trött.

Jag är trött.
Sömnig, trött i huvudet och trött i kroppen.
Vet inte om min kropp helt enkelt säger emot lite att jag äntligen börjat röra lite på mig. Kanske kan va så enkelt (hopefully) att kroppen kanske förbränner något så att det är därför jag känner mig lite sliten och hungrig hela tiden. Men får bara inte äta mer! Då kanske jag till sist går ner lite i vikt :) så länge jag fortsätter träna åtminstone.

Blää iallafall.. Är på jobbet nu. Jobbar till 11.15 och sen ska jag till gymmet. Ska nog bara springa några km för jag vill inte va sliten imorgon. Då ska jag och baby på ett pass. Bodypump. Fy fan :( Jag kommrt dö. Och på fredag lär jag ju va invaliiiid typ.

Nähä nu ska jag försöka peppa till lite. ciao ciao

såhär charmiga va jag och kalle i lördags. innan jag halkade ner i kattmaten hahahaha.



wake up every morning with you in my bed

 
 
"How many [boys] in the world can make me feel like this?
Baby I don't ever plan to find out.
The more I look, the more I find the reasons why
you're the love of my life

You know one of these days when I get my money right,
buy you everything and show you all the finer things in life.
We'll forever be in love, so there ain't no need to rush,
but one day I won't be able to ask you loud enough"
 
Ta nu inte detta för seriöst gott folk. Jag har hittat the love of my life, I really have. Men nåt giftemål eller liknande är verkligen inte aktuellt. Haha det blir det troligen aldrig. Men man behöver ju inte va gift, ellerhur?!
Däremot så tycker jag låter är väldigt fin och bitar av texten stämmer ju in iallafall!
Nu kom baby visst hem tidigare. Och gick lika fort igen. God dammit :( men men, han kommer hem om en stund iallafall. Dock förstörde han ju mina planer. Jag skulle ju fixa massa innan han kom. Gick ju inte så bra haha. Oväntat... naaat!
 
Ful bild egentligen, men vi är ju ganska gulliga ändå ;)
 
nu ska jag racerskruva ner gamla soffbordet och montera ihop det "nya". wish me good luck!
 
OVAHnAUT
 

Le night

Nä.. kvällen och natten blev ju inte riktigt som jag hade tänkt/hoppats på. Men men, det viktigaste är ändå att Memma ändå hade en bra kväll.
Hon fick ju trots allt en man i kilt - och det är ju inte fy skam det heller ;)
 
Jag sitter i onepiece och känner mig typ överkörd. Tänk er en riktig megabakfylla fast mest ... sliten. Well well, it is what it is. Jag ska väl inte klaga.  Tog mig ett långt bad när jag kom hem för att få upp värmen. Det var skönt. Tvättade dock inte håret igen så nu är det som svinto. Krävs nog en liter balsam för att reda ut det hahah. 
 
Nähä.. nu ska jag lyssna vidare på gammal musik och byta linser cuz i'm going blind in these.
Och gosa med min lilla pälsiga älskling såklart! :)

How long will I love you

 
 
Fin låt. Nu ska jag äta pita, sen kissa och börja platta håret. Och ta ett glas vin :)

Träningsvärk

Jag kan väl iallafall säga att vi kommit igång nu. 

Bara ett pass på gymmet och ett ordentligt hemma so far. Men nu har vi äntligen börjat iallafall. Och resultatet än så länge? Som väntat. Träningsvärk i magen, armarna och ont i axlarna. Ingen hit just det kanske. Men det är ju for a good cause åtminstone.
 
Idag blir det nog ingen träning. Baby jobbar och sen har jag lovat att följa med honom till en fiskeaffär.
Nörd är han :) Innan dess måste jag shavishave myself, och färga håret. Har världens utvakst alltså.. Inte fint.
 
Ikväll ska vi till Memma. Hon fyllde ju 40 häromdagen så nu är det dags för lite firande :)
Vet inte vad jag ska ha på mig som vanligt. Är ju för tjock för alla mina kläder. Men men, det löser sig väl. I värsta fall går jag i ett lakan :D Hoppas bara det blir trevligt för baby också, annars åker vi hem. Vill inte att han ska sitta där och pinas bara för min skull liksom. 
 
btw nåt helt annat - fuck you som bröt upp mitt tanklock i natt. du borde ha stryk! 
Saikis jobbarkompis ringde idag på förmiddagen när han skulle hämta baby och sa att mitt tanklock var öppet. Fuck tänkte jag - nån har snott min bensin. Tankade fullt igårkväll så ofc gjorde det mig pissed. Går ner och tanklocket är liksom uppbrutet. Blir ännu mer bitter, startar bilen och... wtf. Den är fortfarande fulltankad. Bra såklart! Men vilket jävla kioskmongo bryter upp en lucka och lämnar sen locket öppet utan att ta nåt? Antagligen som kom väl nån eller så kom de inte ner i tanken. Thank god anyway. Men polisanmälan är iaf gjord. Leder ju knappast till nåt men ändå.  Bäst att göra!
 
Nu måste jag bli klar på toan (jaa jag sitter och skriver på toan. Smidigt ju..) och åka till affären och köpa rakblad. Har typ bara 1 timme och 20 min innan baby nog är hemma. Vi måste åka dirr då för att hinna till fiskeaffären :)
 
HEJRÅÅÅ BLOGGEEEN!

You don't have to say you love me

.. just because you do.
You don't have to stay forever,
I will understand.

Sådär ja, lite Elvis såhär på lördagskvällen.
Men vet ni vad som suger? Jag. Och allt.
Att aldrig kunna vara säker på hur det kommer bli. Det är skitjobbigt.
Ena dagen är jättebra och nästa får mig i princip att vilja sätta en pistol i käften. Okej inte så illa, men närapå.
Mitt liv är typ bipolärt. Det finns ingen gråzon. Antingen är det kritvitt eller nattsvart. Finns ingen skymning, middag eller soluppgång på dygnet liksom.
Så länge det håller sig på den ljusa sidan är det ju bra förstås. Men då finns ändå oron över att "snart kommer det, snart går det åt helvete igen". Och det tär på mig.

Låter säkery astöntigt men så är det.
Nu vill jag sova. Mina ögon är svullna och linserna suddiga.

För att lätta upp stämningen lite: värsta coola katten. En katt-wookie. Catchewie :)




Monday, I'm done-day

Jag vill hem och sova, men samtidiga så vet jag att jag inte kan det. Måste plugga inför tentan som jag har på lördag. Måste klara den och måstemåste sen söka och få csn. I'm really in need of the the money! Har hittat en soffa vi ska köpa om vi får den. Sen har jag kurslitteratur att betala när den kommer. Och så ska vi köpa gymkort när lönen kommer, det är viktigt.Summerburstbiljetter måste köpas och hotell ska bokas så fort som möjligt. Bara de två sista sakerna blir ju säkert minst 5000 :( Och hur mycket har jag på kontot?! Jo -7 kr HAHAHA! Komiskt, I know.
Men förhoppningsvis så finns soffan kvar och möjligtvis kan jag fixa de pengarna. Sen hur vi ska kunna köpa både biljetter och gymkort nu har jag inte listat ut, men jag får fundera på det hemma sen. Får jag csn och får det utbetalt i februari så löser allt sig så länge det dinns summerburstbiljetter kvar. Men det borde det verkligen göra.

Men... allt hänger på min tenta på lördag så nu ska jag jobba klart så jag kan åka hem, fixa matlåda till saiki, lämna den och sen väga två böcker och ta med till eivinds och köpa kuvert. Och sen hem och plugga marknadsföring.

Btw, minna fixade mina naglar igår. Första gången med nagelförlängning för mig och jag är nöjd. Men lite osmidigt är det ju :p


Torsdag 9/1-14, shaky shaky heart

Alltså det känns fortfarande konstigt att skriva -14. Har inte vant mig vid att det är nytt år. 
Men jag har iaf bestämt att detta ska bli MITT år.
(Hahah, undrar hur många som säger exakt så vid den här tidpunkten på året?)
 
Jag ska:
- gå ner i vikt
- komma i form
- hålla mig till bara lördagsgodis /-snacks (eller iallafall helgen)
- plugga ordentligt
- jobba så mycket jag kan (mao tillföra lite)
- laga bättre mat (hälsosammare och mer genomtänkt rent ekonomist)
- ha en fast städdag
- gå på summerburst
- fixa bästa tvåårsdagen, alla hjärtans dag och älsks födelsedag
- köra en hikinghelg med baby så han kan få se alla mina Bear Grylls-talanger *hosthost*
 
 
Eum.. ja det var nog de största sakerna iallafall.
 
Nu ska jag strax hämta saiki på jobbet. Blir skönt att få hem honom. Har saknat honom jättemycket idag faktiskt! Ända från att han hoppade ut bilen på morgonen har jag bara längtat tills klockan tjugo över fyra när jag kan pussa honom igen :P Så töntig är jag. 
 
Ciao bloggisen.

Alltså jag orkar inte.

Klockan är 03.46 och jag är astrött. Men jag kan inte sova.. Fuck that shit säger jag bara. Legat vaken sen typ en stund efter 1. Det suger.

Baby ska upp om 2.5 timme typ och jag med då. Sen ska jag hem och sova igen iofs men kan inte sova hela dagen idag även om jag vill. Är hängig igen också. Snörvlig, nyser, trött, öm.. Blä.

Hade tänkt gå på fotbollsträningen på onsdag (finally) men vi får väl se hur det blir med det. Längtar iallafall tills jag och baby börjar träna. Han kommer va bra motivation, och det behöver jag. Verkligen jättebehöver faktiskt. Är i så äckligt dålig form. Trodde, på riktigt nu alltså, inte man kunde ha såhär dålig kondis som jag har nu. Och mina muskler... non-existing.
Men men, finns ju bara en lösning på det. Och jag såg BÄSTA inspobilden till det. Watch and learn:


Sen en random übersöt bild ba..


Yo yo yo

Söndagskväll återigen. Men inget jobb för baby imorgon så det är nästan som lördag. Skönt :)

Vi har nyss ätit, ribs och kroketter. Mumsmums.



Nu ska vi kolla på Gordon's kitchen nightmare. Haha ett av alla matlagningsprogram jag kollar på. Fast nu har det legat på is ett tag ändå när vi inte haft vanliga tv-kanalerna. Men de ska komma på tisdag, med internet också. Gött.

Tvättade för första gången här i nya lägenheten. Eller ja i tvättstugan då. Gick över förväntan faktiskt :p men höll på att glömma tvätten där. Fail om jag hade gjort det. Skämmigt verkligen.


Nähä nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och kolla när Gordon räddar La Frite.

Shoes

Här är skorna jag hämtade ut idag :)

Faktiskt nöjd och båda paren passade dessutom. Inte ofta det händer haha. Vet inte riktigt när hag ska använda kilklackarna, meen det kommer nog nåt tillfälle. De andra kan jag ju rocka närsom. ....om jag nu skulle va lite cool nån gång.





världens längsta natt

Ja men typ iallafall.. Jag kan inte sova och när jag väl somnar lite så drömmer jag skitkonstigt och ligger bara och slänger runt i sängen :(

Mår bättre åtminstone men känner mig ändå långt ifrån 100. Ska köra en städdag här hemma idag tror jag. Diska, plocka i ordning allt i köket. Försöka ordna lite i sovrummet, åtminstone alla kläder. Boka tvättid (hoppas det finns nån snart, we're running out of underwear haha). Skura badkaret och handfatet, bära ner alla pantflaskor och burkar till förrådet. Kanske till och med börja plocka ner tomtarna. Fast.... nä, det är ju inte tjugondag knut än. Eller är det bara granen som står så länge? Måste fråga mamma :p

Ska försöka få Saiki att hjälpa mig med en lampa med. Vet inte om vi ska ha den i hallen nere vid dörren, eller här uppe. Eller alls. Men jag tycker det iallafall :) Vi får se!

Nu ska jag snabbkolla instagram och sen försöka sova igen. Ska äntligen hämta ett paket med två par skor som jag beställde på julafton idag så det blir kul :D

Btw, gårdagens mat (mums) och en söt bild på spliff.







Hejdå pusspuss

Suck.

Klockan är 06.05 och jag har legat vaken en dryg timme. Med betoning på dryg.. Är lite sjuk och sover inte så bra. Varken i natt eller igår natt. Kroppen gör ont, huvudet är mosigt och faktumet att jag vet att jag måste plugga järnet idag (sov hela dagen igår..) får mig inte direkt på bättre humör. Men jag har ju min lilla bäbis hemma hos mig!


Nu ringer Saikis alarm (ja alarmet jag sätter på min mobil för att han ska upp alltså :) haha) om knappt fyra minuter och sen ska vi masa oss upp och jag ska köra honom till jobbet. Sen ska jag sova två sköna timmar och sen workwork. Har mycket att göra!

Igår tycker jag själv faktiskt att jag lyckades med maten. Stekte kycklingfiléer i ugnen som marinerats i ingefära, vitlök och soja och så stekte jag färska champinjoner och paprika i pannan till det. Och så ris till. Blev faktiskt jättegott:) Fast det såg ut som skit. As usual :P


Blä, ska nog ta en alvedon om jag hittar dem sen innan jag ska sova så mår jag nog rätt bra sen när jag ska upp. Och så ska jag dricka te. Life saver haha.

Ska nog avsluta detta inlägget med för har verkligen inget vettigt att skriva. Förutom att jag och baby iaf ska börja träna tsm i Gnosjö, det blir bra! Awkward men bra!

Bilder från 2013.

Ska försöka ta några från varje månad om det inte tar för lång tid att bläddra på mobilen haha. Nästan 3000 bilder att ta mig igenom..

Januari:

jag förstorade läpparna, tatuerade mig, flyttade hem mina saker från Uppsala.. och lite så.





1 Januari 2014

Hejsvejs bloggisen!
 

Nu är det alltså 2014. Första dagen har nästan gått. Har varit en ganska seg dag, men mysig ändå. Kanske inte så oväntat att man är lite seg idag dock, det är nog halva Sveriges befolkning typ :P  
 
Tänkte lägga upp lite bilder från igår men vet inte riktigt hur många som blev värda. Får se. 
 
Jag har inga nyårslöften i år heller för jag vet att jag inte håller dem. Däremot så är det några saker jag vill uppnå i år.
Bland annat att börja äta bättre, träna regelbundet och förhoppningsvis gå ner i vikt. Jag trivs inte med min kropp just nu och även om jag vet att saiki gillar mig i vilket fall så vore  det ju kul att kanske ha en någorlunda snygg kropp för honom. Så jag hoppas ha det till hösten typ iallafall :) 
Sen en annan sak är att jag ska jobba med mig själv. Både min självkänsla och hur jag är. Sen ska jag nog försöka få en utredning för att få reda på om jag är efterbliven eller inte. Hahaha nä men jag vill veta om jag har add eller adhd. Och omjag i så fall kan få medicin för det som skulle hjälpa mig med koncentrationen! 
Och så ska jag såklart jobba på vårat förhållande. Eller vi ska göra det tillsammans. Det har varit mycket upp och ner de senaste månaderna men vi vill båda fortsätta och det ska vi också. I slutet av året vill jag kunna se tillbaka och känna att vi hjälpts åt att bygga upp varandra och inte tvärtom. Jag vill att vi ska vara ännu säkrare på vårat förhållande och att ingen av oss ska ångra något.  
 
Eum.. nä nu ska jag slängain nån bild och sen kolla vidare på filmen med baby:):) 
 
 
 

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0