungefär. Jättenice.. Inte. Men men, det blev en väldigt chillad dag ändå. Sushi, film och att sitta i solen på altanen kan få vem som helst att gilla livet.

Och igårkväll (ja lördagskvällen alltså) så blev det fest hos Memma. Så direkt när jag kom hem från Ioanna var det till att göra sig i ordning igen och åka till Forsheda. Det var väldigt roligt och jag hann till och med en runda till chappen haha. Så fort jag kom tillbaka blev min tröja avdragen och det var dags för bastande. Väldigt skönt faktiskt! Sen somnade jag runt fem på morgonen och vaknade tio.

Långa nätter med alldeles för lite sömn + att jag är sjuk. Blir en hård vecka på jobbet. Men vad fan: ingen kommer ur livet levande!

Nu ska jag mysa med te och sömn tror jag.

Godnatt.

Btw, väldigt hemskt det här med Norge. Skum typ alltså.. Och att Amy Winehouse är död, helskumt. Men hon hade väl lite problem. Synd om människor att det fastnar i sådant. Anyways,

Rest in peace everyone.

puss

-

Kul att inlägget med citatet inte kom upp. Haha, hatar verkligen sådant. Men men, det var ju liksom inget viktigt.. Nu ska jag ta tag i mitt bloggliv och skriva ett riktigt inlägg. Efter detta.

Och leta reda på en sladd så jag kan lägga in lite bilder på datorn..

Förresten-

Citatet hittade jag på en blogg som heter balettsko.blogg.se. Hon har massa bra citat faktiskt. Några hon hittar och några hon kommer på själv. Check her out :)

Nu ska jag hoppa ner i köket och fetch a bottle of wine and några öl inför ikväll. Palla systembolaget haha!

Fullmåne <3 vackert, läskigt och mystiskt....

Fullmåne <3 vackert, läskigt och mystiskt. Och bara en gång i månaden får man njuta av den.

"When I was younger I made it a rule never...

"When I was younger I made it a rule never to take strong drink before lunch. It isnow my rule never to do so before breakfast." - Winston Churchill.

Harry Potter and the deathly hallows. Part 1 and 2

Yes, ikväll är det dags för slutet. Ska kolla på sista Harry Potterfilmen och jag måste säga att det känns sorgligt att det är slut. Det är mer än tio år sedan första filmen kom och.. ja, it has come to its end nu. Känns konstigt faktiskt, man har ju vetat att det alltid ska komma en till liksom. Men nu.. nä.
Hur som helst, jag är sjukt taggad och har superhöga förväntningar på filmen. Eftersom jag (pinsamt nog) inte har läst böckerna så vet jag faktiskt inte hur det slutar och just därför är det så spännande.

För att få äkta Harry Potterkänsla så kollade jag på part 1 av the deathly hallows (eller ja, dödrelikerna då..) precis nyss. Och jag älskar filmen!! Det är spännande; Draco är snygg; Voldemort är hemsk; Harry, Hermione och Ron håller ihop precis som vänner ska..

Men en sak är så hemsk: när Dobby dör..
Satt här hemma nyss och verkligen bölade. Kan inte låta bli att gråta för det är så sorgligt. Han är underbar och så snäll och så bara dödar Bellatrix honom. Buhu!

Dobby <3




:'(

Quiero lamberte hasta que te vengas en mi boca mil veces

Jedward. Löööv!



Så underbara alltså.

Kul att jag gick och sminkade mig och tog ...

Kul att jag gick och sminkade mig och tog på mig kläder klockan två på natten. Efter att ha gått runt i tisha och fula trosor hela kvällen. Well, allt slutade i fjortisfoton framför spegeln. Med resultatet att jag mest bara blev deprimerad över mina bröst och att jag missade mina ben. Som jag för övrigt måste raka imorgon innan någon eventuellt ser mig i shorts eller klänning eller något. Nu måste jag sova. Tio timmar tills fanny anländer. Får inte glömma hennes kokosboll!!:) Godnatt!

Not another teen movie <3 hahahaha

Not another teen movie <3 hahahaha

SEMESTER

Börjar semestern med att kolla in på studera.nu och inse att inget hänt. Men om en vecka ska antagningsbesked 1 vara klart och ute. I och för sig vet jag ju redan vad det kommer stå - att jag inte kommer in. Men men, man ska aldrig sluta hoppas!
NOG OM DET.

För jag har numera två veckors semester!! Det ska bli så himla skönt att inte behöva gå upp halv 5 nästa vecka och åka till jobbet. Jag kan sova när, var och hur jag vill utan att oroa mig för om jag kommer till jobbet eller inte. Asnäiz! Dock känns det faktiskt tråkigt att inte få träffa dem jag jobbar med på 2 veckor :( Men men, får titta in någon dag och säga hej haha :)

Egentligen har jag fortfarande inga specifika semesterplaner förutom tatueringen. Allt annat är löst och det känns väldigt, väldigt skönt. Eller... jag ska träffa Ioanna på måndag :) Det blir vin, skitfilm, skitmat och massa prat. Ska bli väldigt trevligt. Har inte träffat henne på evigheter..

Sen imorgon (om typ 14,5 timme faktiskt) så kommer Fannygurl ner till Värnamo :D det blir movienight (just faan, filmerna...) och massa skratt!! Ska bli massa roligt!

Sen på söndag funderar jag på att baka. Kanske personliga cupcakes till folket på mitt skift..? Fast aspinsamt om jag glömmer någon. Vet ju inte om någon går på semester och någon annan kommer tillbaka efter helgen. Hmm, får lösa det. Ska göra en extra fin åt Mannen hahaha!

Förresten, kolla vilken "fin" bild:

Det är jag, Kalle och Forshedas hollywoodskylt :P 
(jaa, Trelleborg AB haha)
Att hänga på taket är lite våran grej faktiskt.

Nej nu är jag hungrig. Ska ta mig något att äta :) och får inte glömma att ta upp mina nötter från väskan haha. Sen ska jag nog ta med Teemu till soffan och se om det är något kul på tv. Måste läsa Klick! också :)

Tänkte slänga in en dagens lät med.. men kommer inte på någon så jag dissar det.

Bye.

Hoppas inte jag fastnar med min blåa ring ...

Hoppas inte jag fastnar med min blåa ring i någon nipplepiercing under natten. It would make me wanna kill myself. And I'm just not ready to die! Lägger mig fett tidigt idag, innan klockan ett liksom. Har mycket att göra imorgon. Orkar inte. Förresten, tänk vad underbart att vara en kall, stor mjukglass. Alla skulle vilja slicka (på) en och njuta av det. Och dessutom rekommendera en till sina vänner. Sen behöver man inte ha känslor heller - goodie. Jag undrar faktiskt: what's so great about feelings? Godnatt, nu ska jag drömma om ekorrar, Gunnar och Jeman.

Nitro Circus

ah. I absolutely LOVE it :)


Gänget ju!
från vänster:
Jeremy Rawle, Tommy Passemante (streetbike tommy), Erik Roner, Travis Pastrana, Jolene van Vugt, Andy Bell & Jim DeChamp.


Nitro Circus monster truck :D


Ehee, ...kul helt enkelt.


Way to go Travis, way to go..


Och sen får vi inte glömma - Special Greg :D
Det är Travis bror. En kille som är bra på allt haha.
Och dessutom - hur snygg är han inte?!
(okej, kanske inte på denna bilden, men lite iallafall..!)

Åh, hittade en bättre på Special:

Sex personifierat.

Godnatt. Ska infinna mig hos tandläkaren om 8 timmar och 15 minuter. Tror sömn är en bra idé.
På söndag ska jag baka cupcakes, hihi.

Jolene van Vugt - så jävla cool brud.

Jolene van Vugt - så jävla cool brud.

Sitter hemma och ska kolla på Mindfreak me...

Sitter hemma och ska kolla på Mindfreak med Criss Angel snart:) snart kommer mamma med en räkmacka också. Gott. Åh, räkmacka, det fick mig att tänka på Hannibal rising. När Hannibal har bundit fast en av dem vid ett träd och ska få reda på lite saker. "so much mayonnaise mister Dortlich" .. Och sen ska de sjunga. Den tyska barnsången har satt sig alltså. Till sist när han sagt tillräckligt visslar Hannibal på hästen så att den börjar gå, och - aaah, nacken bryts, blodet sprutar och Hannibal är så het så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Mmhm

ready for work

Yes, jag börjar jobba om 40 minuter och kom precis ut ur duschen. Väldigt bra planering måste jag säga. Haha, precis som vanligt alltså :) Dags att ta tag i sitt liv och fixa mat och typ.. ta på sig kanske..?!

oooorkar inte. men hopas dagen blir lika chill som igår :) Ska mysa med lilla Ekorrgoset och rädda Gunnar om han syns till. Och se till att Kalles svaga hjärta blir lindat med blåa ringar.

pussss :*

Jag är inte kär längre, jag bara älskar.

"What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone.
"


Nyårsafton 08-09.
Jag hade kort hår, lika ljust och oskuldsfullt som en grekisk jungfru, och mina känslor räckte ända till Jupiter och tillbaka.


Midsommar 2011.
Jag har längre hår, mörkt och lika förstört som min själ. 
Mina känslor är lämnade på en kall planet långt långt bort i en annan galax.
Och jag trivs.

Katy Perry är snygg. She makes me loca

Fy fan vad hon är snygg alltså! Kanske inte som Kathy Beth Terry, men ändå :P

Sjukt nice låt med både klockren text och video:
T.G.I.F        T.G.I.F            T.G.I.F             T.G.I.F             T.G.I.F          T.G.I.F         T.G.I.F




Älskar att Darren Criss är med btw, snygg liksom. Och killen i sängen är het.

Nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag kanske hinner göra något imorgon innan jobbet. Typ fixa mitt internet. Och kolla på ny mobil..
puss

Kanske skall tilläggas att det endast var ...

Kanske skall tilläggas att det endast var en bit av dikten i förra inlägget. Ska nog skriva hela imorgon:)

Avsked - "Egensinnigt och kallt blev mitt ...

Avsked - "Egensinnigt och kallt blev mitt hjärta sen jag började längta efter dina smekningar. Mina systrar hava ännu icke märkt att jag icke mera ser så dem... Jag talar aldrig mer med någon... Jag vet ej huru ofta jag kysser den lilla kattungen som sover vid mitt bröst. Gärna ville jag hava en smula ledsamt, men mitt hjärta är lyckligt och skrattar åt allt." Edith Södergran

"Skall jag förmå vara så enkel som min stä...

"Skall jag förmå vara så enkel som min ständigt otillfredsställda längtan, min innerst vägande missnöjda smak kräver? Är icke min fröjd alltför häftig? Är jag icke en vilde, ett barn som skyndar sig att gripa allt som retar honom med sin glans? Är jag stark nog att uppbära min obalanserade, riskabla grannlåt?" - anteckning av Edith Södergran

"One man's wilderness, is another man's th...

"One man's wilderness, is another man's theme park." - author unknown.

Pigg chey

Haha sov över 13 timmar i natt och vaknade faktiskt riktigt pigg. Så himla skönt..

När jag vaknade kom jag fram till att jag inte orkade sitta hemm hela dagen så tog tag i mitt liv: duschade och åkte till Chappen. Bara för att chilla runt lite. Träffade Emelie också vilket var väldigt trevligt! :)

Nu ikväll här hemma har jag internetshoppat. Underbar grej verkligen haha! Inte för att man vet om saker och ting passar om man köper kläder eller skor. Men då går det ju allt som oftast att lämna tillbaka sakerna eller iallafall byta dem.
Så, jag beställde hem två klänningar från Nelly. Hoppas de passar annars får det blir retur. Klänning är ju ändå inte riktigt min grej liksom haha.

Sen köpte jag (nörd...) tre böcker.
American Psycho - Bret Easton Ellis
Den unge Stalin - Simon Sebag Montefiore
Stalin, den röde tsaren och hans hov - Simon Sebag Montefiore

Så inom några dagar kommer min sommarläsning. Lovely. ..hmm, undrar om jag beställde Stalinböckerna på engelska. Hoppas det. Jag tror jag gjorde det. Borde kanske kolla haha! Hur som helst kom jag väldigt billigt undan med alla fem sakerna jag beställt. Gillar't :)

Nu är det bara en veckas jobb kvar innan två veckor välförtjänt (tycker jag haha) semester :)
Har väl fortfarande inga planer egentligen förutom tatueringen.
Eller jo, att träffa Ioanna :) Kolla på film, dricka te, äta popcorn och bara prata. Ser fram emot det!

Känner för att åka till typ Köpenhamn eller Stockholm också. Men vet inte med vem.. Känns drygt att åka själv.


Cooltjej.com ... naat haha :P



Förresten: jag har världens coolaste studsboll här hemma! Den är stor och inuti den finns en sak som lyser när den studsar. Sen är det blått glitter i också. Ashäftig när det är mörkt faktiskt :)

Nu ska jag kolla Kissies blogg, facebook och borsta tänderna (får inte glömma att beställa hem tandblekning btw). Sen blir det sängen. Sova <3

Just det - ska lära mig en låt tills Ema kommer hem också. En bosnisk (eller var det kroatisk?) låt som har väldigt värd text. "bolje biti pijan nego star" :)

Cccaio.

Halvdöd chey

Har sovit i princip sen förra uppdateringen. Varit uppe och ätit lite och hafft mig dock.. Har somnat överallt så fort jag satt mig. Helt katastrofalt alltså! haha jag klarar inte av sådant här; jag är 19 år och kroppen strejkar.

Jag är så otroligt glad över att det är Söndag imorgon och inte Måndag för jag hade verkligen inte klarat av att jobba. Känns som om jag aldrig kommer bli pigg igen haha. Men så illa är det väl inte direkt. Hoppas jag :P Nej fy vad lam jag är. Känner att lite Melissa Horn, Veronica Maggio, Chris Medina och Joshua Radin får göra min kväll.

Vill att det ska bli nästa helg så att jag och Fannygurl kan ha movienight :) Fanny vilka filmer tycker du?
- St Trinians 1 och 2
- Mean girls
- mer?

asvärda filmer verkligen :)

På tal om absolut ingenting: sjukt bra att Sverige vann mot Nordkorea idag :) Såg ju inte matchen så kan inte uttala mig om hur kvalitativ den var. Men en vinst är alltid en vinst!

Just det. Igår också ja - trevligt i tornet. Massa fin utsikt och bastun var varm. Mina kläder blev blöta och gick sönder så på hemvägen såg jag nog.... för jävlig ut. Men men, fett värt. Blev lite.. konflikter. Hoppas det är okej nu. Gårdagens lät dårå: LMFAO - Sexy and I know it. Bara för att den är NICE :)




Nu tror jag att jag ska gå och säga hej till mina föräldrar så att de vet att jag lever. Sen gå och lägga mig. Må jag vara pigg imorgon.. Busy day.

Over & out,
tröttastetjejenistan.

Schleten chey alltså

FY FAN vad jag är trött. Somnade ståendes på jobbet. var så trött att jag vinglade (efter att jag väl nyktrat till liksom..). Druckit vatten som en galning och försökt hålla mig i rörelse för att inte somna. Hjälpte inte haha.
Ska nog gå upp och lägga mig i extrasängen, ladda mobilen och kolla på L-word. Säsong 2, avsnitt 5.

sitter och somnar medan jag skriver. failll.

Alltså, herregud. Ta satan i baken vad job...

Alltså, herregud. Ta satan i baken vad jobbig den här dagen kommer bli. Sen är jag. Full är jag. Tror jag har med mig kortet som egentligen inte spelar någon roll. Gud. Hur ska det här gå hahaha! Man får passa på nu när man är under 20 iallafall xD ;)

Kul att det är ljust (vänta, heter det så?...

Kul att det är ljust (vänta, heter det så?) när jag kommer hem. Är en sån jävla fyllekaja. En timmes sömn. Fy fan i helvetet. Hades ta mig till dig, jag vinglar fram till ditt rike.

Snacka om flummigt inlägg innan alltså?! H...

Snacka om flummigt inlägg innan alltså?! Haha men alltså det super verkligen att jobba imorgon. Men får skylla mig själv att jag erbjöd mig. Får tänka på pengarna liksom :) träffade en väldigt fin person idag. Hoppas det blir bättre för honom. Blir ledsen annars. Nu är klockan kvart över tre och jag börjar jobba om två timmar och 33 minuter typ. Life's good ;)

Klockan är 02,54 och jag är på väg hem. Si...

Klockan är 02,54 och jag är på väg hem. Sitter på bussen och är mellan uaggeryd och sk. Börjar jobba om tre timmar. Känns sådär måste jag säga alltså xD trevlig kväll iallafall! Får inte somna hemma. Fy fan:p

Just det, igår fick jag för mig att smsa 1...

Just det, igår fick jag för mig att smsa 118800 och fråga "vem är anni christensen?". Och vad fick jag för underbart svar? Jo, det här: "En tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. Att få ha en stor blogg, vara med i lets dance och kanske till och med ett hemma-hos reportage i aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. Det dumma bara är att du hon är helt talangfri vilket gör det hela aningen problematiskt. Vi föreslår att hon ska ligga med några killar i en slabbig dokusåpa, det brukar vara biljetten till himlen! Lycka till! Mvh 118800" hahahahahaha

Åh herregud. Vilka dygn det blir.. Gick up...

Åh herregud. Vilka dygn det blir.. Gick upp kvart i fem idag som vanligt (efter nästan fem timmars sömn, woho). Är på jobbet nu men bara 40 minuter kvar. Ska direkt hem och fräscha till mig och försöka äta något. Sen blir det avfärd mot jkpg och tornet! Sen, imorgon vid 5,54. Då jävlar är det dags för jobb igen. Hahaha kommer vara något sjukligt trött och säkert jättebakis. Good one! Nu måste jag syna 8043 :)

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0