Jönköping. fika - promenad - fika - bio - bildfärd

Har haft en väldigt fin dag trots att jag sov mycket längre än vad jag egentligen tänkt.. Vaknade vid tolv och tänkte gå upp. Meeeen, somnade om och vaknade halv tre igen. Åkte mot Jönköping klockan typ halv sex..
Motorvägen tog ganska exakt 25 minuter vilket jag tyckte var ganska lagom lång tid att spendera (slösa) på tråkigt motorvägskörande.

Mötte upp Ioanna (och fick hälsa på Sid :)) i Jönköping. Vi hälsade på Paulina på högskolan och bestämde oss sen för att fika. Drog till Kaffé Paus.. Har faktiskt aldrig varit där innan men det var riktigt nice :) Sen fick jag för mig att vi skulle på "bussafari". ...Ja, det gick i min värld ut på att vi skulle åka till Min Hemlandet med ettan sen åka trean tillbaka till stan. Orkade inte vänta på ettan, tog trean mot Råslätt istället. Hoppade av vid Gånglåten, gick till Maxi och sen åkte vi buss därifrån.

Trots våran lilla roadtrip och promenad var det 50 minuter kvar till filmen skulle börja så jag köpte kaffe på George, drack sen och sen köpte vi poppisar och gick på toa och sen var det ääääntligen dags för filmen! :D

Filmen ja,
Apornas planet: (R)evolution.
Den var verkligen bra och jag gillade den riktigt mycket. Det kom några tårar där ibland för det var lite sorgligt. Hur som helst, se filmen!!
/>

Just det, förlovade mig idag med, hihi :) Ioanna dissade mitt frieri för att hon inte hade plats för ringen. Så jag tog den själv och bestämde att nu är jag förlovad.... Hrm.

Nu ska jag låta Dolly vara ifred här nere i soffan. Ska nog sova så jag kommer upp i tid imorgon. Vore ju helt otroligt :P

Tråkigtinläggjagvetmenskabliliteroligaretypimorgon. Och nej, föregående mening är inte läsvärd därför jag dissade mellanslag. Och lite för att irritera....



Kommentarer
ioanna

"och fick träffa Sid :)". Haha wtf.. asglad.

Tycker att du borde nämnt hur fint och lugnt du körde hem sen också.

2011-09-15 @ 16:01:31
URL: http://evravon.devote.se
Anni

Haha Ioanna det står faktiskt att jag fick hälsa på Sid. Tyckte ju nästan det var dags så mycket som jag hört om honom.

Och jo, det borde jag kanske nämnt.. Får väl köra lika fint en annan gång ock nämna det då :)

2011-09-20 @ 04:16:14
URL: http://mangot.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mangot

I am the architect of my own Destruction.

RSS 2.0