Sjukt bra humör på sjukt kass dag.

vi blev inte faddrar. räknade inte med det heller men jag lovar att vi hade presterat bra. är onekligen bitter, men jag tror att lagen som nu kommer vara faddrar kommer vara sjukt bra ändå! faktiskt.

jag vägrar vara osportslig och spilla ur mig massa skit om kommittén eller de andra lagen. jag tror det kommer bli awesome.


men lite ledsen är jag. uppenbarligen.

RIP smurfs <3

Öl & fotboll! <3

Öl & fotboll! <3

Från boken Elin tvingade på mig om sexuell...

Från boken Elin tvingade på mig om sexuell intelligens: "vad du kan göra: skriv ner din sexuella historia. När du har några timmar över, sätt dig ner och skriv en berättelse om dina sexuella upplevelser. Börja med din sexuella debut och beskriv vad som hände, hur det kändes, och vad du tänkte när det inträffade. Gör på samma sätt när det gäller dina viktigaste sexuella erfarenheter och förhållanden. Det är viktigt att skriva ner detta och inte bara nöja sig med att tänka på det. Det är någonting speciellt med att se en årlig redogörelse för sina sexuella upplevelser på papper, svart på vitt." Men wtf, skulle ju bli en bok fylld av hemska saker hahaha!

Edith Södergran - Dagen svalnar

I

Dagen svalnar mot kvällen...
Drick värmen ur min hand,
min hand har samma blod som våren.
Tag min hand, tag min vita arm,
tag mina smala axlars längtan...
Det vore underligt att känna,
en enda natt, en natt som denna,
ditt tunga huvud mot mitt bröst.

II

Du kastade din kärleks röda ros
i mitt vita sköte -
jag håller fast i mina heta händer
din kärleks röda ros som vissnar snart...
O du härskare med kalla ögon,
jag tar emot den krona du räcker mig,
som böjer ned mitt huvud mot mitt hjärta...

III

Jag såg min herre för första gången i dag,
darrande kände jag genast igen honom.
Nu känner jag ren hans tunga hand på min lätta arm...
Var är mitt klingande jungfruskratt,
min kvinnofrihet med högburet huvud?
Nu känner jag ren hans fasta grepp om min skälvande kropp,
nu hör jag verklighetens hårda klang
mot mina sköra sköra drömmar.

IV

Du sökte en blomma
och fann en frukt.
Du sökte en källa
och fann ett hav.
Du sökte en kvinna
och fann en själ -
du är besviken.



Mycket uppskattningsvärd dikt!

PaintskillZ som en 5åring. Men tänkvärt!

Tim Berg - Alcoholic (Alesso remix)



Call it what you want it
call it I'm a fucking alcoholic

Åh vad jag är töntig

ALLTSÅ ÅÅÅÅH VAD JAG ÄR TÖNTIG!!!

Vaknade faktiskt innan klockan idag. Sov rätt dåligt de fyra-fem timmarna jag sov så det kanske inte var så konstigt iofs. Alltså var jag vaken mellan åtta och nio då telefontiden var. Men ringde jag!? Nej, självklart inte. Jag är så himla telefonrädd att jag sköt upp det tills tiden var ute. Tänkte att jag går dit och bokar tid istället, men vad hände då? Jo, jag somnade. Såklart.
Alltid samma visa.. Och jag blir så trött på mig själv. Jag MÅSTE boka den här tiden annars kan det bli riktigt allvarligt. Och det vet jag ju om. Så antingen är jag undermedvetet självdestruktiv eller bara sjukt jävla feg. Gissar på feg.

Sov alltså bort hela dagen idag med. Dissade att dra mig ner till JB och har satt mig här hemma med plugget nu. Får väl se hur det går. Vet inte var jag ska börja. Alls. Som vanligt alltså.. Hoppas bara jag klarar mig. Övningstenta om två veckor. Då vill jag kunna saker.
Hahah och eftersom det inte kommer bli något festande eller såkallade bortamatcher på ett tag så lär jag ju ha tid till pluggandet. Självironin där ja...

Detta må ju vara en av världens snyggaste män:





Jonathan Rhys Meyers.
Oh han skulle få göra precis vad han ville med/mot mig. Any day..
Oh my smurf.

Fy fan vad väntat

 

Typ världens sämsta bildkvalitet men tänkte mest säga att jag lever!

Har efter min ångest i fredags haft en väldigt mysig, tyvärr pluggfri, helg. Blev fredagsmys hos Wille i fredags och sen var det SkvaderDam på Norrlands i lördags. Asnice kväll med trevliga människor och en ytterst lagom mängd alkohol vilket var väldigt, väldigt skönt.
Kom hem runt 6 på morgonen efter att ha träffat Elin en stund med. Sen blev det bitterhet över att jag missade Avicii på UMF. Men men, inget att göra något åt.

Eum.. ja, igår var det söndag och jag sov bort i princip hela dagen. Var hos lotta på kvällen, med Wille ofc, och vi bakade snyggaste (och sjuukt goda) muffins till kommittén. Kolla bara:


Såklart var de smurfiga. Viiilket leder mig in på dagen.
Vi hade intervju med höstens reccekommitté om vi får vara faddrar. Gick väl sådär om man ska vara ärlig. Bara att hoppas på att vi får vara. Men sjukt hård konkurrens. 28 sökande lag och de ska ha 10.. Alltså ska nästan en tredjedel bort. Men bara att hålla tummarna!! För jag vet att vi skulle vara SJUKT bra faddrar.

Efter intevjun blev det bio som DLA Nordic bjöd på. Helmysigt med lite förmingel och sen biotittande. Filmen var Margin Call (LÄNK till trailern!)  och jag gillade den skarpt. Handlar om de 12 första timmarna av finanskrisen (på Wall Street) 2008. Typ Lotta gillade verkligen inte den, men jag håller inte med. Intressant och bra!

Sen blev det en öl på ÖGs med gänget (hahah illa att vi verkligen är ett litet gäng också..). Nu är jag hemma och ska sova. Ska upp om 6 timmar och ringa ett samtal. Hatar telefontider alltså. Brutalt!
Well, måste ringa för måste göra en sak. Blir en tråkig tid sen, men man får stå ut.
Som rubriken säger: fett jävla väntat.

Puss på er :)

Fick något akut livsångest. Orkar inte. Ja...

Fick något akut livsångest. Orkar inte. Jag vill bara plugga i fred och typ lyckas med något. Och äta om ett tag. Helst av allt vill jag supa bort all ångest och liksom glömma. Inte komma ihåg vad jag gjort eller vad jag behöver göra. Det är mycket lättare. ... Men vet mycket väl att det inte löser något. Tyvärr. Det skulle bara sluta dåligt. Typ med ett alkoholberoende. FUUUUUUUUU!!!

En älskare som inte vågar vara oförsiktig ...

En älskare som inte vågar vara oförsiktig är ingen älskare alls. - Thomas Hardy: the hand of Ethelberta

Men åå..

Har typ ögoninflammation igen. Det suger. Hahahah har dock en liten teori om det där. MÅSTE kolla upp det haha.
Ska möta basgruppen om ca 1,5 timme och jag känner mig såå dålig. Har typ inte gjort något
 och har sådan ångest. Usch :( Måste iaf duscha nu...
hejdå.

true story...

Anni <3 Ekonomikum

Ja, nu sitter jag här igen. På ekonomikum. En kväll (en lördagkväll skall tilläggas). Läser om lagrådet, minoritetsskydd och känner att jag längtar till återförenandet av Solveig på måndag.
Lyssnar på någon playlist på spotify. Den heter mysfaktor med akustiskt och ... ja något mer som jag inte ser. Men liksom, vad kan passa bättre än lite akustiskt såhär till pluggandet?! Jag stormtrivs. Egentligen borde jag gå hem men det är såhär jag gillar att spendera min egentid. Inte på hemmaplan och på en plats där jag trots allt vet att det finns folk (även om det kanske inte är så jättemånga här klockan ett en lördagnatt haha).

Kan inte påstå att pluggandet går något vidare egentligen. Men ändå. Jag har gjort mer än jag brukar. Och även om man inte behöver plugga i T1.. ja, jag känner att jag behöver det nu. Och jag vill inte svika min basgrupp genom att inte bidra med något alls. Ska däremot gå till automaten nu och se om min aldrigmättaellerfyllda mage kan bli tillfälligt tillfredsställd med något därifrån. Sen ska jag Karnova lite mer info om minoritetsskyddet.

Egentligen borde jag varit på Stocken nu, och en timme framåt. Men äsch, jag kommer tillbaka till min älskade stock på torsdag.

Min nuvarande bakgrund på datorn btw. Två favoritgrejer: Snygg brud och Moët haha:



Och jag... inte lika snygg men minst lika bra på att hantera en champagneflaska.... 'nuff said.




SINNESSWAG:

BTW

Tyckte jag fick ihop det bra här....



Oklart

Hahahah kollade igenom mobilens galleri nu sen efter Stocken igår. Och gud vad oklart. Hur kul kan det vara med sarumans trollande egentligen..? Har nästan träningsvärk i magen idag efter allt trollande och garvande alltså.
Sjukt trevlig kväll iallafall :) Precis som det sig bör en fredag är jag äckligt seg och minnena från igår är väl inte helt fullständiga; men det är ju trots allt bara torsdag en gång i veckan. Och nu har vår lilla Wille även han fyllt 20! Najs.

Dissade Stockens Marsslabb idag (sorry.. jag har syndat, I know) för jag varken hann eller orkade. Blir skönt att vakna imorgon och förhoppningsvis vara relativt pigg. Tvättid vid tolv också - behövligt haha  :)

Kör lite Avicii, Alesso och Tiësto på det dåraa.
Dudududududuududududududu, OOOOH sometimes I get a good feeling!:D

Deprimerande bild kanske. Som avlsut på ett glatt inlägg.

det kanske är sant...

Om du letar efter nån

Jag är sjuk.
Så himla drygt  för jag är i princip blind pga ögoninflammation vilket gör att jag inte har linser på mig.
Var med andra ord en väldigt lugn fredag. Har spenderat den i sängen kollandes på Puss in boots och Friends with benefits. Bra filmer för övrigt!

Melissa Horn sällskapade pm-skrivandet i natt:

Nu ska jag sova igen för klockan är 04,16.

hejdå.

Okej, såhär är det. Det känns som jag är t...

Okej, såhär är det. Det känns som jag är tvungen att erkänna det för mig själv en gång för alla. Jag är inte redo för det här. Jag har jätteroligt och jag trivs jättebra här i Uppsala. Men jag är inte tillräckligt mogen för att studera på universitetet och leva det här livet. Nu tänker jag fortsätta göra det, men jag förstår inte hur det ska funka. Jag är så oroad över att inte klara skolan och det är ändå bara t1. Jag är så rädd att det här ska vara fel för mig. Någonstans långt inne känns det helt rätt men just nu känns det bara som att jag borde hoppa av, flytta hem till Småland och skaffa något jobb jag hatar och försöka mogna lite. Jag är så jävla barnslig och det håller inte. Jag älskar att leva så: oansvarsfullt och dekadent. Men det går inte, eller ska iallafall inte gå, på juristutbildningen. Det känns som att jag måste komma fram till varför jag gör det här. Och så känns det som att jag behöver en fast punkt i mitt liv. Jag har inte det just nu. Men jag kanske borde ha det. Det är dags för mig att växa upp nu; jag går inte på gymnasiet längre. Men jag vägrar. Nu bestämde jag mig: jag SKA klara det här. Och jag ska göra det på MITT sätt!

Typ världens mest ångestfyllda, och finaste, låt.

Sen är videon från "Lost and delirious", en sjukt bra film.
Och ja, sådant här gör jag när jag borde plugga istället. PM:et går inte så bra...



Ville bara göra alla lite deppiga.
Over n'out

Pieces

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don’t believe it makes me real
I thought it’d be easy
But no one believes me
I meant all the things I said

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I’m trying to let you know
That I’m better off on my own

This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don’t know how it got so bad
Sometimes it’s so crazy
That nothing can save me
But it’s the only thing that I have

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I’m trying to let you know
That I’m better off on my own

On my own

I tried to be perfect
It just wasn’t worth it
Nothing could ever be so wrong
It’s hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I’m trying to let you know
That I’m better off on my own


alltså min arm, obetalbart ful haha.

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0