Klockrena låtlyrics

Ke$ha - Your love is my drug:

"Maybe I need some rehab,
Or maybe just need some sleep
I've got a sick obsession,
I'm seeing it in my dreams

What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time

Won't listen to any advice, mamma's telling me to think twice
But left to my own devices i'm addicted its a crisis!

My friends think I've gone crazy, my judgment is getting kinda hazy".

True story...

Och
Rihanna - Russian Roulette:

"Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I'm sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he's here means he's never lost

As my life flashes before my eyes
I'm wondering will I ever see another sunrise?
So many won't get the chance to say goodbye
But it's too late too pick up the value of my life"


GODNATT!!

Bra dag

Yes, bra dag idag!
Borde verkligen gå och lägga mig men tänkte köra en liten snabb sammanfattning.

Idag har jag:

- jobbat! allt krånglade och jag trodde jag skulle få värsta psykbrytet på Teamosen. Men ... herr dåligpersonlighet räddade min dag ;)

- åkt till värnamo och fixat! Följde med för att förklara för pappa hur man tvättar bilen (okej nu lät han mer retarded än vad situationen var..) men tog egen bil för att lura honom lite haha. Var på Biltema också vilket resulterade i ännu en familjemedlem och en cykel till pappa :) Och en present till pappa som jag köpte på order av mamma haha! Vilka luringar vi är..
Sen åkte jag till Hell Yeah för att byta stavar i tungan till kortare. Har bytt "den nya" och ska byta den gamla nu tänkte jag. Asskönt att slippa ha dem runtslemmandes i munnen! :) Sen visade det ju sig att Kenta var inne vilket resulterade i.... Ja, precis. En ny tatueringstid :D 18:e är det som gäller denna gången. Näääjz alltså!
Sen handlade jag och pappa och åkte hem

Mumsig mat för övrigt! (som JAG fixade till stor del.. den ni). Couscoussallad och kyckling :)

Sen har jag färgat håret ikväll med. Tror det blev bra iag. Så skönt att bli av med utvaksten som var värre än gräslig alltså.

Imorgon blir det jobb till 14 som vanligt och sen blire hem och göra sig i ordning för vidare avfärd mot Jönköping, med slutdestination Tornet! [avlägger rapport senare] :)

Nu måste jag verkligen sova men slänger in en bild på mig, Ankis och Teemu (den nya i familjen!). Jag och Ankis har för övrigt testcyklat pappas nya cykel. Braow!



Btw, detta får väl vara morgonkvällens låt såhär på förhand:
(fast "Fest i hela Tornet" då såklart!




POOOUS

Appletini och l-word såhär på kvällskviste...

Appletini och l-word såhär på kvällskvisten. Det gör slutet på min dag alldeles utmärkt! Har jobbat (vilket sög i och för sig haha). Sen åkte jag till gränna och träffade paulina. Sen kom lance också.. Vi chillade och sen gick vi ner till hamnen och åt middag och drack lite öl. Eller ja inte lance då eftersom han körde.. Fint! Så ska sommardagar spenderas alltså:) på uteserveringar, med öl eller vin och fina människor! Nu måste jag koncentrera mig på älskade l-word. Puss!

Just det ja... midsommardagen var det haha

Visst ja, skulle ju rapportera om midsommardagen också. 25:e juni - dansks födelsedag.

Kom till Meit lite efter tolv (eller..?), lagom sliten och såg för jävlig ut :P However, efter en dusch var jag fit for fight så efter att vi lämnat om Tompew vid tåget följde jag med Meit och Fanny till stallet där Bossen och Quelle skulle ut och motioneras :) Jag gick helt enkelt med. Blev hur blöt som helst men det var ganska mysigt. Saknar att vistas i stallet och bara plocka runt och kunna värma händerna i de luddiga öronen på hästarna.

Sen var de snälla och körde hem mig och väl hemma blev det lite minifirande av pappa. Gubbe alltså. God mat och god tårta iallafall :) Och Godis och Mette blev bästisar!



Sen var jag så trött att jag totaldäckade med magont som inte gjorde någon glad.

Punktochslut.

Dam-VM i Tyskland.

Woho, kollar på Sveriges första match i dam-VM nu. Mot Colombia. En halvlek är spelad och Sverige har haft supermånga chanser men har inte fått in bollen i mål. Lotta Schelin har haft två jättelägen där en Colombian har räddat på mållinjen och Jessica Landström hade ett friläge men gjorde en dundermiss och sköt över.

Men jag tror de kommer äga nu i andra också och slå in några bollar! :)

För övrigt: älskar att några svenska supportrar på plats viftade med Prideflaggor i början. (And why then?)
Sveriges snyggaste fotbollsflata är ju med:





Jessica Landström. MUMS!

Jag måste skaffa en utbildning. Jag måste ...

Jag måste skaffa en utbildning. Jag måste skaffa ett jobb. Jag måste skaffa mig ett hus med den inredning jag vill ha. Jag måste skaffa mig någonstans där jag känner att jag hör hemma. Jag måste bort.

"I don't have a plan. That's the point." -...

"I don't have a plan. That's the point." - Shane McCutcheon

Midsommaraftonsnatt

Tänkte sätta ihop tre dagar i ett inlägg men orkade inte haha. Så nu blir det tre mindre inlägg istället :P

Så, midsommarafton(snatt):
när jag väl motiverat mig till att göra något bar det av till Meit där Tom, Fanny, Meit och Lancieboii väntade. Vi grillade, chillade och Sebastian och Alexander kom också. Väldigt trevligt! Mindre trevligt var det att Meits stol nästan dödade mig; jag välte alltså och slog i huvudet. Är fortfarande, sådär tre dagar senare, öm och har en bula. Men men, det är smällar man får ta :P

Senare på kvällen så skulle vi möta upp Alexander och Sebastian i Apladalens lekpark (fråga inte varför ^^).. såå, sagt och gjort. Johan och Hanna var med också :) Jag, klantarslet, ramlade ner från en stång, föll ihop i en klump när jag skulle hjula och fick typ svindel från en sjörövarmast. Hård natt. Haha nejdå det var trevligt. Trillade in hos Meit runt tolv dagen efter vilket kanske inte riktigt var samtidigt som de andra, men ändå. Fick trevlig Unitedfakta, och blev avundsjuk på en Coca Colasamling. Well, det var trevligt :)

Just det, kameran strejkade trots det nya minneskortet (alltså inte samma fel som innan haha) så bilderna jag tänkt ta blev kanske lite.. frånvarande. Tog typ två-tre stycken..? = fail.
Ska man orka lägga in dem på datorn?!
hmmm
nej.

googlade en bild från apladalen. orkar inte vara mer ambitiös haha :)

Midsommarafton

Yes, idag är det midsommarafton: solen skiner, fåglarna kvittrar och första bärsen är öppnad!
Nej, det där var bara ljug. Ingen bärs (alltså, vem fan använder det ordet seriöst?) är öppnad, solen skiner inte och jag hör inte om fåglarna kvittrar för jag lyssnar på musik med lurar.

Sitter och läser alla bloggar jag bara kan komma på att jag är lite intresserad av. Som den bloggtorsken jag är,  haha.. Men en blogg jag läser varje dag (annars läser jag liksom tillbaka till där jag vad sist..) är Kissies.se. Sveriges största blogg alltså. Innan jag läste hennes, alltså Alexandra Nilsson, blogg första gången lyssnade jag på alla andra om att den var dålig och hon var så konstig och hon photoshopade alla sina bilder och hon var så fuloch hon provocerade bara osv osv osv. Ja ni fattar. Men sen jag började läsa den (det är faktiskt ett tag nu) så.. vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men hon verkar ha utvecklats. Till det bättre! Dessutom ÄR hon snyggare nu än innan :) Visst, hon skriver saker som jag kanske inte håller med om, hon kanske inte ser ut som jag tycker är snyggast, precis som resten av alla hennes bloggläsare inte håller med. Men som hon skriver: det är hennes liv. Ge fan i klaga på henne?! Jag känner inte Alexandra (haha, hade jag gjort det hade jag nog gått under av alkoholförgidtning, she's out'a my league ;)), och varför i helvete ska jag då klaga på henne? Hon lever sitt liv, jag lever mitt liv. Hon är smal, jag är typ tjock. Varför klagar inte folk på mig om min vikt då? Hur jag lever är så jävla mycket mer ohälsosamt än hur hon lever, det kan jag nästan sätta min vänsterarm på.
Jag förstår inte varför alla maler på om hennes vikt heller. Visst, hon är väldigt smal och hennes barnmatsdiet kanske inte var så nyttig. But still - det är hennes val. Vill hon vara så smal så hon ligger på bristningsgränsen så FINE, LÅT HENNE VARA. Blir hon sjuk så blir hon, lever hon loppan så gör hon.

Gud jag blir så irriterad över att folk klagar, i så stor skala, på hur andra lever! Låt folk leva som de vill för fan!
Jag skiter i om Kissie är "en dålig förebild för småflickor som läser hennes blogg". Menar, är inte alla officiella personer det då? Mer eller mindre.. Titta på Mikael Persbrandt liksom - fast för kokain-vaddetnuvar-brott och han var UNICEF-ambassadör. (Nu tycker jag att folk ska ge fan i vad han håller på med också, men ni fattar grejen). Eller andra typ Hollywoodskådisar som festar 7 dagar i veckan, knarkar och ändå är med i tidningarna var och varannan dag som "Hollywood's mest inspirerande personer" eller liknande. LÅT DEM VA!!

Man väljer sina förebilder och även om man är mer lättpåverkad när man är yngre så följer man oftast inte en bloggares barnmatsdiet bara för att hon (/han) äter så. Klädval - visst det följer man kanske. Men vem fan bryr sig om någons kläder? Kan inte de vara "dåliga" också då?

Okej.. känner att det här inlägget håller på att flippa ut i något aggressionsutbrott så jag lägger ner här. Hur som helst - jag är bara så trött på att folk klagar på hur Alexandra "Kissie" Nilsson lever. Hon lever sitt liv, precis som alla andra. Skit i det ni!

Go Kissie säger jag :P

Gud vad jag är trött alltså! Så nu har jag...

Gud vad jag är trött alltså! Så nu har jag bäddat ner mig och läser lite innan jag ska sova. Sörjer att jag inte kan läsa american psycho:( ska köpa ett eget exemplar:) kul att jag ligger i en kort, brun skinnsoffa btw. Ligger med benen utanför och kan ändå inte sträcka på dem för där är en vägg. Well well, räcker nog för mig. Imorgon, idag egentligen, blir det midsommarfirande hos meit:) myspys alltså! Nu ska jag bara läsa ett kapitel i min nya bok som jag lånade på sjukhuset idag- "de fattiga i Lodz". Ska handla om gettot som nazityskarna bildade i Lodz under andra världskriget. Hoppas den är bra:) over and out!

200

Okej bilden på Yoda var väl lite random kanske. Och citatet likaså. Haha, men han är ju skön.

Detta är btw tydligen mitt 200:e inlägg på bloggen. Jösses alltså (fanny slå mig för det här).


Jag borde verkligen sova nu. Städningen gick ju sådär kanske. Har dammsugit och... ja inte mer än så. Det betyder att jag MÅSTE göra resten innan jobbet imorgon. Kommer ju bli cp-stressigt eftersom jag ska med pappa in och hämta nya bilen på förmiddagen. Surt sa räven.. Nej fan, surt sa JAG.

GODNATT.

what are words.. underbar låt verkligen.

Är på quotehumör

Jag älskar alla quotes som är i början och slutet på varje avsnitt av Criminal minds.

Exempelvis:

"If an injury has to be done to a man, it should be so severe that his vengeance need not be feared."
-
Niccolo Machiavelli

"These violent delights have violent ends."
- William Shakespeare

"Men are more ready to repay an injury than a benefit, because gratitude is a burden and revenge a pleasure."
- Tacitus

"I know indeed what evil I intend to do, but stronger than all my afterthoughts is my fury...fury that brings upon mortals the greatest evils."
- Euripides

"It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone."
- Rose Kennedy

"Try again, fail again. Fail better."
- Samuel Beckett

"Try not. Do or do not."
- Yoda


Livet: Födsel. Åldras. Dö.

Med andra ord: början. sirap. slut.

Ja, livet är faktiskt som sirap. Det är sött och gott men blir det för mycket så spyr man bara på det. Det kan vara segt men det är något man måste överleva liksom. Ibland ramlar det ner en fluga som man helt enkelt bara måste ta död på. Ibland försöker någon äta upp en och då är det bara att försöka kladda sig kvar i flaskan så länge som möjligt.
Till slut rinner man ut. Då är det slut. Död.



Ååh, vad liten jag var :) 16 år och 4 dagar in i sirapen.
Nalleman är underbart fin. En julklapp från Hon med stort h. Då.
Tror att jag nyss fått datorn då och skulle testa kameran?!


"Remembrance of things past is not necessarily the remembrance of things as they were."
- Marcel Proust

Tröjan

Och ja, tröjan är mycket finare i verkligeheten. Menar, hur kass är inte en (min iallafall) webkamera?!
But still - beauty:

Fan. Tröjan hänger snett.

Nu, helt allmänt kom jag på att jag inte visat min älskade Vidictröja!! Och nu såg jag till min stora fasa att en hänger snett :O KATASTROF! (jag råkade fastna med dammsugaren i tröjan. trodde jag skulle få värsta psykbrytet på dammsugaren innan jag insåg att det nog var mitt fel att röret var där det var). Iallafall, ska lägga upp bild på älsklingen. Dock blir det bara en kass cambild för det är något cp med min kamera. Eller möjligtvis med minneskortet. Ska nog köpa ett nytt imorgon. På tal om det alltså.

Ja, som detta kanske märks så hade jag inte någon intention med detta inlägget utan ville mest bara uppdatera något.
Ligger och försöker komma på något intressant att skriva. Men just det: det är ju mitt liv. Inget intressant. En lite kul sak idag var dock att jag typ hörde min egen tanke fel (vet, det låter sjukt men inget är omöjligt när det gäller mig och konstiga saker). Jag satt och tänkte på mina tungpiercingar, och på kulorna i dem. Alltså "tungkulorna", problemet var bara att min hjärna hörde det som att jag tänkte pungkulor, istället för tungkulor. Vet inte vad som hände där riktigt?! Fnurra på tråden iallafall haha.

Alltså wtf, googlade "tjej med pungkulor" och får upp bland annat de här bilderna:
 




Och på tal om verkligen ingenting, haha. Den andra bilden här ovanför (alltså den med tjejen som går ner på killen) låg visst på en blogg. Kollade senaste inlägget på bloggen och ser denna meningen:
"Klitoris sitter inte i örat, ditt förbannade köttmongo!" hahahaha alltså jag dör :P

Okej. Lägger upp bild på tröjan i ett inlägg efter det här. Blev lite upptagen...........

Ny bäddmadrass i sängen och jag ser den vä...

Ny bäddmadrass i sängen och jag ser den väldigt klara månen på den väldigt mörka himlen genom mitt fönster. Åh, nu trivs jag! Skulle kunna ligga såhär hur länge som helst. Låta mig, i fantasin, fara iväg till månen. Hoppa runt i tyndlösheten och känna mig fri. Vill inte återvända till verkligheten. Vill inte in i drömmarnas värld heller. Vill ligga här. Leva. Vinka till gubben på månen. Leva i fantasin. Vill inte känna att gravitationen drar mig tillbaka vill marken. Men jag måste ner på marken, måste leva i verkligheten. Men inte än. Nu far jag iväg vill månen; jag och gubben däruppe har lite att diskutera.

Något roligare: nu ska jag kolla på Criss ...

Något roligare: nu ska jag kolla på Criss Angel Mindfreak. Han är så jävla häftig:) jag kan ta honom!

Just det- jag har ju glömt! Idag är en sor...

Just det- jag har ju glömt! Idag är en sorgens dag! Eller igår egentligen. Hur som helst: en av de största Jackassprofilerna har dött. Ryan Dunn. En otroligt rolig människa faktiskt. Dog i en bilolycka. Så sorgligt när folk dör i förtid. Fy, jag blir ledsen:(

American Psycho

Underbar bok! Läs den. Njut.
Förundras över Armanikostymer, uteliggare, knivar, hur man matchar strumporna till skärpet, spikpistoler, syra, kokain, champagne, avsågade huvuden, eskortflickor, hårmousse och

vad Patty Winters show handlade om idag.


Jag är förälskad.



Måste se filmen alldeles strax. Christian Bale som
Patrick Bateman är het.

Precis enligt ... vad?

Yes, det blev precis som jag trodde. Visst, det var väl uppenbart från början, men att det skulle hända på dettta sättet? Inte en chans att jag hade gissat på det. Fan.

Jobbet gick iallafall fort och att jag är ledig på fredag gjorde mig glad. Dock, om det finns chans att jobba i helgen gör jag det. Lätt! Tror jag behöver ta avstånd från lite saker ett tag (eller för alltid..).

Och just det, jag trodde att jag var den som svek..? Den alla visste att man inte kan lite på (ja, efter vad som hände). Men du? Ibland är det inte bara jag själv som förvånar mig.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det. det är inte dig jag kommer sakna. sårrybårry.

I can resist anything but temptation.

I can resist anything but temptation.

Haha hatar att mobilblogga för det blir ve...

Haha hatar att mobilblogga för det blir verkligen bara fel ord ^^ i första citatet från AP skulle det såklart stå "min nattliga blodtörst", inte "man nattliga blodtorrt". Och i andra ska "hattr" vara "gått". Nu måste jag gå upp. Börjar jobba om en timme och en kvart och jag ska åka buss dit. Kommer bli en låång kväll! Vill inte:(

"Det fanns inte en enda identifierbar käns...

"Det fanns inte en enda identifierbar känsla i mig, utom girighet och, möjligen, total avsmak. Jag hade alla en mänsklig varelses karakteristika - kött, blod, hud, hår - men mitt avmänskligande var så intensivt, hade hattr djupt, att den normala förmågan till medkänsla utplånats, offer för ett långsamt, målmedvetet utsuddande. Jag helt enkelt imiterade verkligheten, liknande i stora drag en mänsklig varelse, medan bara ett dunkelt hörn av mitt förstånd fungerade. Någothemskt höll på att hända och ändå kunde jag inte räkna ut varför - jag kunde inte sätta fingret på det".

La mig i sängen för att sova men bestämde ...

La mig i sängen för att sova men bestämde mig för att läsa ett kapitel i American Psycho. Jag gillar verkligen boken. En ny favorit! "Livet förblev en tom duk, en kliché, en tvålopera. Jag kände mig mordisk, på raseriets gräns. Man nattliga blodtorrt rann över in i mina dagar och jag måste lämna stan. Min mask av mental hälsa hotade ständigt att halka av. Detta var dödsäsong för mig och jag behövde semester". fint.

Naiz

Klockan är 04,11 och jag har inte lagt mig än. Och det är bara ungefär 13 timmar sen jag steg upp. Och helst är det bara fem timmar tills jag ska upp igen. Dock lär det inte hända. Kommer inte gå upp vid nio och vara lite aktiv som jag borde. Kommer säkert sova till typ tolv - halv ett och sen vara sur över att jag inte hinner göra något alls innan jobbet. Visst det är ju lätt löst - GÅ UPP BARA. Men då kommer jag vara så trött. Fast det kanske är bättre, och sen gå och lägga sig direkt efter jobber ikväll?! Jo, superbra idé. Men jag vet ju att det inte kommer hända. Men men..
Hur som helst.
Till det som är naiz:

laddade ner Black Swan nu :) Så ska kolla på den antingen imorgon efter jobbet eller någon annan dag. Men så snart som möjligt för både Natalie Portman och Mila Kunis är heta.

Nu MÅSTE jag sova, ska iallafall försöka komma upp till klockan 10-halv 11. Måste gallra i mitt land och städa mitt rum.
Och så får vi se imorgon om det rämnar....

Varför kan jag inte bara få glömma?

Jag hatar att sitta hemma helt själv om natten för då börjar jag tänka. Tänka på saker jag inte vill tänka på.
Saker jag kanske bara vill glömma. Saker jag önskar att de aldrig hänt. För jag orkar inte gråta mer över något som hände för så längesedan. Samtidigt önskar jag att jag aldrig någonsin kommer glömma det. Varken det bra eller det dåliga.
Glömmer jag aldrig det bra kan jag skatta mig lycklig, för det är inte många som får uppleva det jag kände.
Glömmer jag aldrig det dåliga kanske jag inte gör om det.

Glömmer jag allt kommer den tunga klumpen, den som ligger på mitt bröst och ibland förhindrar mig helt från att andas, lyftas bort och jag kommer slippa oroa mig över att helt plötslig brista ut i gråt. Men det är inte möjligt. Jag kommer aldrig glömma och klumpen kommer alltid ligga kvar. Säkerligen kommer den bli mindre och mindre ju längre tiden går. Men den kommer aldrig försvinna.

Jag vet, allvarligt talat, inte hur jag mår just nu. Ena stunden kan jag hoppa runt på mitt rum till en partylåt och känna mig lätt som en fjäder; det är bara för mig att flaxa med armarna så kan jag flyga. Upp upp och iväg! Iväg dit mina drömmar för mig. Och i ena stunden vill jag bara lägga mig i min säng, dra täcket över huvudet och ligga där tills jag ruttnar bort. Jag vill inte äta, inte prata, ingenting. Ibland känns livet helt okej: jag lever men det finns alltid något orosmoment. Men fine liksom, det är sådant man får stå ut med. Life is life.
Det är nästan då det är som bäst - när livet rullar på men inget är överdrivet bra - för då faller man inte lika långt ner, och det är inte lika långt upp.

Jag vill ha någon att hålla om och jag vill ha någon att somna jämte. Tror jag. Det känns som om någon behöver styra upp mitt liv, precis som en jag kände gjorde för några år sedan. Men jag vet att jag måste klara att styra upp det själv. Jag måste stå på egna ben nu för jag är vuxen. Just därför vill jag inte ha någon ny person i mitt liv på "det" sättet. Visst vill jag skaffa fler kompisar och bekanta, det är underbart! Men jag kan inte släppa in någon nära inpå mig just nu. Men på ett sätt vill jag ändå börja om på något nytt med någon ny igen. Eller önskar jag att det fortfarande var du? Jag vet inte.
Jag vet ingenting. Jag vet inte hur jag mår, jag vet inte hur jag ska hantera vissa saker, jag vet inte om jag kan lita på en vän (är personen ens en vän?), jag vet inte hur det blir med mitt studerande, jag vet inte hur det blir med mitt jobb.
Ibland känns det som om jag inte vet vem jag är.

En av de väldigt få sakerna jag verkligen ångrar i mitt liv fick mig att tvivla på vem jag är, och framförallt synen på mig själv. Och tyvärr, den där tviveln sitter i än. Det var mycket som föll då. Mycket är tillbaka på sin plats, en del ligger kvar på marken och en del ligger löst ovanpå och riskerar att ramla ner och rasera allt igen.
Det känns som om jag flippat ur totalt det senaste året.

Därför: kan jag inte bara få glömma?


Idag är det två år sedan denna bilden togs.
Likadant med bilden nedan.
Skillnaden är att jag inte vet vad "vanligt" är längre.
Och att i fåtöljen sitter det ett gosedjur till.
Ett till som påminner om

(d)en vän jag hade.

Awake again. Tänkte på Loving Annabelle

"You feel nothing, say something.
Don't be my lost paramour,
'cause you carry my words on your porcelain back,
we find in each other all the we lack.

I'm awake again"

fin låt, fin film.



Ett väldigt sant citat som också nämns i filmen:

"For one human being to love another; that is
perhaps the most difficult of all our tasks...
the work for which all other work is but
preparation"

- Rainer Maria Rilke

The Lonely Island

Alltså, haha, man kan ju inte annat än att älska dem.

Liksom -

Motherlover:
"Show love, my momma loves bubble bath with chamomile,
Straight up, give it to my mom d-d-d-d-d-d-doggy style"

Afterparty:
"This nightlife is killing me
No more jerking off
Fate only knows what's in store
Stalling tears for me, no more"

Och framförallt, haha, No Homo:
"Hey I've been thinking about posing nude (no homo)
Yo I've been thinking about fucking a dude (no homo)
We could 3-way 69 (no homo)
[...]
Hey yo no homo but today I'm coming out the closet
Wanna scream it from the mountains like a gay prophet
These two words have set me free (no homo)
Damn it feels good to be (no homo)"


Slampor på auktion

They just wanna make you sweat:



Mina sexy ladies alltså. Tack för en fin kväll ;) haha!

Screw you

Alltså seriöst, jag orkar inte!
Jag är så seg, sugen på te, ont i bröstet och halsen gör ont.
Ligger och lyssnar på Ron Pope, väldigt mysigt. Bara min lilla Godis som fattas :)


Jag just nu. Ofräsch och helt förstörd.

Imorgon (idag egentligen) kan det bli dramadrama och det pallar jag inte med.
Blir såå besviken alltså. Och arg. Fy fan!

Jag är en gående katastof och det känns som om det smittar. Att lära sig av sina misstag? Jo visst, go fuck someone. Det händer inte.. Klart det beror på hur stort misstaget är och vilka konsekvenser det går. Men vissa lär sig aldrig. Vissa vill inte ens lära sig.
På tal om ingenting: jag är väldigt glad att jag inte är beroende av något. Det verkar så himla jobbigt.
På tal om ingenting 2: Jag måste se till att få hem min tröja från Emelie.
På tal om ingenting 3: kärlek. Är det all lies?
På tal om ingenting 4: jag är screwed. totally screwed.

Fin låt

Chris Medina - What are the words

American Idoldeltagaren (vinnaren?) Chris Medinas första riktiga låt  (tror jag.. dåligt insatt alltså) är jättefin. Och han har väldigt bra röst. Man blir lugn, harmonisk och känner med låten.

"When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone"

Lamt. Känner att det blir lite nostalgisk bdb-feeling ;)

MINA TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1:
lila
Färg 2: blå
Färg 3: svart

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Att jag har
Fått ditt hjärta krossat: Nepp
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej..
Fått reda på att någon har pratat om dig: Jodå, det händer ju då och då
Kysst en kompis: Såklart :*

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej, tror inte jag vill byta efternamn om jag någonsin skulle få för mig att gifta mig heller. Eller ja, det beror ju väldigt mycket på ^^
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Alltså förra som i den som var sist eller den innan det? Ja nu den sista så. Fan gjorde jag? Jo, jag firade lite med mina föräldrar och sen bakade jag med bunkerklubben :)
Vilken tid vaknade du idag: Det beror på vilken gång. Kommer typ inte ihåg att jag sovit..?
Vad gjorde du igår runt midnatt: Hahah, don't remember.
Någonting som du längtar till: Att få lite ordning på mitt liv och att lyckas med något jag verkligen vill göra.
Senaste gången du träffade din pappa: Typ någon dryg timme sedan haha.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag vill vara ekonomiskt oberoende och bo i L.A!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha, yes I have :P
Vad gör dig irriterad just nu: Att en person jag känner troligen kommer få reda på något imorgon.
Långt eller kort: Angående vad liksom? Men brukar ju gilla långt så..
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är spontan! (även om det ganska ofta går till överdrift) 

DIN FÖRSTA:

Operation: Var när jag opererade mig i handen. Ledbandsfästet och sådant var sönder. Sen är det bara en till och den är hemligstämplad ;) Men funderar på att operera brösten! Och kanske näsan. Någon gång. 
Piercing: I västersidan av underläppen :) Antingen i slutet av höstterminen i ettan (2007) eller i början på vårterminen. Gjord på Claras i Jököping haha.
Tatuering: The one and only (so far) är matteformeln på armen.
Bästa vän: Therese. Sen var det ju tydligen inte så enligt henne men jag kommer alltid tro på det. Hon var min bästa vän. Var det inte ömsesidigt så är jag bara ledsen att jag var för dålig. 
Sport: Finaste fotbollen! 
Husdjur: En katt som hette Tusse!
Vaccination du minns: Stelkrampssprutan i typ femman..?
Förälskelse: Riktiga eller bara som man trodde? Well, vi kan kalla henne Lady P 
Alkohol du drack: Någon drink som bartendern på baren i Holland gjorde. Hmm.. gott iallafal.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon. tror jag
Kramar eller pussar: Pussar tror jag. Eller nja, kramar. Båda? Inget?
Kortare eller längre: Längre!!
Romantisk eller spontan: Helst båda, men måste jag välja så spontan.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!

TITTA NÄR HAN DANSAR

"Excuse me
But I might drink a little bit more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight
And baby Ima make you feel so good tonight
Cause we might not get tomorrow"

Haha, åkte till Jönköping direkt efter jobbet igår (efter tre timmars sömn liksom..) och försökte peppa fest! Började dåligt då toan på tåget (och ja var verkligen kissenödig) var... äcklig kan vi ju helt enkelt säga. Slutade vara kissenödig där och satte mig och sov istället. Fick vänta över en timme på June sen på Papi, Ema, Betty, Fanny och Fia men det var chill. Tiden gick fort faktiskt.
Och sen...
Sen gick det bara utför ;)
Förfest @Lech's place med.. de tidigare nämnda, Fredrik, Mattias och Andreas. Sen Bongo (vilket kanske mest bara blev dyrt och inte så roligt ;) haha, nejdå den lilla tiden det varade var kul). Kvällen ute slutade såklart på Kebabbaren ;) Vart annars liksom?!


Sen var det efterfest @Lech's place igen. Och för en gångs skull peppade alla efterfest (utom möjligtvis min favoritfanny som somnade med Elias i sängen, woho ;)). Såå, det blev Rammstein, Titta när han dansar, Aqua, bordell och supande långt in på morgonen. Badrummet var blev välbesökt. Kan man väl säga. HHAAHAHAH! Garvar seriöst åt allt som hände :P

Idag har jag bara åkt hem, sovit och varit helt död. ALLDELES för lite sömn, för mycket alkohol och för lite mat har resulterat i en sedan länge icke skådad sliten Anni.


Nähä, om man skullle ta och operera brösten kanske? Eller lägga in titanimplantat i handleden? Eller töja ut septumet? Kanske kapa av en fot? Kanske göra ett facelift? Jag vill ha förändring.

Känner att det kan bli kaos imorgon. Totalt. God dammit..


OPA!

Att sitta och kolla efter ofyllda små oran...

Att sitta och kolla efter ofyllda små orange penisar är inte jätteroligt. Inte ens en kvinnas handlag kan få dem att fyllas ordentligt. impotent?!

Vem i helvete gav ett jävla mongo i en ful...

Vem i helvete gav ett jävla mongo i en ful volvo 940 rätten att stoppa upp min väg när jag har bråttom till jobbet? Va, va? Nej, just det. Flytta din fula jävla bil från min väg då. Gubbjävel. Jag behöver cola. Nu!

Älskar att jag ska upp om två timmar och e...

Älskar att jag ska upp om två timmar och en kvart.

Att gå i mörkret, på väg mot skogen, klock...

Att gå i mörkret, på väg mot skogen, klockan ett en lördagkväll, är inte det mest chillaxade jag gjort. Det kan jag ju säga. Men men, så attdee, nu ska jag hem och sova järnet. Puss puss aholes.

Update

Jaaa, jag ska rapportera om HBTQ-festivalen.
Och jaa, jag ska rapportera om min sugiga vecka.
Men neeej, jag ska inte göra det nu. För nu ska jag sova.

Senare idag blir det utbildning på jobbet och sen bär det av till Jönköping för att fira alla kompisar som tar studenten. ÅÅÅÅÅH vad jag är avis. Fast ändå inte. Det har man ju gjort liksom. Men fy fan vad roligt det hade varit att göra om ändå :) Well, hoppas de får så sjuuukt kul! :)

Ja, det blir alltså till att gå ut imorgon. Och på Lördag. Jag kommer dö.

Måste sova nu, ska bara lägga upp en fin bild:



Anton Hysén - Sveriges (och Europas iallafall) snyggaste och först utkomna bög på elitfotbollsnivå! Så Bra gjort av honom verkligen. Jag hoppas att det kan inspirera fler att komma ut och inse att de får bra "respons".
Sen att det rinner floder av dreggel när man ser honom är ju inte fel heller :)

Do you like me at all - Charlotte Nordin

"I had a crush that grew to a love

That I couldn’t handle, I was so stupid

Still I can’t say that I like to take it all back…

I still love you more than life"

På väg till Gbg :D

Sitter på bussen med Emma på väg mot Göteborg, vi är väldigt snygga. Titta bara:



Jag är övertrött (eeh tre timmars sömn sög mer hästkuk än alla zoofiler i världen) men taggar en drink eller 7.. Emma .....peppar föreläsningar om queerlitteratur?!
Just det, neurobiologi också. Jag känner mig lite bögig på det sättet. Emma får vara flatan för hon gillar sådana här seriösa saker (kul att hon sitter jämte mig när jag skriver det här också haha) och jag känner mer att ett glas rosé lockar. Eller en öl (fast det är ju inte så bögigt kanske haha).
Usch vad jag är flummig..

Ska bli massa roligt att träffa Fanny och Betty med. Och min favoritfitta: Lancieboii!
Hoppas någon bög stöter på Lance :P Då ska jag ge honom hans nummer mohaha!

Fy fan vad snygga vi är alltså. blir chockad.

Toppentuppendag

Jag älskar verkligen att bli väckt av någon som ringer. Och jag älskar att missa saker. Och jag älskar verkligen när folk ringer och väcker mig för att berätta att jag är sen. Not.

Min mobil ringde alltså idag vid typ halv 10. När jag svarade visade det ju sig att det var frisören. Jag hade glömt min klipptid. Jackpot! Men iallafall, fick en ny tid vid halv sex så det var bra. Och sen blev det extra bra när de ringde igen och frågade om jag kunde komma kvart över elva :) Så idag har jag klippt mig. Ser väldigt snäll och flickig ut... well well. Sen lunchade jag med Emma i Åbroparken men orkade bara halva min macka. Den var god iallafall.
Sen hängde vi lite på apoteket och införskaffade saker till helgen :P Typ hostmedicin (säldödare :D) och handsprit. Nice!

Just det, köpte roliga glajjor också - blommiga typ fejk-Ray Bans hahaha xD Ska försöka ta en bild :)
Sen kollade jag och Emma i en Kamasutrabok på biblioteket. Liksom va?  Favoriten var ju lätt "mata påfågeln"..

Nu ligger jag hemma och Godis biter mig i armen. Sötnosen har nyss ätit :)

Peppar imorgon :D

Orkar inte blogga nu haha, ska leka med mitt hår och se om man kan få någon fason på det. Vill ju inte gå runt och se snäll och söt ut ;)

Sammanfattning av Onsdag och Torsdag. HAHA

Oops I did it again...

 Åkte ju upp till Jönköping vid typ tre och mötte upp Papi på a6 (:)). Klackade om mina skor och köpte lite saker. Haha, älskar att Papi och Lance kallade mig för tjejig. Trodde jag inte jag skulle få höra. Å andra sidan, köpte hårspray, depälsifieringsverktyg, smink och strumpbyxor så det kanske inte var så konstigt (illa att jag höll på att stava konstig med å..?) ändå. Var inne på systemet också. Tack Lance :D Sen satte vi oss på piren för att chilla med lite Smirnoff Ice (inte lance då eftersom han körde ^^), cigg och dextrosol. Det var niceprice som 17. Äntligen bra väder liksom!

...sen hamnade vi på Bongo. Åh vad jag har saknat onsdagsbongo. Det är så fint :) Träffade Klavebäckarna, Måns, Knut, Fredrik, Oscar, Elias, Filip, Sebastian och massa annat folk. Trevligt iallafall! Sen gick det utför... efter att det blivit bestämt att jag skulle sova hos Papi för att inte åka hem så tidigt så fick jag för mig att vi skulle sova på hotell i stan istället. "jag betalar, vi sover". Jo men visst, superbra idé haha. Sagt och gjort. Så natten spenderades på Scandic i stan. Mycket trevligt må jag säga :) ...även om det kanske inte blev så mycket just sovet. stackars papilicious!


Vaknade upp alldeles för tidigt idag efter att ha sovit alldeles för lite även denna natt. Precis som resten av veckan haha, det är väl kanske 14-15 timmars sömn på fyra nätter. Tycker nog att det är lite i underkant för att må bra, men men. Jag lever i nuet! Jag har inte tid att sova känns det som. Iallafall, jag och papi masade oss ner till frukosten. Jag försökte äta men det gick inte xD Sen gick Papi till sin buss tjugo i elva kanske. Sen checkade jag ut från hotellet ett tag senare. Man måste ju chilla lite först.. hrm. Sen:
- snabb tur förbi a6
- tåg hem (sooova)
- möta Lance för att få mina (tjejiga) saker jag lämnat i hans bil (lyckades ändå glömma mina skor).
- komma hem, gå upp på rummet, se till att Godis åt
- somna i soffan i världens sämsta ställning vilket har resulterat i att kroppen strejkar (kanske inte bara är därför men ändå haha)
-äta mat (som jag inte fick i mig)
- kolla facebook och bloggar
- äta morotskaka (som jag inte fick i mig)
- lyssna på gamla Britney Spears hits :D
- skriva en "sammanfattning" över dagen(-arna)



Alltså... hon ÄR ju snygg! :)

Nu måste jag sova. Har ju fortfarande ganska mycket sömn att catch up med liksom. Har dock en känsla av att det inte lär bli så mycket av catch up-varan i helgen :P
Imorgon ska jag köra ved åt pappa. Kul... naat! Behöver typ gå upp om 6,5 timmar men det vägrar jag haha..

Äh vem fan bryr sig. Nu lägger jag ner.

Hjärter dams sista sång

"Där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

Inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

Nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

Där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan brisera snart
men du är oförstörd för mig
Du är oförstörd för mig

Men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

Men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du
"

Lars Winnerbäck är kung.

Fundering som finns i min hjärna klockan 0...

Fundering som finns i min hjärna klockan 06,14 onsdag morgon 1a juni 2011: hur kommer det sig att en "fuktig" överläpp kan ses som sensuellt och upphetsande, medan en fuktig underläpp bara ser ut som om man inte stängt käften när man druckit så att man dregglar?! Tål att funderas på! Nu ska jag fortsätta fila. Over and out :*

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0